همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان عزیز یک سوال داشتم این Patch بازی ها برای کنسول چطوری قابل دانلود هست؟وصل بشیم به لایو وارد بازی بشیم خودکار دانلود میشه؟
اره معمولا بازي ها اولشون تايتل آپديت دارن كه باگ هاي اون بازيرو برطرف ميكنه

سلام دوستان عزیز یک سوال داشتم این Patch بازی ها برای کنسول چطوری قابل دانلود هست؟وصل بشیم به لایو وارد بازی بشیم خودکار دانلود میشه؟
سلام دوست عزیز همونطو ر که دوست عزیزمون گفت زمانی که وارد بازی بشی اگر نیاز به اپدیت جدید داشته باشه یا همون پچ زمانی که به لایو و نت وصل هستی به صورت اتوماتیک از شما در خواست اپدیت میگنه که اگر کنسل کنی نوشته که نمی تونی لایو بازی کنی یا از گیم میای بیرون که با گزینه دانلود شما از لایو تا تمام شدن دانلود یا اپدیت قطع میشی پس از اتمام بازی اجرا خواهد شد.بعد داخل بازی دگمه روی پدتو ایکس بکس می زنی و کانکت به لایو میشی .من خودم معمولا 20 روز اگه گبمیو کار نمی کنم پیغامش میاد نه همیشه نه برای همه.قشنگترین کارش هم دوستمون اشاره کرد رفع باگ و شاید مشکلات کوچیک باشه .موفق باشی.;;)

از فردا به مدت 3 روز لایو رایگان هستش
با رعایت نکات امنیتی می شه وصل شد یا بیخیال باید بشم
نکته : تمام بازی هام برنر مکس هستش و گریس رو هم بازی نکردم ...

عزیز من همه این کارا رو کردم واسه season pass ولی تو active download روی pending گیر میکنه چیکار کنم
یکی کمک کنه ؟؟؟

سلام دوست عزیز من نمیدونم دقیقا کارت چیه ولی در مورد دانلود اگه رو پندینگ مونده برای سرعت اینترنته نمیدونم کی امنحان کردی ولی من از صبح که مثلا برف میاد هم لایو دی سی میشه هم .یا به زور میره میخواست وارد فیفا شه 5 دقیقه طول داد تا اپدیت اسکوار بکنه.الان جدا سرعت زیاد خوب نیست خوب 5 شنبه هم هست یوزر بیشتر شده .بازم اساتید خوب خیلی بهتر این مشکل رو میدونن راهنماییت میکنن.موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or