همه چیز درباره ی Xbox Live

فعلا نه ميشه massage داد
نه ميشه كسيرو به پارتي دعوت كرد
پروفايل چند نفر هم پاك شده
فكر كنم فعلا نبايد وصل شد تا مشكلات 100% حل بشن

سلام اخر مسخره بازی بچه ها خدا وکیلی یه لحضه همینطور که وصل هستی با کنسول پیغام نت میده ولی همین جوری باز کار میکنه منم مسنجرم دچار مشکل شده.فرندز های دوستانم رو نشون نمیده .توی سایتم که میری قسمت پروفایلو که میزنی از 10 بار یه بار باز میکنه بقیشون ارور uh oh you have fount a glitch on your system this not be happen...jتوی ساپرت سرچ اینو میزنی زده صبر پیشه کنید مشکل در سیستم هستو ......همونهای که بهرام جان گفته بود بعدضشم تشکر میکنه از صبر و شکیبایی .وجالبه یاداوری میکنه دنبالش دوباره نگیریم یا کامنت نزنیم.

خب گویا لایوو هـک کردند.بخاطر همین نمیتونستید وصل بشید و اگر هم وصل میشدید لیست دوستاتون پاک شده بود و .............
مایکرو گفته درحال بررسی هستیم

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

برای من که الان درست شد به همه بخش هاشم دست رسی دارم ۳ از فرندام ان هستن .

پس درست شد.............آخیش :دی

دوستان چیز عجیب اینه من با کنسول رفیقم بود بعد دیشب یه لحضه دیسکانکت کردم 15 دقیقا بعدش که روشن کردم دیدیم میگه نمیتونین وصل بشین به لایو ولی جالب اینجا بود که بدون پروفایل تمام تب های لایو باز شده بود . بعد پروفایل رو پاک کردم اومدم دانلود کنم گفت نمیتونه دانلود کنه . جریان چیه ؟

دوستان چیز عجیب اینه من با کنسول رفیقم بود بعد دیشب یه لحضه دیسکانکت کردم 15 دقیقا بعدش که روشن کردم دیدیم میگه نمیتونین وصل بشین به لایو ولی جالب اینجا بود که بدون پروفایل تمام تب های لایو باز شده بود . بعد پروفایل رو پاک کردم اومدم دانلود کنم گفت نمیتونه دانلود کنه . جریان چیه ؟
لايو فعلا مشكل داره ديشب كه به كل قطع بود ولي الان وصل ميشه ولي بازم كمي مشكل داره كه دارن درستش ميكنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or