milad_maxpayne
کاربر سایت
همه ی حرفات تایید میکنم بجز یه جمله اخرش چون زندگیم بخاطره فایتینگ گذاشتم از اینم به این راحتی نمیگذرم تازه پوینت گرفتم که سیسزن پس این بازیرو بگیرم:d
من چاکر گیمرهای ایرانم هستم به خدا به عشق دیگران تو این سن میرم تحقیق وسال جواب میکنم با ساپورت .منم گیمر تگم miladmaxpayne هست ببینی منم عشق فایتینگم چون خودم هم فول کنتاکت کار کردم.ولی دوست دارم مشکلی برات پیش نیاد برو تو اینترنت یه سرچ بزن حاجی مطمئن شو بعد دوستانه گفتم سود و زیانش برای من اینه که یک ایرانی ناراحت میشه اونم گیمر.چاکرتم.ادد کنن لطفا منو
---------- نوشته 16-04-2013 در 01:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 15-04-2013 در 11:43 PM ارسال شده بود ----------
با پی سی هم میشه.از طریق برنامه game for windows live.ولی من بلد نیستم.
از دوستانی که پاسخ دادن سپاسگزارم.
دوست عزیز من خودم از سایت از اینجا https://live.xbox.com/en-US/MyXbox/GamerProfile نوشته Change gamertag اینم بالش هستYour current privacy setting is everyone. This means your name, location, motto, and bio are visible to anyone viewing your profile. (edit privacy settings)
دوستانی که از کنسول نمی تونن به علت شیر قند شکن .میرن تو این ادرس فبلشم قند شکن مربوط به اروپا هستن اکانتشون یا امریکا هستند بسته به اون عوض میکنن تو این قسمت تعویض ریجن و پرایوسی اینفورمیشن تمامی قابل دسترسه.نیازی به برنامه ای نیست با این حال نرم افزار windows live id gamer zone میتونید با دنگ و فنگ زیاد که نمی رزه تازه اگه تگ شمارو پیدا کنه.
بهترین حالت حالتیه که استاد بنده گفتن.