شما مطمئن هستید؟!
من موقع ساخت اکانت ادرس لندن رو دادم ولی توی سایت به جای UK نوشته US!
حالا من انگلیسم یا امریکا؟!
این بازی ها ریلیز جهانی شدن بازی کنیم؟یا نه؟
Crysis 3 -metal gear rissin revengeance-dmc
سلام دوست عزیز .چرا میده دوستان همین جا گفتن و تونستن .زمانی که میسازی یادت باشه لوکال کنسولت رو بزار رو هند بعد بساز وگرنه مشکل نداره .بازهم اساتید محترم هستند راهنمایی میکنند.ولی به صفحهای عقب تر که بری میتونی توضیحات رو پیدا کنی .ببخشید این شایعات چیه .اگه قرار باشه تحریمی صورت بگیره نه تنها لایو بلکه تو همین سایتم دیگه نمیتونیم بیایم .یعنی 10 قدم به عقب برمیداریم به جای جلو.حالا تا هست استفاده میکنیم نبود که هم فوتبال دستی باید بازی کنیم.اگه الان بخوای ناراحت اینده باشی هم الان ناراحتی واز دست دادی حال رو هم اینده ناراحتی و داره از دست یره پس الان ایندست بشین بازی کن حالش ببر رفیق .اگه موضوعی هم باشه تو بوغ وکرنا میکنن.آقا من رو دستگاهم اکانت گلد 1 ماهه دارم ولی با آمریکا میسازم کردیت کارت میخواد با هند میسازم گلد رایگان 1 ماهه رو نمیده بهم
چیکار کنم ؟
یکی هم اینکه راسته که میگن تو یه ماهه آینده تحریم میشیم و نمیتونیم دیگه به لایو وصل شیم ؟

شما مطمئن هستید؟!
من موقع ساخت اکانت ادرس لندن رو دادم ولی توی سایت به جای UK نوشته US!
حالا من انگلیسم یا امریکا؟!
گلد به منطقه ربطی نداره و مشکلی ندارهدوستان کارت های گلد مثل پوینت هستن که باید با توجه به کشور اکانت گرفت یا فرقی نداره که اکانتت مال کدوم کشور باشه ؟
در حال حاظر کریدیت کارت می خواد.(هر کی خواست 3 ماه رو بگیره باید xbox slim داشته باشه,سیریلال کد پشت xbox رو و اکانتو بده به من.من براش می گیرم)3 بار و برا هر اکانت یکی
سلام خسته نباشید پسر عموم تازه به لایو ئصل شد اولین بار ولی حتی 1 دونه 30 روزه رایگانم بهش نداد چرا اینجوری شده؟
باید گلد بهتون بده دوست عزیز . شاید یجای کارتون اشتباهه .