همه چیز درباره ی Xbox Live

اگه بتوتنم با اجازه

سلام به همه ی دوستان من میخوام xbox live رو وصل کنم ولی بعد از تست کانکشن به نتوورک و اینترنت وصل میشه و در مرحله ی آخر که میخواد به xbox live وصل بشه ارور میده:
THERE IS A PROBLEM WITH YOUR CONNECTION SELECT MORE INFO FOR A DESCRIPTION OF THE PROBLEM AND HOW YOU CAN FIX IT
با سیم lan وصل میشم.اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون
سلام با اجازه اساتید مخصوصا .kain
..ببین دوست گرامی کابل لنت مستقیم به مودم یا روتر وصله که حتما اینجوری که تا مرحله کانکت لایو رفتی .من البته و چند تا از دوستانم همین مشکل رو داشتیم.البته وقتی 128--512 سرعتش شد بهتر شد بعضی اوقت همین الان من از گیم انارچی اومدم بیرون همین پیغام داد .دوبار سعی کردم تا وصل شد .تنضیمات شبکه کنسولت اتوماتیک بذار اینم یادنت نره هم ای پی هم دی ان اس سرور --بعد یه دور مودمتو خاموش کن بعد کابل لن از کنسولت را جدا کن وخاموش کن .حالا مودمتو روشن کن .کنسولتو قبل از روشن کردن (بعد از خاموش کردن دستگاها کابل برقشونو هم از پشتشون جدا کن دویا سه دقیه بعد)کابل لن رو وصل کن . روشن کن .و دوباره تست کن .یک سوال هم دارم اینترنت ای دی اس ال یا چیزه دیگه؟با کامپیوترت شاید بلد باشی .برو تو داس یا قسمت پاین دگمه استارت یا اون پنجره ویندوز هست بنویس cmd بعد اینتر کن.باز که شد تایپ کن ping 4.2.2.4 -t اول یه بار بدن -t بزن بعد مثل اونیکه نوشتم بین پینگ و عدد اسپیس و بعد عدد یه اسپیس بعد خطه فاصله تی .ببین بذار دو دقیقه پینگ بگیره ببین تایم اوت میده چند دفعه اگه زیاد باشه یا قسمت تایم زمانی که ریپلای میده وتی تی الت زیاد باشه سرعت نت مشکل داری برا همین سرور لایو دیتکت و کانکت نمی کنه .اگه مشکلت حل نشد ttl---time که میده برام بنویس .ببن تو همین تاپیک قسمت http://forum.bazicenter.com/thread9817/ از دوستان بپرس اونجا هم طریقه وصل رو گفتن.اینم میدونم اگه پینگت بیشتر از 50 باشه مشکل .خواهی داشت.یا صبح زود یعنی بین 2 بعد از نصف شب تا 8 یا 9 صبح ببین چطوریه.بازم من در خدمتم.

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 AM ارسال شده بود ----------

تو google translate برای ترجمه زبون مبدا رو چه زبونی بزنیم؟
منظورت دقیقا چیه ؟تو وب پیج زبان مبدا رو رو دیفالت یا اتو دیدکت من خودم میزارم البته از بینگ هم ببینی روی اتو دیتکته .تو گوگل Detect language
بزار .باز بستگی به صفحه زبانش داره معمولا en میزارم ولی همون منوی اول بهتره.

دوست گرامی لطف کن سرعت اینترنت و راهی که گفتم برای پینگ .ttl &time بگو بمن یا سایت speedtest.net اونجا ببین چند میزنه ببینیم چه باید کرد.یکبار مودومتم مستقیم به کنسولت وصل کن .ببین چطوری است.:-/

دوستان الان من که وارد لایو شدم مایکروسافت آپدیتی رو گذاشته، کسی میدونه این آپدیت برای چی هست؟
دقیقا سوال منم هست در ضمن روی سایت مایکرو این اپدیت برای نصب با فلش مموری قرار داده نشده منم سرعت دانلودم با خوده xbox مخصوصا در مورد اپدیت ها فاجعه هست و همیشه با usb انجام میدم کسی چیزی میدونه در مورده این اپدیت جدید که امروز امده

فکر کنم چند تا باگ کوچیک رو اصلاح کرده باشن چون ورژنش از 16202 به 16203 تغییر کرده!
دو ماه صبر کنید ببینید c4eva باز در موردش چی میگه میگه امن هست یا نه!
دو تا از فرندهام دارن لایو بازی میکنند!فکر کنم مشکلی نداشته باشه!
گلد نیستم و گر نه ازشون سوال میکردم!

بنده آپدیت رو انجام دادم چیزی خاصی ظاهرا نیست ولی به احتمال زیاد، قکر کنم به خاطر لیک شدن بازی GeOW باشه، همین موضوع سر HALO 4 هم اومد!!!

دوستان دقت کنید بازی رو اصلا قبل رلیز بازی که تقریبا یک ماه مونده اصلا بازی نکنید تا با مشکل مواجه نشید!!

سلام به دوستان من دوتا سوال داشتم یکی اینکه تنظیمات اتوماتیک با مانوال چه فرقی میکنه؟
دوم اینکه چرا تنظمات رو که میزاری رو مانوال نت تایبمون میشه مادریت بعضی وقت ها و ایا چاره ای برای رفع این مشکل هست؟

سلام به دوستان من دوتا سوال داشتم یکی اینکه تنظیمات اتوماتیک با مانوال چه فرقی میکنه؟
دوم اینکه چرا تنظمات رو که میزاری رو مانوال نت تایبمون میشه مادریت بعضی وقت ها و ایا چاره ای برای رفع این مشکل هست؟

فرقی نداره. اتوماتیک خودش پیدا می کنه آی پی و ... رو اما مانوال خودتون وارد می کنید ....
اون هم مشکل چندانی نیست. فرقی نداره نت تایپ اوپن باشه یا مادریت. تاثیری روی بازی نداره.

فرقی نداره. اتوماتیک خودش پیدا می کنه آی پی و ... رو اما مانوال خودتون وارد می کنید ....
اون هم مشکل چندانی نیست. فرقی نداره نت تایپ اوپن باشه یا مادریت. تاثیری روی بازی نداره.
خیلی متشکرم
یه سوال دیگه من چرا بس تنظیمات رو میزارم رو اتوماتیک به بعضی ها اصلا جین نمیشه؟

آپدیت جدید لایو رو بگیرم یا نه دوستان؟؟؟؟کسانی ک گرفتن خبر بدن که چه پیامدهایی داره؟؟؟

اکثر بچه ها من جمله خودم مشکلی نداشتیم.

فقط توصیه میشه به هیچ وجه تا رلیز رسمی GeOW رو نزدیک کنسول هم نکنید! :d

آقا ببخشید من الان یک ساعته می خوام به نتوورکم کانکت شم نمیشه. وقتی از رو منوآل اطلاعات رو وارد میکنم میگه باید آدرس مک به روتر بدی به روتر میدم میگه اشتباهه از رو اتوماتیکم که میگه IP اشتباهه میشه یکی کمکم کنه؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or