سلام دوستان اکانت گلدم تموم شده می خواستم ببینم اگه وصل شم به اینترت وفقط ایکس باکسمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا در اجرای بازی هاو بن شدن ؟
چی گفتی ؟؟؟؟سلامی دوباره دوست عزیز علی جان دوبلره یه اکانت بساز قبل از شروع لوکال دستگاهت رو روی هند بذار وشرو به ساخت کن هنگام در خواست لوکال هم موقع ساخت بزارش روی هند.ول گفتن بهت بعدا باید دوباره برگردونیش .اون اکنتت هم پاک نکن داشته باش به درد میخوره جلوتر که بری خودت یاد میگیری.من یه نصحیت واقعا دوستا نه خواهشن از خیر این 1 ماه فیری بگزر .ببین خودتون میدونید هیجا عاشق چشم وابروی ما نیستن که .من میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافتده زبونم لال .منم خودم این کارو نکردم.در حالی که پسر خلم گفت دوستم هم گفت ولی 20 روز تقریبا از خریدم شروع به خرید لایو کردم .البته الان میدونم گرونه.نمی خوام بترسونم یا تو دلتو خال کنم ن والله ولی بازم اول بزار تو همین جا یا تاپیک های دیگه دوستان واساتید وارد زیاد هستن مطمئن شی بعد .که مارو نفرین نکنی.

سلامی دوباره دوست عزیز علی جان دوبلره یه اکانت بساز قبل از شروع لوکال دستگاهت رو روی هند بذار وشرو به ساخت کن هنگام در خواست لوکال هم موقع ساخت بزارش روی هند.ول گفتن بهت بعدا باید دوباره برگردونیش .اون اکنتت هم پاک نکن داشته باش به درد میخوره جلوتر که بری خودت یاد میگیری.من یه نصحیت واقعا دوستا نه خواهشن از خیر این 1 ماه فیری بگزر .ببین خودتون میدونید هیجا عاشق چشم وابروی ما نیستن که .من میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافتده زبونم لال .منم خودم این کارو نکردم.در حالی که پسر خلم گفت دوستم هم گفت ولی 20 روز تقریبا از خریدم شروع به خرید لایو کردم .البته الان میدونم گرونه.نمی خوام بترسونم یا تو دلتو خال کنم ن والله ولی بازم اول بزار تو همین جا یا تاپیک های دیگه دوستان واساتید وارد زیاد هستن مطمئن شی بعد .که مارو نفرین نکنی.
---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------
نه دوست عزیز برای چی بن شدن بحثی فراگیر داره بد بختی این بن.اگه توجه کنی موقع اپدیت گیم ها ولایو اولین چیزی که میزنه دیسکانکت از لایو.درسته؟نه مطمئن باش ..
ممنون از راهنمایت
یعنی میگی با این کار احتمال بن شدن هست که میگید خطرناکه؟
راهی وجود نداره که پروفایل اصلیم رو که برا لندنه به هند تغییر بدم؟
چی گفتی ؟؟؟؟
راستی من وقتی میزارم رو هند میرم اکانت بسازم بعد از ساخت اکانت 30 روز فری رو نمیده باید چیکار کنم قبل از این اپدیت جدید میشد استفاده کنم
bسلام من به اشتباه به ای این که پوینت برای منطقه ی اروپا بگرم یه پوینت 1600 امتیازی برای کشور آمریکا رفتم حالا نمیتونم استفادش کنم.
الان سوالم اینه که میگم امکانش هست من یه پروفایل با مشخصات کشور آمریکا بسازم و بعدش که آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را از طریق اکانت آمریکا گرفتم این کدها را رو اکانت اصلیم یعنی همون گیمرتگ اروپاییم بزنم ؟
راهش این هست که یه اکانت بسازی بعد باهاش آنلاین پس بازی ها رو بخری!سلام من به اشتباه به ای این که پوینت برای منطقه ی اروپا بگرم یه پوینت 1600 امتیازی برای کشور آمریکا رفتم حالا نمیتونم استفادش کنم.
الان سوالم اینه که میگم امکانش هست من یه پروفایل با مشخصات کشور آمریکا بسازم و بعدش که آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را از طریق اکانت آمریکا گرفتم این کدها را رو اکانت اصلیم یعنی همون گیمرتگ اروپاییم بزنم ؟
نه وقتی شما 48 ساعت رو استفاده کنی از اون لحظه به بعد برات حساب میشهیه سوال:گلد 48 ساعته یعنی از زمانیکه رمزو تو کنسول میزنی 48 ساعت وقت داری بازی کنی یا 48 ساعت کامل میتونی بازی کنی یعنی اگه یک ساعت بازی کنی بعد کنسولو خاموش کنی یه هفته دیگه بخای بازی کنی 47 ساعت هنوز شارژ داری؟ کدوم یکیشونه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
یه اکانت هند ساختم ولی گلد رایگان نداد.
میدونید مشکل کجاس؟
دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟سلام
دوستان اساتید. من یه سوال فوری داشتم
من چند سال پیش یه گیمرتگ داشتم که کلی باهاش اچیومنت گرفته بودم. تازه یادم افتاده که همچین گیمرتگی داشتم. اومدم داخل دستگاه رییکاوری کنم ولی آدرس ایمیلی که برای ساختنش داده بودم رو فراموش کردم. سوالم اینه که چجوری مینم اون آدرس ایمیل رو پیدا کنم؟