همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان اکانت گلدم تموم شده می خواستم ببینم اگه وصل شم به اینترت وفقط ایکس باکسمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا در اجرای بازی هاو بن شدن ؟

سلامی دوباره دوست عزیز علی جان دوبلره یه اکانت بساز قبل از شروع لوکال دستگاهت رو روی هند بذار وشرو به ساخت کن هنگام در خواست لوکال هم موقع ساخت بزارش روی هند.ول گفتن بهت بعدا باید دوباره برگردونیش .اون اکنتت هم پاک نکن داشته باش به درد میخوره جلوتر که بری خودت یاد میگیری.من یه نصحیت واقعا دوستا نه خواهشن از خیر این 1 ماه فیری بگزر .ببین خودتون میدونید هیجا عاشق چشم وابروی ما نیستن که .من میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافتده زبونم لال .منم خودم این کارو نکردم.در حالی که پسر خلم گفت دوستم هم گفت ولی 20 روز تقریبا از خریدم شروع به خرید لایو کردم .البته الان میدونم گرونه.نمی خوام بترسونم یا تو دلتو خال کنم ن والله ولی بازم اول بزار تو همین جا یا تاپیک های دیگه دوستان واساتید وارد زیاد هستن مطمئن شی بعد .که مارو نفرین نکنی.:(

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان اکانت گلدم تموم شده می خواستم ببینم اگه وصل شم به اینترت وفقط ایکس باکسمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا در اجرای بازی هاو بن شدن ؟

نه دوست عزیز برای چی بن شدن بحثی فراگیر داره بد بختی این بن.اگه توجه کنی موقع اپدیت گیم ها ولایو اولین چیزی که میزنه دیسکانکت از لایو.درسته؟نه مطمئن باش ..

سلامی دوباره دوست عزیز علی جان دوبلره یه اکانت بساز قبل از شروع لوکال دستگاهت رو روی هند بذار وشرو به ساخت کن هنگام در خواست لوکال هم موقع ساخت بزارش روی هند.ول گفتن بهت بعدا باید دوباره برگردونیش .اون اکنتت هم پاک نکن داشته باش به درد میخوره جلوتر که بری خودت یاد میگیری.من یه نصحیت واقعا دوستا نه خواهشن از خیر این 1 ماه فیری بگزر .ببین خودتون میدونید هیجا عاشق چشم وابروی ما نیستن که .من میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافتده زبونم لال .منم خودم این کارو نکردم.در حالی که پسر خلم گفت دوستم هم گفت ولی 20 روز تقریبا از خریدم شروع به خرید لایو کردم .البته الان میدونم گرونه.نمی خوام بترسونم یا تو دلتو خال کنم ن والله ولی بازم اول بزار تو همین جا یا تاپیک های دیگه دوستان واساتید وارد زیاد هستن مطمئن شی بعد .که مارو نفرین نکنی.:(
چی گفتی ؟؟؟؟ :))
راستی من وقتی میزارم رو هند میرم اکانت بسازم بعد از ساخت اکانت 30 روز فری رو نمیده باید چیکار کنم قبل از این اپدیت جدید میشد استفاده کنم

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

نه دوست عزیز برای چی بن شدن بحثی فراگیر داره بد بختی این بن.اگه توجه کنی موقع اپدیت گیم ها ولایو اولین چیزی که میزنه دیسکانکت از لایو.درسته؟نه مطمئن باش ..

ممنون از راهنمایت

یعنی میگی با این کار احتمال بن شدن هست که میگید خطرناکه؟
راهی وجود نداره که پروفایل اصلیم رو که برا لندنه به هند تغییر بدم؟

ممنون از راهنمایت

یعنی میگی با این کار احتمال بن شدن هست که میگید خطرناکه؟
راهی وجود نداره که پروفایل اصلیم رو که برا لندنه به هند تغییر بدم؟

نه منظوره من به هیج وجه این نبود اتفاقا این روش رو خیلی ها استفاده میکنن ربطی به بن نداره ببین اینا 1در 10000000 شاید هم بیشتر چی بشه الکی هکر یا ماکروسافت بریزنمون به هم.میدونیم که بیشتر از همه برای امنیت لایو فقط باید از برنر مکس وری پچ شده استفده کنیم تا به حداقل ممکن برسونیمش .اکانت خودت هم چون بر حسب اروپا بن گرفته تمام سرورهای استفده لایو تو از اروپاست اگر هم هند بشه قابل استفاده برای گرفتن فیری نداره.تازه اینم بگیری یک ماه به جان عزیزم فقط دلم میسوزه بعدا سر درگم نشید الان با قدیم یه ذره فرق کرده این رفیقمون هم میگه من بعد از این آپدیت گذاشتم رو هند و فیری نداد قبل از اخرین اپدیت میداد.میبینی چه مسخره بازی در میارن باز الان من خودم رو پرو فایل داداشم اصلا به لایو نرفته امتحان میکنم 10 دقیقه دیگه جواب میدم.خوبه

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

چی گفتی ؟؟؟؟ :))
راستی من وقتی میزارم رو هند میرم اکانت بسازم بعد از ساخت اکانت 30 روز فری رو نمیده باید چیکار کنم قبل از این اپدیت جدید میشد استفاده کنم

دوست عزیز برادر من .برای دوستمون هم گفتم من الان امتحان میکنم و از یکی به اصطلاح کهنه کار ها میپرسم.چشم اگه مفید و بهدرد بخور بود میگم کی وقتتون هم نگیرم.فقط یادت باشه الان زمانی که میخوای فیری با لوکال جدید هند بگیری ادرس ایمیل جدید ترجیحا هات .قبل از شروع به ساخت لوکال دستگات باید رو india باشه هم زماندرست کردن.بازم من الان تست میکنم.=;b

---------- نوشته 27-02-2013 در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 26-02-2013 در 11:49 PM ارسال شده بود ----------

اینو برای همه این دوستان که دنبال یک ماه رایگان گلد با لوکال هند هستند من همین الان برای پروفایل برادرم اکانتشو هند کردم ولی اینطوری کار نکرد که مطمئن بودم چون از اول روی امریکا بود.یه دونه جدید درست کردم با یه هات جدید بدون هیج کا خاصی مثل شیر و یا هرچی کاملا درست شد ول قبلش لوکیشن دستگامو بعد از ساین اوت از پرو خودم گذاشتم روی هدیهش.ساختم .جوین تو لایو 4 فری هم زدم او کی شد یک ایمل تایید هم به هات میل اومد که فقط در خواست تائئید که همتون میدونید چیه اومد واوکی شد.من نمی دونم مشکل دوستان چیه اساتید قدیمی و دوستان کهنه کار باید کمک کنند تازه بهتره دراین مورد تو تاپیک خودش بحث کنیم بهتره لایو رایگان یا دیگه اکانت لایو نخریم .مدیر و ناظران ناراحت نشن دوباره به هممون بگن تو صفحه مربوط به خودش برید.ممنون ولی مطمئن باشید طبق روشی که گفتم انجام میشه وشد.می ترسم تیکه بارون شیم دوستان.:db-)

سلام
به هزار بدبختی وصل شدن به لایوم رو درس کردم ، فقط الان یه مشکلی هست اونم اینه که قبلا رو کنسول کریسیس3 بازی کردم، الان کریسیس عرضه جهانی شده؟ مشکلی نیست بازی کنم؟
یک ماه گلد از کجا بخرم؟ خیلی گرونه !!!!!!! یک ماه 46 هزار تومن!!!!!!!!
جریان این یک ماه گلد رایگان چیه؟ من قبلا یه بار گرفتم میتونم دوباره اکانت بسازم استفاده کنم
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام من به اشتباه به ای این که پوینت برای منطقه ی اروپا بگرم یه پوینت 1600 امتیازی برای کشور آمریکا رفتم حالا نمیتونم استفادش کنم.

الان سوالم اینه که میگم امکانش هست من یه پروفایل با مشخصات کشور آمریکا بسازم و بعدش که آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را از طریق اکانت آمریکا گرفتم این کدها را رو اکانت اصلیم یعنی همون گیمرتگ اروپاییم بزنم ؟

سلام من به اشتباه به ای این که پوینت برای منطقه ی اروپا بگرم یه پوینت 1600 امتیازی برای کشور آمریکا رفتم حالا نمیتونم استفادش کنم.

الان سوالم اینه که میگم امکانش هست من یه پروفایل با مشخصات کشور آمریکا بسازم و بعدش که آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را از طریق اکانت آمریکا گرفتم این کدها را رو اکانت اصلیم یعنی همون گیمرتگ اروپاییم بزنم ؟

اگر شما Online pass code ها بازی را استفاده کرده باشی روی هر profile دیگه نمی توانی از اون روی یک پروفایل دیگه استفاده کنی.یعنی اصلا کار نمی کنه که بخوای استفاده کنی.تنها راهش این است که mspoint های آمریکات را اگر هنوز استفاده نکردی به یکی بفروشی و بهجاش اروپا بخری.یا راه دوم که یکم دردسر داره با Support ماکروسافت (Xbox.com>support)صحبت کنی Location را برات تغییر بده به آمریکا چون خودت این کار را نمی توانی انجام بدی.

دوستان اگه امکان داره با فونت + سایز + رنگ دیفالت پست بدید! سر درد گرفتم! 8-|

یک ماه گلد از کجا بخرم؟ خیلی گرونه !!!!!!! یک ماه 46 هزار تومن!!!!!!!!
قیمتا رفته بالا دیگه. الان خرید گلد یک ساله به صرفه تره.

راهش این هست که یه اکانت بسازی بعد باهاش آنلاین پس بازی ها رو بخری!
بعد لایسنس ترنسفر کنی روی دستگاهت و با بقیه پروفایل ها از آنلاین پس استفاده کنی!
در مورد لایسنس ترنسفر و ... برو خودت مطالعه کن میفهمی!
اگر یه بار خدای ناکرده تو لایسنس ترنسفر اشتباه کنی تا چهار ماه بعد که دوباره میتونی این کار رو بکنی باید منتظر بمونی!
دارم دانلود میکنم تا بعد از ظهر اگه وقت شد برات عکس هاش رو میگزارم!تا یه کم دستت بیاد چه طوریه!(قول نمیدم!)

یه سوال:گلد 48 ساعته یعنی از زمانیکه رمزو تو کنسول میزنی 48 ساعت وقت داری بازی کنی یا 48 ساعت کامل میتونی بازی کنی یعنی اگه یک ساعت بازی کنی بعد کنسولو خاموش کنی یه هفته دیگه بخای بازی کنی 47 ساعت هنوز شارژ داری؟ کدوم یکیشونه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
یه اکانت هند ساختم ولی گلد رایگان نداد.
میدونید مشکل کجاس؟

آخرین ویرایش:
یه سوال:گلد 48 ساعته یعنی از زمانیکه رمزو تو کنسول میزنی 48 ساعت وقت داری بازی کنی یا 48 ساعت کامل میتونی بازی کنی یعنی اگه یک ساعت بازی کنی بعد کنسولو خاموش کنی یه هفته دیگه بخای بازی کنی 47 ساعت هنوز شارژ داری؟ کدوم یکیشونه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
یه اکانت هند ساختم ولی گلد رایگان نداد.
میدونید مشکل کجاس؟
نه وقتی شما 48 ساعت رو استفاده کنی از اون لحظه به بعد برات حساب میشه
یعنی اگر هم کلا بازی نکنی بعد از دو روز گلدت تموم میشه

سلام
دوستان اساتید. من یه سوال فوری داشتم
من چند سال پیش یه گیمرتگ داشتم که کلی باهاش اچیومنت گرفته بودم. تازه یادم افتاده که همچین گیمرتگی داشتم. اومدم داخل دستگاه رییکاوری کنم ولی آدرس ایمیلی که برای ساختنش داده بودم رو فراموش کردم. سوالم اینه که چجوری مینم اون آدرس ایمیل رو پیدا کنم؟
دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or