METRO_2034
کاربر سایت
منم وصل شدم داشبورد و اینا درست شد پیاما و فرند لیست هم بود دیگه پارتی و اینا چک نکردم این یه امشب رو هم نمیریم مشکلی پیش نیاد دیگه
برای من که الان درست شد به همه بخش هاشم دست رسی دارم ۳ از فرندام ان هستن .
لايو فعلا مشكل داره ديشب كه به كل قطع بود ولي الان وصل ميشه ولي بازم كمي مشكل داره كه دارن درستش ميكنندوستان چیز عجیب اینه من با کنسول رفیقم بود بعد دیشب یه لحضه دیسکانکت کردم 15 دقیقا بعدش که روشن کردم دیدیم میگه نمیتونین وصل بشین به لایو ولی جالب اینجا بود که بدون پروفایل تمام تب های لایو باز شده بود . بعد پروفایل رو پاک کردم اومدم دانلود کنم گفت نمیتونه دانلود کنه . جریان چیه ؟
فک نکنم هنوز درست شده باشه چون دیشب که کاملا تعطیل بود لایو صبح وصل میشد ولی میخواست 50 mg دانلود کنه 2ساعت طول میکشید البته وسط دانلود ارور هم میداد الانم یه 1 ساعت پیش تست کردم که که کلا ارور میده الان هم رفتم باز ارور دیشب میده کسی اطلاعات دقیق از ماکروسافت نداره باز امشب چشه کی دقیقا درست میشه؟اینم ارور موقع تست البته یه ارور دیگه هم برای کانکت شدن هم میده که نمیتونه پروفایلو دانلود کنهخب دوستان مشکل لایو هم برطرف شد برید حال کنید
مایکروسافت هم از همه عذر خواهی کرد بابت این قضیه![]()
Alert ها رو چك كردم.اوليش مربوط به سيو بازي minecraft و دومي مربوط ميشه به last.fm و مشكل ديگه اي وجود نداره پس ميشه به راحتي به لايو وصل شد.فک نکنم هنوز درست شده باشه چون دیشب که کاملا تعطیل بود لایو صبح وصل میشد ولی میخواست 50 mg دانلود کنه 2ساعت طول میکشید البته وسط دانلود ارور هم میداد الانم یه 1 ساعت پیش تست کردم که که کلا ارور میده الان هم رفتم باز ارور دیشب میده کسی اطلاعات دقیق از ماکروسافت نداره باز امشب چشه کی دقیقا درست میشه؟اینم ارور موقع تست البته یه ارور دیگه هم برای کانکت شدن هم میده که نمیتونه پروفایلو دانلود کنه
service : service alert
Xbox stores : service alert
accounts : Up
matchmaking : Up
نه داداش بهرام. صبح ساعت 11 وصل شدم خیلی راحت الان میخوام وصل شم باز مٍثل دیشب شدهAlert ها رو چك كردم.اوليش مربوط به سيو بازي minecraft و دومي مربوط ميشه به last.fm و مشكل ديگه اي وجود نداره پس ميشه به راحتي به لايو وصل شد.
در مورد پروفايلت هم.مگه پاكش كردي از رو كنسولت ؟

الان من وصلم و مشكلي ندارهنه داداش بهرام. صبح ساعت 11 وصل شدم خیلی راحت الان میخوام وصل شم باز مٍثل دیشب شده![]()
دانلودت هم اوکی هست؟من الان از سایت تونستم برمالان من وصلم و مشكلي نداره
دانلودمم درسته تقريبا البته مخابرات هم اين چند روزه وضعيت خوبي نداره نميتونم 100% بگم كه دانلودم درسته يا نهدانلودت هم اوکی هست؟من الان از سایت تونستم برم
اقا بهرام با اینکه اینجا درست نیست بگم میخواستم بدونم از امروز میشه injustice بازی کرد اخه فک کنم امروز ریلیزش بود