milad_maxpayne
کاربر سایت
سلام من به اشتباه به ای این که پوینت برای منطقه ی اروپا بگرم یه پوینت 1600 امتیازی برای کشور آمریکا رفتم حالا نمیتونم استفادش کنم.
الان سوالم اینه که میگم امکانش هست من یه پروفایل با مشخصات کشور آمریکا بسازم و بعدش که آنلاین پس دو بازی فیفا 13 و فضای مرده 3 را از طریق اکانت آمریکا گرفتم این کدها را رو اکانت اصلیم یعنی همون گیمرتگ اروپاییم بزنم ؟
سلام امیر جان ببین همه دوستان نظراشونو گفتن من اول میپرسم چند خریدی قیمتشو بگو عزیز من اکانت امریکا دارم پونتم خوب استفاده می کنم بگو تا ببینیم چی میشه البته اگه نشد ریجیونت رو عوض کنی .این بهترین راهه که بتونی با ساپرت سنتر ماکرو صحبت کنی .اون دوستمون که لطف کرده میگه ترنسفر اگه وقت داشتم و مواظب باش .ادم یا از چیزی که از دهنش در میاد مطمئن هست و مثل اینکه 2 قطره به تشنه اب بدی بد بگی وقت ندارم بقیشو بدم بخوری در حالیکه مثلا دست طرف تشنه بسته هست.خوب عزیز اگه راهی بلدی چیزی داری یا بگو وبزازر یا نگو تا بنده خدا سردر گم نشه یه جوری شما حرف میزنی انگار تمام کدهای بازی ها رو مینیویسی یا ساپورت سنتر ماکروسافتی وقتت پره.پسرم یک بار دیگه هم به شما گفتم متواضع باش.امیر جان من منتظر هستم یا میشه یا ایشالله درستش میکن راهی که فربد جان و دوستمون گفت امتحان کن اگه نشد منم نخواستم به دوستانم غیر اینجا میگم دوستان دیگه هم حتما کمک میکنند.خدا وکیلی بایو و این جزیات ریزش بعضی موقع ها حال ادمو میگیره.
---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------
مهدی جان کجا مگه دیدی من همین الان برات 1 ماه 32 وسه ماه 60 توبان 1سال 200 البته 12+2 میتونم بگیرم اگه دوست داشتی پخ بزن یا همینجا بگه من برات سایتشو پ.خ کنم من خودم همیشه از اینجا خرید میکنم.انلاین میخری همون موقع 1 دقیقه بیشتر زمان نمیبره هم ایمیل میکنه هم بهت رسی بانکی و غیره میده.من در خدمتم من نزدیک 300 هزار تومان تا حالا خرید کردم .پ.خ کن .>:dیه سوال:گلد 48 ساعته یعنی از زمانیکه رمزو تو کنسول میزنی 48 ساعت وقت داری بازی کنی یا 48 ساعت کامل میتونی بازی کنی یعنی اگه یک ساعت بازی کنی بعد کنسولو خاموش کنی یه هفته دیگه بخای بازی کنی 47 ساعت هنوز شارژ داری؟ کدوم یکیشونه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
یه اکانت هند ساختم ولی گلد رایگان نداد.
میدونید مشکل کجاس؟