همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به دوستان من دوتا سوال داشتم یکی اینکه تنظیمات اتوماتیک با مانوال چه فرقی میکنه؟
دوم اینکه چرا تنظمات رو که میزاری رو مانوال نت تایبمون میشه مادریت بعضی وقت ها و ایا چاره ای برای رفع این مشکل هست؟

سلام به دوستان من دوتا سوال داشتم یکی اینکه تنظیمات اتوماتیک با مانوال چه فرقی میکنه؟
دوم اینکه چرا تنظمات رو که میزاری رو مانوال نت تایبمون میشه مادریت بعضی وقت ها و ایا چاره ای برای رفع این مشکل هست؟

فرقی نداره. اتوماتیک خودش پیدا می کنه آی پی و ... رو اما مانوال خودتون وارد می کنید ....
اون هم مشکل چندانی نیست. فرقی نداره نت تایپ اوپن باشه یا مادریت. تاثیری روی بازی نداره.

فرقی نداره. اتوماتیک خودش پیدا می کنه آی پی و ... رو اما مانوال خودتون وارد می کنید ....
اون هم مشکل چندانی نیست. فرقی نداره نت تایپ اوپن باشه یا مادریت. تاثیری روی بازی نداره.
خیلی متشکرم
یه سوال دیگه من چرا بس تنظیمات رو میزارم رو اتوماتیک به بعضی ها اصلا جین نمیشه؟

آپدیت جدید لایو رو بگیرم یا نه دوستان؟؟؟؟کسانی ک گرفتن خبر بدن که چه پیامدهایی داره؟؟؟

اکثر بچه ها من جمله خودم مشکلی نداشتیم.

فقط توصیه میشه به هیچ وجه تا رلیز رسمی GeOW رو نزدیک کنسول هم نکنید! :d

آقا ببخشید من الان یک ساعته می خوام به نتوورکم کانکت شم نمیشه. وقتی از رو منوآل اطلاعات رو وارد میکنم میگه باید آدرس مک به روتر بدی به روتر میدم میگه اشتباهه از رو اتوماتیکم که میگه IP اشتباهه میشه یکی کمکم کنه؟:-/

سلام . من یه مشکلی دارم امروز به سایت Xbox.com نمیتونم برم. همچنین تو قسمت تست کانکشن روز آخرین مرحله که خود Xboxlive رو تست میکنه ضربدر قرمز میاد تو کنسولم! نکنه بن کردن آی پی ایران رو برای xboxlive ؟؟؟
کسی همچین مشکلی داره؟ من با 2 تا خط ADSL تست کردم هر دو تاش اینجوریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or