همه چیز درباره ی Xbox Live

راهنمایی

یعنی یه اکانت دیگه بسازم این بار فقط از طریق ایکس باکس برم درسته؟
درود برتو . درسته دوست عزیز بهتر وراحتر هست برای ما که از خود کنسول بسازیم . البته یادت باشه دوست گرامی اون ادرس قبلی هات میلتو ندی یه جدید باز کن و تو مراحل ساخت حتما وارد کن به طور صحیح که زمانی از که از ایکس باکس سرور مثلا ریواردی برنده شیری مثلا پوینت یا ایمیلی برای تمدید لایوت میاد حتما ایمیلتو چک کنی.
علی جان ممنون گفتی گیر اف وار دوست عزیز من الان یک هفتست گرفتم دیروز هم تامب رایدرو گرفتم .گیرو دقیقا همون تاریخیه علی جان گفتم یک روز بعد از این تاریخ میریزیم سرش .خوبه؟
حالا من بدبخت نمی دونم تامب رایدر کی ریلیز میشه علی جان اگه اطلاع پیدا کردی یا دوستان مارو بیدرغ نذارید.

من یه اسلیم دارم,امروز برا اولین بار به لایو وصل شدم و اخرش گفت با وارد کردن اطلاعات پرداخت(فکر کنم paypal یا همچین چیزی) 1 ماه گلد رایگان دریافت کنید.ولی من نمیدونم چیکار کنم !

میشه یکی راهنمایی کنه چطوری باید فعالش کنم؟

من یه اسلیم دارم,امروز برا اولین بار به لایو وصل شدم و اخرش گفت با وارد کردن اطلاعات پرداخت(فکر کنم paypal یا همچین چیزی) 1 ماه گلد رایگان دریافت کنید.ولی من نمیدونم چیکار کنم !

میشه یکی راهنمایی کنه چطوری باید فعالش کنم؟
سلام .کمی بالاتر 4 تا مطلب یکی از دوستا گفته .من هم میگم که کجا بری میری قسمت settingبعد روی منوی system دگمه a میزنی یا همون میری توش و تو صفحه باز شده میری توی console settings بعد صفحه باز شده قسمت language and local میزی .میری تو قسمت local و لوکالتو میزاری روی هند یعنی india دیگه نیاز به پی پل اینا نیست فقط شما و دوست دیگمو یادتون باشه که زمانی که لایو free 1ماه تموم شد برگردونید به همون لوکال قبلی ماله من گذاشتم us.یا uk ......این مهم یادتون باشه بعدن میخواین پوینت بگیرین سردرگم میشید تو سایتها که اکانتم مال هند چه لایوی یا پوینت بگیرم .بعد 1 ماه قصد خرید پیدا کردید لایو بگیرید باید اینو هم رعایت کنید.با اجازه اساتید من زیاد حرف زدم.بازم دوست عزیز من در خدمتم.
:d

سلام
آپدیت جدیدی رو ریختم رو کنسولم و الان هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه
میزنه برو به نتورک ستینگ ، وقتی میرم و از اونجا گذینه تست رو انتخاب مبکنم سه قسمت میاره که باید تیک بخوره که همه چیزی درسته اولیش که نتورکه تیک میخوره ولی بعدیش که اینترنت هست ارور میده(فکر کنم ارورش MTU باشه) و به قسمت بعدی که لایو هست نمیرسه.
خواهشا کمک کنین خیلی داره اذیت میکنه
ممنون

سلام
میزنه برو به نتورک ستینگ ، وقتی میرم و از اونجا گذینه تست رو انتخاب مبکنم سه قسمت میاره که باید تیک بخوره که همه چیزی درسته اولیش که نتورکه تیک میخوره ولی بعدیش که اینترنت هست ارور میده(فکر کنم ارورش MTU باشه) و به قسمت بعدی که لایو هست نمیرسه.
خواهشا کمک کنین خیلی داره اذیت میکنه
ممنون
دوست عزیز اول از درست بودن اینترنتت مطمئن شو.بعد یک بار مودم و ایکس باکس رو خاموش کن و حتما از برق جدا کن ترجیحا 3 دقیق تحمل کن .بعد اول مودمتو روشن کن وقتی از اماده شدن مورمت وثابت شدن اینترنت متمائن شدی .کنسول بزن به برق و روشن کن ای پی ها ی دستگاهاتو بذار رو اتو فعلا.امتحان کن ببین درست میشه.حتما اینجا دوستان و اساتید کمک و راهنمایی می کنن تاok شه.

حالا من بدبخت نمی دونم تامب رایدر کی ریلیز میشه علی جان اگه اطلاع پیدا کردی یا دوستان مارو بیدرغ نذارید.
درود
9 روز دیگه تا عرضه باقی مونده..........پیشنهاد میشه تا عرضع جهانی اگر کسی لایو میره بازیش نکنه;)

درود
9 روز دیگه تا عرضه باقی مونده..........پیشنهاد میشه تا عرضع جهانی اگر کسی لایو میره بازیش نکنه;)

سلام .خدا خیرت بده ممنون .حتما صبر کنم بهتر از بن شدن که.درمورد گیر هم که علی جان و دوستمون گفت بهتره بازی که ریلیز میشه برای اطمینان 3 یا 4 روز تحمل کنی .ممنون برادر.:x

دوست عزیز اول از درست بودن اینترنتت مطمئن شو.بعد یک بار مودم و ایکس باکس رو خاموش کن و حتما از برق جدا کن ترجیحا 3 دقیق تحمل کن .بعد اول مودمتو روشن کن وقتی از اماده شدن مورمت وثابت شدن اینترنت متمائن شدی .کنسول بزن به برق و روشن کن ای پی ها ی دستگاهاتو بذار رو اتو فعلا.امتحان کن ببین درست میشه.حتما اینجا دوستان و اساتید کمک و راهنمایی می کنن تاok شه.

دوست عزیز کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی درست نشد بازم همون ارور (MTU Error) رو میده

دمت گرم داداش
نوکرتم :)
درود

خدمت شما
تامب رایدر
تاريخ عرضه: 2013/03/05 (8 روز ديگر)
:)

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی درست نشد بازم همون ارور (MTU Error) رو میده

درود مشکلت چیه عزیز

درود مشکلت چیه عزیز
سلام

ممنون

سلام

ممنون

درود خودمم همین مشکل رو داشتم 4 روز نتونستم برم لایو تازه اگه همین مشکلت باشه خوبه میترسم مثل من وقتی هم که بتونی به لایو وصل بشی باز نتونی مسیج ها و فرنداتو تا چند روز ببینی فکر کنم ماله سرعت اینترت باشه البته ببین مودمتو 30 ثانیه خاموش کن همچنین ایکس باکس رو بعد یه تست بزن

درود خودمم همین مشکل رو داشتم 4 روز نتونستم برم لایو تازه اگه همین مشکلت باشه خوبه میترسم مثل من وقتی هم که بتونی به لایو وصل بشی باز نتونی مسیج ها و فرنداتو تا چند روز ببینی فکر کنم ماله سرعت اینترت باشه البته ببین مودمتو 30 ثانیه خاموش کن همچنین ایکس باکس رو بعد یه تست بزن
امتحان کردم ولی کار نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or