همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید من تقریبا یک و نیم ماه پیش با اینترنت ماکس نت به لایو وصل شدم و مشکلی هم نداشتم ولی الان 30 روزی میشه از پارس آنلاین سرویس خریدم امروز خواستم به لایو وصل بشم ولی نشد!
تو تنظینات کنسول تست کردم تو مرحله تست اینترنت MTU eror میده ( یبارم زدم به تنظیمات کارخانه برگرده ولی بازم نشد )

ba6dc0d6-7277-42eb-b07d-ac2b3bdb606f.JPG

سلام . یکی از دوستان ایکس باکس اسلیم LT3 داره میخواد ببینه به لایو وصل بشه مشکلی پیش نمیاد یا نه ؟
برنر مکس هم استفاده میکنه !
سلام...
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد،فقط بهتره تو لایو از بازیهای برنرمکس استفاده کنه(که داره:d)و بازیها رو قبل از تاریخ انتشار رسمی بازی نکنه.
هـــمـــیـــــن:d

ببخشید من تقریبا یک و نیم ماه پیش با اینترنت ماکس نت به لایو وصل شدم و مشکلی هم نداشتم ولی الان 30 روزی میشه از پارس آنلاین سرویس خریدم امروز خواستم به لایو وصل بشم ولی نشد!
تو تنظینات کنسول تست کردم تو مرحله تست اینترنت MTU eror میده ( یبارم زدم به تنظیمات کارخانه برگرده ولی بازم نشد )

مثل اینکه پارس آنلاین اینطوریه و بیشتر بچه ها فکر کنم باهاش مشکل دارن
زنگ بزن پشتیبانی و بگو mtu رو دست کاری کنه و ببره بالا

سلام خدمت دوستان عزیز---برادر گنزالس(king of north ) با توجه به گفته دوست عزیز این گیر اف وار رو بازی نکرده باشه دوستتون وبازیهاش بهتره برنر باشه ...
جناب moha112233 همونطر که استاد گرامی گفتن خیلی از دوستان اگه صفحه های قبل تاپیک رو ببنی با پارس مشکل دارند دقیقا مشکلشون هم هست ببین تو کانفیگ مودمت TCP MTU Option باید 1492 باشه اگه نبو درست کن اگه بود با ساپورت سنتر پارس صحبت کن.
[TABLE="width: 760, align: center"]
[TR]
[TD="class: tabdata"][/TD]
[TD="class: tabdata"][/TD]
[TD="class: tabdata"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
دوستا ن عزیز مطلبی مهم هست که احتما لا بعضی دوستان میدونند و این شروع همون مشکل نت هست.طی عملیات جان فشانانه شرکت بوق لطف کردند
[h=4]بسته شدن پورت PPTP[/h] 16/12/1391 : امروز مجددا پورت PPTP توسط بوق بسته شده و فقط پورت L2TP باز می باشد.
[h=4]بسته شدن پورت L2TP[/h] 17/12/1391 : پورت L2TP هم امروز توسط بوق بسته شد …در حال حاضر فقط *** فایر ( https ) قابل استفاده هست. پورت HTTPS نیز همچنان وصل می باشد.خوب دوستان گرامی با این وضعیت دیگه فعلا شیر چیز پی ان هم از دست دادیم .این پورت ها هم خودشون دارای وظیفه ترنسفر اطلاعات بودن پس نرفتن لایو برای بعضی از اینترنت ها و کنسول ها عجیب نیست.دستشو ندرد نکنه:-o

با وایمکس میخوام وصل شم لایو میگه WEP key رو بزن منظورش چه کدیه ؟
سلام کجا ازت میخواد کدوم قسمت چه زمانی تنضیمات مودمت اگه تو قسمت
Authentication Type
کد داده باشی یعنی این
Pre-Shared Key
که کد برای استفاده از نت ورک وایر لس هست .که برای وصل شدن میخواد .دقیقا بگو کدوم قسمت تا راهنماییت کنیم من و دوستان >:d​

ba6dc0d6-7277-42eb-b07d-ac2b3bdb606f.JPG

- این مشکلیه که تقریبآ تمام دوستان پارس آنلاینی برای اومدن به لایو باهاش درگیرن و زنگ زدن به پشتیبانی هم مشکلی رو حل نمیکنه... ام تی یو پارس آنلاین روی 1272 ست شده در صورتی که شما برای لایو ام تی یو حداقل 1374 رو میخوای بنابراین زمانی که مودم شما ام تی یو اتوماتیک باشه خودش رو روی همون 1272 (پیشفرض پارس آنلاین) ست میکنه

راه حل ساده ـست : داخل تنظیمات مودم شو اگر گزینه ام تی یو رو اونجا داری تیک اتوماتیکش رو بردار و بصورت دستی بهش واحد بده / اگر نداری سرچ کن ببین آخرین فریموری که برای مودمت اومده این گزینه اضافه شده یا نه (که در این صورت باید فریمور مودمت رو آپدیت کنی) / و اگر باز هم نشد باید مودم رو عوض کنی (و حتمآ این دو مورد رو هم در نظر داشته باش که اولآ مودمت جزو مودمهای قابل پشتیبانی توسط پارس آنلاین باشه و دومآ اینکه ام تی یو دستی باشه)

موفق باشی

سلام کجا ازت میخواد کدوم قسمت چه زمانی تنضیمات مودمت اگه تو قسمت
Authentication Type
کد داده باشی یعنی این
Pre-Shared Key
که کد برای استفاده از نت ورک وایر لس هست .که برای وصل شدن میخواد .دقیقا بگو کدوم قسمت تا راهنماییت کنیم من و دوستان >:d​

اول که تو قسمت available networks انتخاب میکنم نت رو بعد یه صفحه میاد واسه وارد کردن گفته enter the WEP key for this network, for more info see your router manual​

کد امنیتی روی شبکه وایرلس شماست یه مقدار 8 تا 16 رقمیه که اگه وارد تنظیمات مودمت بشی میتونی پیداش کنی

METRO_2034 دوست عزیزمون بهت گفت که رمز شبکه وایرلست رو بزن منم برات انگلیسی و منوشو نوشتم .اگر مودمت پور rj45 داره یا همون پورت لن از اون استفده کن و به کنسولت وصل کن.اگر که نداره حتما تنظیمات مودمت رو به قسمت وایرلس کاری نداریم اون برای nat کردن وپخش نت هست که پسوورد یا
Pre-Shared Key
که تعداد کارتر هاش میتونه (8~63 ASCII characters or 64 ) باشه.فقط توی قسمت وایرلس مودمت Authentication Type
چند تا منو هست که ترجیحا بهترین مورد که شامل تمام دستگاهای مجهز به لن رو ساپورت میکنه(wpa-psk) بزار .یادت باشه پسورد شبکت رو حالا که به لایو وصل میشی سخت بزار

درود

یه پروفایل دارم که در کنسول jTAG/RGH ازش استفاده کردم. کلی بازی آرکید و dlc و کانتنت های مربوط به لایو با این پروفایل انجام دادم.
سوالم اینه اگه این پروفایلو از طریق یه کنسول هک نشده به لایو وصل کنم جهت آپدیت اچیومنت و گیم اسکور آیا بن میشه؟
قبل از جیتگ هم باهاش به لایو وصل شدم اما بعدش خیر.

من الان به لایو وصل کردم و بعد از اپدیت داشتبورد که فک کنم سه تا عدد اخرش 203 بود .بعدش که وصل میشم به لایو هیچ عکسی از اخبار و تبلیغات شبکه لایو نیست ولی وارد پوشه لایوم شدم و منوی داشتبورد مثل زمان افلاینه یعنی اون صفحه سیاه که وسطش نوشته xbox live هنوز هست در صورتی که اگه وصل باشه باید توش اخبار لایو باشه
چه جوری بگم. مثل این میمونه که نصفه نیمه به لایو وصل شده. و وقتی بازی ها رو میزارم سریع اپدیت میکنه همشون رو (پس به لایو وصله که اپدیت میکنه)بعضی موقع ها هم وصل میشه کامل ولی در زمانی که کنسول رو ریست کردم و زبان منو تغییر کرده مثل ایتالیایی.
بعضی موقع ها هم این اروز رو میده
[h=2]Some Xbox LIVE Content is temporarily unavailable
error 800705B4[/h]کلا خودم فکر میکنم قاطی کرده
[h=2][/h][h=2][/h]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or