اره ميشهمیشه دموی بازی ها رو با pc دانلود کرد بعد ریخت رو xbox ؟(چون با خود ایکس باکس خیلی طول میکشه)
من وصل شدمکسی امروز به لایو وصل شده؟؟؟
اگه اشتبا نکنم ، اگه بازیو رو هارد بریزی نه دیگه ، لازم نیست دانلود کنی .من دارم بازی از لایو میخرم دیسکش رو هم دارم باید دوباره دانلود بشه یا نه گیر نمیده!
آخه 13 گیگ بازی دانلود کردنش ادم رو پیر میکنه اونم با این نت ایران!
امروز مهلت آخره تخفیفه!یکی میدونه سریع جواب بده!
نه تو پاچم رفت باید دانلودش کنم!اگه اشتبا نکنم ، اگه بازیو رو هارد بریزی نه دیگه ، لازم نیست دانلود کنی .
تقریبا میشه مثه Steam ( که بازیو میریزن بعد دانلود میکنن ) .
پ.ن : البته فک کنم وقتی این پست منو میخونی تخفیفش رفته باشه :d
اره ميشه
---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------
من وصل شدم
گفتم که ! بازیو بریز رو هارد یا فلش . بعد بزن ادامه ی دانلود . احتمال 99.5% یه دفه دانلود تموم میشه .نه تو پاچم رفت باید دانلودش کنم!
13 گیگ ظلمه حالا منتظرم کسی راه حلی سراغ داشت به من خبر بده!
با horizoniمیشه بگین چطوری میشه؟
اگه اشتبا نکنم وقتی این ارورو میده که سرعت اینترنت بد باشه .ایکس باکسم به لایو وصل میشه به راحتی اما وقتی وارد فیفا ۱۳ میشم و میخام یه EA وصل بشم ارور میده:
EA server are not avalible
میخام بدونم شما هم این مشکل رو دارید ویا میدونید دلیلش چیه!!!!!
اره معمولا به خاطر سرعت اینترنت پیش میاد یک ساعت که پینگت خوبه و سرعت اینترنتت خوبه امتحان کن درست میشه.من خودم تو ساعات نامحدود این مشکلو دارمسلام دوستان
ایکس باکسم به لایو وصل میشه به راحتی اما وقتی وارد فیفا ۱۳ میشم و میخام یه EA وصل بشم ارور میده:
EA server are not avalible
میخام بدونم شما هم این مشکل رو دارید ویا میدونید دلیلش چیه!!!!!
نه خیالت راحت تو اینترنت هم خوندم کدهای نصبی بازی با هم متفاوت هستند نیاز به دانلود کامل از اینترنت هست!گفتم که ! بازیو بریز رو هارد یا فلش . بعد بزن ادامه ی دانلود . احتمال 99.5% یه دفه دانلود تموم میشه .
--
با horizoni
تاپیکش هست .
---
اگه اشتبا نکنم وقتی این ارورو میده که سرعت اینترنت بد باشه .
نه خیالت راحت تو اینترنت هم خوندم کدهای نصبی بازی با هم متفاوت هستند نیاز به دانلود کامل از اینترنت هست!
فعلا نمیدونم چکار کنم!
به هیچ وجه مثل استیم نیست الان دیگه مجبورم دنبال کلکی چیزی بگردم!
نه داداش چی ... رفت ؟!سلام
خسته نباشید
یک ماه گلد خریدم بعد روفتم تو سایت ایکس باکس و وارد اکنتم شدم و کد گلد رو اونجا وارد کردم و پیغام ساکسزفول داد ، ولی الان که میخام با ایکس باکسم بازی کنم اجازه نمده میگه اکانت شما گلد نیست اومدم کدم رو دوباره بزنم که پیغام داد کد استفاده شده
خواهشا کمکم کنین یعنی یک ماه گلد به .... رفت؟
منم دفع قبل از سایت xbox گلدمو زدم چند ساعت طول کشید تا فعال شه نگران نباش چند ساعت دیگه فعال میشهسلام
خسته نباشید
یک ماه گلد خریدم بعد روفتم تو سایت ایکس باکس و وارد اکنتم شدم و کد گلد رو اونجا وارد کردم و پیغام ساکسزفول داد ، ولی الان که میخام با ایکس باکسم بازی کنم اجازه نمده میگه اکانت شما گلد نیست اومدم کدم رو دوباره بزنم که پیغام داد کد استفاده شده

یک روشی هست جواب میده ولی خطراتتش با خودت البته من خودم استفاده کردم و هیچی نشد.اول با پروفایل دوستت از دانلود هیستوری بزن دانلود شه مپ ها.(با دسته دو این کارو بکن و دسته یک هم پروفایل خودت).بعد با دسته دو برو تو بازی بعد هم sign out کن و با دسته خودت بازی کن.البته ممکنه با یک دسته هم جواب بده.(من خودم برای dlc mafia 2 و بازی کانتر همین کارو کردم)البته اين كارو تو تابستون انجام دادم نميدونم با اين آپديت جديدا كه اومده بازم جواب ميده يا نهسلام،دوستان من پروفایل رفیقمو تو کنسولم دانلود کردم و گرفتم،اون Map Packs های Cod:Bo2 رو با 4000 تا خریده، حالا بجز license transfer (چون license پروفایل اون بسته شده و تازه استفاده کرده) حالا چه جوری میتونم این Map Packs ها رو تو هارد و پروفایل خودم دانلود کنم؟در ضمن دو تا دسته هم دارم البته اگر به کار میاد،خواهشاً هر کی از دوستان میدونه کمک کنه.خیلی ممنون![]()
همیشه انتقال داده ها از سایت به سرورای لایو کمی طول می کشه یه 2- 3 ساعت صبر کنی اکانتت گلد می شه .سلام
خسته نباشید