همه چیز درباره ی Xbox Live

شما مطمئن هستید؟!
من موقع ساخت اکانت ادرس لندن رو دادم ولی توی سایت به جای UK نوشته US!
حالا من انگلیسم یا امریکا؟!

ربطی به اون آدرس بار نداره.برای فهمیدن ریجن اکانت،وارد سایت که شدید زیر قسمتی که گیمرتگتون رو نوشته(بالا سمت راست) My Account رو انتخاب کنید بعد از قسمت Payment&billing که پایین سمت چپ هست billing contact information رو بیارید.اونجا تو قسمت Country/Region ریجن اکانتتون رو میتونید ببینید.
[h=3][/h]

آقا من رو دستگاهم اکانت گلد 1 ماهه دارم ولی با آمریکا میسازم کردیت کارت میخواد با هند میسازم گلد رایگان 1 ماهه رو نمیده بهم
چیکار کنم ؟
یکی هم اینکه راسته که میگن تو یه ماهه آینده تحریم میشیم و نمیتونیم دیگه به لایو وصل شیم ؟

آقا من رو دستگاهم اکانت گلد 1 ماهه دارم ولی با آمریکا میسازم کردیت کارت میخواد با هند میسازم گلد رایگان 1 ماهه رو نمیده بهم
چیکار کنم ؟
یکی هم اینکه راسته که میگن تو یه ماهه آینده تحریم میشیم و نمیتونیم دیگه به لایو وصل شیم ؟
سلام دوست عزیز .چرا میده دوستان همین جا گفتن و تونستن .زمانی که میسازی یادت باشه لوکال کنسولت رو بزار رو هند بعد بساز وگرنه مشکل نداره .بازهم اساتید محترم هستند راهنمایی میکنند.ولی به صفحهای عقب تر که بری میتونی توضیحات رو پیدا کنی .ببخشید این شایعات چیه .اگه قرار باشه تحریمی صورت بگیره نه تنها لایو بلکه تو همین سایتم دیگه نمیتونیم بیایم .یعنی 10 قدم به عقب برمیداریم به جای جلو.حالا تا هست استفاده میکنیم نبود که هم فوتبال دستی باید بازی کنیم.اگه الان بخوای ناراحت اینده باشی هم الان ناراحتی واز دست دادی حال رو هم اینده ناراحتی و داره از دست یره پس الان ایندست بشین بازی کن حالش ببر رفیق .اگه موضوعی هم باشه تو بوغ وکرنا میکنن.>:)

یکی از دوستان میتونه از ساخت اکانت با هند و گرفتن گلد تریال فیلم بگیره که چطور باید انجام بدیم
هر کاری میکنم فقط با امریکا گلد رو میده با هند نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or