همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام کجا ازت میخواد کدوم قسمت چه زمانی تنضیمات مودمت اگه تو قسمت
Authentication Type
کد داده باشی یعنی این
Pre-Shared Key
که کد برای استفاده از نت ورک وایر لس هست .که برای وصل شدن میخواد .دقیقا بگو کدوم قسمت تا راهنماییت کنیم من و دوستان >:d​

اول که تو قسمت available networks انتخاب میکنم نت رو بعد یه صفحه میاد واسه وارد کردن گفته enter the WEP key for this network, for more info see your router manual​

کد امنیتی روی شبکه وایرلس شماست یه مقدار 8 تا 16 رقمیه که اگه وارد تنظیمات مودمت بشی میتونی پیداش کنی

METRO_2034 دوست عزیزمون بهت گفت که رمز شبکه وایرلست رو بزن منم برات انگلیسی و منوشو نوشتم .اگر مودمت پور rj45 داره یا همون پورت لن از اون استفده کن و به کنسولت وصل کن.اگر که نداره حتما تنظیمات مودمت رو به قسمت وایرلس کاری نداریم اون برای nat کردن وپخش نت هست که پسوورد یا
Pre-Shared Key
که تعداد کارتر هاش میتونه (8~63 ASCII characters or 64 ) باشه.فقط توی قسمت وایرلس مودمت Authentication Type
چند تا منو هست که ترجیحا بهترین مورد که شامل تمام دستگاهای مجهز به لن رو ساپورت میکنه(wpa-psk) بزار .یادت باشه پسورد شبکت رو حالا که به لایو وصل میشی سخت بزار

درود

یه پروفایل دارم که در کنسول jTAG/RGH ازش استفاده کردم. کلی بازی آرکید و dlc و کانتنت های مربوط به لایو با این پروفایل انجام دادم.
سوالم اینه اگه این پروفایلو از طریق یه کنسول هک نشده به لایو وصل کنم جهت آپدیت اچیومنت و گیم اسکور آیا بن میشه؟
قبل از جیتگ هم باهاش به لایو وصل شدم اما بعدش خیر.

من الان به لایو وصل کردم و بعد از اپدیت داشتبورد که فک کنم سه تا عدد اخرش 203 بود .بعدش که وصل میشم به لایو هیچ عکسی از اخبار و تبلیغات شبکه لایو نیست ولی وارد پوشه لایوم شدم و منوی داشتبورد مثل زمان افلاینه یعنی اون صفحه سیاه که وسطش نوشته xbox live هنوز هست در صورتی که اگه وصل باشه باید توش اخبار لایو باشه
چه جوری بگم. مثل این میمونه که نصفه نیمه به لایو وصل شده. و وقتی بازی ها رو میزارم سریع اپدیت میکنه همشون رو (پس به لایو وصله که اپدیت میکنه)بعضی موقع ها هم وصل میشه کامل ولی در زمانی که کنسول رو ریست کردم و زبان منو تغییر کرده مثل ایتالیایی.
بعضی موقع ها هم این اروز رو میده
[h=2]Some Xbox LIVE Content is temporarily unavailable
error 800705B4[/h]کلا خودم فکر میکنم قاطی کرده
[h=2][/h][h=2][/h]

آخرین ویرایش:
آقا من MTU رو روی 1300 و 1400 و 1470 و ... قرار دادم بازم وصل نمیشه . عجبا!!
مشکل از پارس آنلاین هست یعنی خودت نمیتونی MTU رو کامل تغییر بدی!
مثلا پارس آنلاین MTU رو رو 1400 ست میکنه تو اون موقع میتونی MTU رو دستی تا 1400 تغییر بدی ولی بیشر نمیتونی بکنی!
یعنی سقف رو شرک تعیین میکنه و تو فقط میتونی تا سقف ست کنیش!
تست MTU:
ping 4.2.2.4 -f -l 1492
اون عدده مقدار mtu که برات ست کردن هست هر وقت ارور نداد اون یعنی درسته!
تست من:
برای من حداکثر 1452 هست!
00487570322890134073.png

Last edited by a moderator:
دوستان چرا من نمیتونم گلد مجانیو داشته باشم؟

سلام دوست عزیز اگه اکانتت ماله امریکا باشه از 6 تا 8 وقت داشتی و اکانت اروپا 8 تا 10 مارچ درضمن کسانی که اکنت شون سیلور بوده و از گلد استفاده کردن الان قادر به استفاده فیری نیستند.

من رفتم توی فورتزا هورایزن ولی گفت گلد میخوای مگه رایگان نیست ؟
گلد رایگان یه ماهه هم میخواستم بزنم بعد از زدن اطلاعات مثل اسم و شماره و اینا رسید به وارد کردن یه سری کد اعتباری و اینا که بک زدم

من رفتم توی فورتزا هورایزن ولی گفت گلد میخوای مگه رایگان نیست ؟

کلا برای آنلاین بازی کردن باید اکانت گلد داشته باشی.

بعضی از بازی ها هم مثل Call of Duty بدون خرید کد میتونی آنلاین بازی کنی ولی کلا باید گلد رو داشته باشی.

کلا برای آنلاین بازی کردن باید اکانت گلد داشته باشی.

بعضی از بازی ها هم مثل Call of Duty بدون خرید کد میتونی آنلاین بازی کنی ولی کلا باید گلد رو داشته باشی.

در مورد اون 1 ماه رایگان چی ؟ چیکار باید کرد که فعال شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or