همه چیز درباره ی Xbox Live

همه ی حرفات تایید میکنم بجز یه جمله اخرش چون زندگیم بخاطره فایتینگ گذاشتم از اینم به این راحتی نمیگذرم تازه پوینت گرفتم که سیسزن پس این بازیرو بگیرم:d

من چاکر گیمرهای ایرانم هستم به خدا به عشق دیگران تو این سن میرم تحقیق وسال جواب میکنم با ساپورت .منم گیمر تگم miladmaxpayne هست ببینی منم عشق فایتینگم چون خودم هم فول کنتاکت کار کردم.ولی دوست دارم مشکلی برات پیش نیاد برو تو اینترنت یه سرچ بزن حاجی مطمئن شو بعد دوستانه گفتم سود و زیانش برای من اینه که یک ایرانی ناراحت میشه اونم گیمر.چاکرتم.ادد کنن لطفا منو

---------- نوشته 16-04-2013 در 01:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 15-04-2013 در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

با پی سی هم میشه.از طریق برنامه game for windows live.ولی من بلد نیستم.

از دوستانی که پاسخ دادن سپاسگزارم.

دوست عزیز من خودم از سایت از اینجا https://live.xbox.com/en-US/MyXbox/GamerProfile نوشته Change gamertag اینم بالش هستYour current privacy setting is everyone. This means your name, location, motto, and bio are visible to anyone viewing your profile. (edit privacy settings)
دوستانی که از کنسول نمی تونن به علت شیر قند شکن .میرن تو این ادرس فبلشم قند شکن مربوط به اروپا هستن اکانتشون یا امریکا هستند بسته به اون عوض میکنن تو این قسمت تعویض ریجن و پرایوسی اینفورمیشن تمامی قابل دسترسه.نیازی به برنامه ای نیست با این حال نرم افزار windows live id gamer zone میتونید با دنگ و فنگ زیاد که نمی رزه تازه اگه تگ شمارو پیدا کنه.
بهترین حالت حالتیه که استاد بنده گفتن.

من چاکر گیمرهای ایرانم هستم به خدا به عشق دیگران تو این سن میرم تحقیق وسال جواب میکنم با ساپورت .منم گیمر تگم miladmaxpayne هست ببینی منم عشق فایتینگم چون خودم هم فول کنتاکت کار کردم.ولی دوست دارم مشکلی برات پیش نیاد برو تو اینترنت یه سرچ بزن حاجی مطمئن شو بعد دوستانه گفتم سود و زیانش برای من اینه که یک ایرانی ناراحت میشه اونم گیمر.چاکرتم.ادد کنن لطفا منو

داداش خیلی با مرامی دمت گرم دیگه خجالتمون نده:dنه به خاطره ریلیزش که فرمایش شما درسته منظورم این اخرش گفتی اینم میاد بازی میکنی میزاری کنار.فردا انلاین شدم حتما ادد میکنم یه دستی mk9 بزنیم:d

دوست عزیز من خودم از سایت از اینجا https://live.xbox.com/en-US/MyXbox/GamerProfile نوشته Change gamertag اینم بالش هستYour current privacy setting is everyone. This means your name, location, motto, and bio are visible to anyone viewing your profile. (edit privacy settings)
دوستانی که از کنسول نمی تونن به علت شیر قند شکن .میرن تو این ادرس فبلشم قند شکن مربوط به اروپا هستن اکانتشون یا امریکا هستند بسته به اون عوض میکنن تو این قسمت تعویض ریجن و پرایوسی اینفورمیشن تمامی قابل دسترسه.نیازی به برنامه ای نیست با این حال نرم افزار windows live id gamer zone میتونید با دنگ و فنگ زیاد که نمی رزه تازه اگه تگ شمارو پیدا کنه.
بهترین حالت حالتیه که استاد بنده گفتن.

دوست عزیز این روش فقط واسه دفعه ی اول که عوض کردن GT مجانی هست کارایی داره و دفعات بعد که باید پوینت بدی فقط با این 2روش میشه گیمرتگ رو عوض کرد:
1.با ایکس باکس(با شیر کردن VP واسه ما)
2.از طریق PC و لانچ کردن یک بازی که از Games For Windows LIVE پشتیبانی کنه(مثل Age Of Empires Online که مجانی هم هست)

دوست عزیز این روش فقط واسه دفعه ی اول که عوض کردن GT مجانی هست کارایی داره و دفعات بعد که باید پوینت بدی فقط با این 2روش میشه گیمرتگ رو عوض کرد:
1.با ایکس باکس(با شیر کردن VP واسه ما)
2.از طریق PC و لانچ کردن یک بازی که از Games For Windows LIVE پشتیبانی کنه(مثل Age Of Empires Online که مجانی هم هست)

دوست گرامی و عزیز شما مطلب رو نگرفتی گنجیشگ سنگ مفت پس منم این وسط که عوض کردم مال خودمو دروغ میگم من رو لب تابم ایجرو دارم نسخه اورجینال این برای زمانی هست که لایو ادیتو از طیق پیسی درست کرده باشی خیلی وقته نرم افزارهایی برای اینکار هست شما سور وی پی تو روی sstp1.***.com تنظیم کن اون موقع تازه پاسپورت اجازه ورود ویندوز لایو رو خواهی داشت .همینجوری هم نیست بهرام جان هم که گفتند مسلط هستند که حتی اسم نرم افزاری که هیچ کدون نمیدونستیم رو اوردن .بگذریم.من 8 ماه پیش عوض کردم من دروغ گو .روش اولو که ماشالله همه استادن اگر دوست داشتی هر تعداد روشی که برای ورودت به لایو رو با نرم افزار های مرتبط بگم . و همیشه از دید گیم ماکرو سافت رو نگاه نکن این هی و ایمیلی که میسازیبرای تمامی ریجستر های بازی و اپلیکیشن های ویندوزت میمونه شاهد بینگ اگر رابطه کد وجد gtو لایو ای دی نداشت و شما حتما با وی پی که مربوط به امریکا هست میتونستی ارتباط داشته باشی که ماشالله به ما. خودمو میگم اگر هم اشتباه کنم برام عیب نیست میگم اشتباه کردم. .امتحان ضرری نداره.من دروغ گفتم از همه معذرت میخوام.شما ببخش OverL0RD عزیز.روی ران تو ویندوز فقط کلمه لایو بزن متوجه منظورم خواهید شد.ویندوز 7

---------- نوشته در 11:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

داداش خیلی با مرامی دمت گرم دیگه خجالتمون نده:dنه به خاطره ریلیزش که فرمایش شما درسته منظورم این اخرش گفتی اینم میاد بازی میکنی میزاری کنار.فردا انلاین شدم حتما ادد میکنم یه دستی mk9 بزنیم:d
من چاکرتم هستم عزیز میخوای لولمون کنی یا استیج فیتالتی بزنی بهمون منم کتک خورم ملس.دمت گرم منظورم یه عدهای خاص با بعضی گیم ها خودم هم هستم تا گیموندیدیم میخوایم بازی کنییم من تو بعضی ها اینطوریم بعدش واقعا میبینی اشتباه کردیمثل فار کرای چه قدر ابو تاب دادن همش بزنو بکوشو برو جلو .ارادت داریم مرسی حتما افتخار بده که کتکی بخورم .ممنون

آخرین ویرایش:
سلام یه مشکل
من بعضی اوقات که به Live وصل میشم این ارور میاد متن کاملشو زیر میزارم دوستان لطفا راهنایی کنید ممنون میشم:
.Some Xbox LIVE content hs temporarily unavailable
Please try again later.
Status Code: 80072ee2

سلام یه مشکل
من بعضی اوقات که به Live وصل میشم این ارور میاد متن کاملشو زیر میزارم دوستان لطفا راهنایی کنید ممنون میشم:
.Some Xbox LIVE content hs temporarily unavailable
Please try again later.
Status Code: 80072ee2

سلام اقای مسعولد عزیز هممون این مشکل رو داریم اکثرا اینترنت از وقتی داغون شده دیگه چه انتظاری 2 صفحه قبل توضیحشو که از این ساپورت احمق پرسیدم نوشتم ولی بدون وقتی اینترنت با لوز اطلاعات یا ندادن اطلاعت لازم در زمان خودش یه سرور ماکرو خوب اون هم جوابی بری سوال خالی نداره مثلا.مجبور به قطع میشیم فعلا هممون باید اینترنتو تحمل کنسم یادیش dvb--sky net online p-o.s-r بزاریم که مجوزش کلی کارو پول اعصاب خوردی داره ور شکست میشیم.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من میخوام به لایو وصل شم میگه باید اپدیت کنم نظرتون چیه بزنم اپ بشه یا نه ؟ اخه اگه اپ نشه به لایو وصل نمیشه

سلام عزیز .بله میتونی انلاین اپدیت کنی ههمون که میریم تو لایو اپدیت کردیم.یا از قسمت New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update - Xbox.com
جدیدترین اپدیت از سایت ایکس اخریش دیگه و یا از http://download.microsoft.com/downlo..._16203_USB.zip اخرینو دانلود کنی بریزی رو فلش افلاین اپدیت کنی سریعتر میشه.

سرعت دانلود در حد... شده میخوام ۶ مگ دانلود کنم ۲۰ دیقه طول میده
مشکل اینترنته یا لایو ؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

سلام سامان خان اخ گفتی از پی سی دانلود میزارم بکنه حی ترنت عالیه پینگ تو داس میگیرم تایم رو 105--117 میزنه خیلی خوبه تی تی ال 41 میزنه سرعت دالود 670 کیلو بایت اخرش دانلود میکنه امروز اومدم بایناری دمین بازی کنم فایل 2 مگی 10 رقیقه تول داد بعدش هم به یک فلاکتی رفت تو.اگه نت باشه صد درصد یه چیزیه که حتما به طور مثال سایت روی بوک رو چیطری شده مثل اون اون فایلها با بد بختی رد میشن لایوم بی تقصیر نیست هرچی از هر دجا میپرسیم تکراری جواب میدم ساپورت ماکرو که فقط صبر پیه کنید اشکال فنیه فکر کنم اینقدر این اشکالشون پیش بره سرورشون تعطیل شه دو نسل دیگه از کنسول های دیگه هم بگزره.ما که نمیدونیم تورو خدا اگه کسی راهی میدونه یا روشی نت مخصوصی به هممون کمک کنه.ماکرو سافتو تمام کارکنانشو حتی مدرک دارانشون که ایرانی هم هستند فقط ادعا وحرف میزن یا تفصیر من بیسوتد ولی اونا دقرونح حالیشون نیست:-o

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید می شه ادرس یه فروشگاه که پوینت بفروشه برام پ خ کنید اخه هیجا 800 ندارند......

اگه دوست داشتید پ.خ کنید برای من که ریجن کجا رو میخواید .بگم براتون توی پ.خ.

سلام به همه دوستان
از اساتید چندتا سوال دارم
1.من میخام بازی لایو کنم حتما باید از بازی های برنرمکس انجام بدم
2.موقع ساختن اکانت آدرس مهم هستش و چه کشوری رو انتخاب کنم؟
3.من دستگاه elaite دارم دوستم میگه اگه JTAGهم کنی میتونی lIVEوصل بشی این قضبه صحت داره؟
ممنونم

سلام به همه دوستان
از اساتید چندتا سوال دارم
1.من میخام بازی لایو کنم حتما باید از بازی های برنرمکس انجام بدم
2.موقع ساختن اکانت آدرس مهم هستش و چه کشوری رو انتخاب کنم؟
3.من دستگاه elaite دارم دوستم میگه اگه JTAGهم کنی میتونی lIVEوصل بشی این قضبه صحت داره؟
ممنونم

سلام علیک.
1-بیشترین امنیت رو فعلا با برنر میتونی داشته باشی. البته حتما از هر جا تهیه کردی تست کن امنتیشو.( البته دوستانی هستند که با 97 هم میرن لایو!)
2-جنبه ی مهمش برای خرید گلد و پوینت هستش. شما باید توجه داشته باشی که گلد برای ریجن های امریکا،اروپا و فری موجوده.(البته فری خیلی کمتر پیدا میشه)
3-خیــــر...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or