همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید ، دوستانی که مثل هلو ( پینگ کم ) XBL میزنن لطفا مشخصات ADSL ـشون رو بدن تا ما هم بریم از اون شرکت بخریم.

اینا رو بگید عالی میشه : 1- نام شرکت 2- سرعتی که استفاده میکنید 3 -پینگ و سرعت دانلودش
من خودم مخابرات دارم.قبلش مبین نت داشتم که افتضاح بود.
512 نامحدود مخابرات.سرعت دانلود 60 کیلو بایت.پینگمم بین 180 تا 200.البته من مشهد هستم و مخابرات واقعا از همه تو مشهد برای لایو بهتره یکی از دوستام صبانت داره که اصلا راضی نیست و یکی دیگه هم پارس آنلاین که گویا جدیدا خیلی بد شده.من خودم تو لایو کمتر مشکلات دارم البته مخابراتم یک هفته ای هست که عجیب غریب شده ولی فکر کنم به زودی درست شه

من خودم مخابرات دارم.قبلش مبین نت داشتم که افتضاح بود.
512 نامحدود مخابرات.سرعت دانلود 60 کیلو بایت.پینگمم بین 180 تا 200.البته من مشهد هستم و مخابرات واقعا از همه تو مشهد برای لایو بهتره یکی از دوستام صبانت داره که اصلا راضی نیست و یکی دیگه هم پارس آنلاین که گویا جدیدا خیلی بد شده.من خودم تو لایو کمتر مشکلات دارم البته مخابراتم یک هفته ای هست که عجیب غریب شده ولی فکر کنم به زودی درست شه

پس من برم از مخابرات 512 یا 1 مگ بگیرم لایو رو بدون تیکی میتونم بازی کنم؟؟

قیمتشاون چنده؟؟

و یه سوال هم در مورد آقا اشکان ( LichKing ، مدیر سایت ) که پینگشون 2 هست !! از چه سرویسی استفاده میکنند؟

پس من برم از مخابرات 512 یا 1 مگ بگیرم لایو رو بدون تیکی میتونم بازی کنم؟؟

قیمتشاون چنده؟؟

و یه سوال هم در مورد آقا اشکان ( LichKing ، مدیر سایت ) که پینگشون 2 هست !! از چه سرویسی استفاده میکنند؟
اونجوری هم که فکر میکنی نیست ولی بازم از بقیه شرکت های داخل ایران بهتره به نظر من
من خودم سه ماه 60 هزار تومان میگیرم.

سلام
یه سوال : چجوری میشه گیمر تگ رو عوض کرد بدون اینکه هزینه ای خرج کرد؟ چند نفر باید کمپلینت کنن ؟ فرند یا غیر فرند فرقی نداره؟ یکی از دوستان گرام گفت که نباید فرند باشن . اگه کسی چیزی در اینباره می دونه لطفا ما رو هم در جریان بزاره.
ممنون.

دوستان داشتم لایو میزدم یهویی از لایو افتادم بیرون!!!!الان هرکاری میکنم وصل نمیشه تو قسمت تست بین نتورک و لایو اخطار میده کسی دلیلشو میدونه؟:((

بچه ها وضعیت بن چجوریه ؟؟؟ من یکم می ترسم وصل بشم لایو ! مشکلمم اینه که فک کنم قبل از عرضه رسمی بازی blackops 2 یه اچیومنت گرفتم ! :( از اون موضع هم ترسیدم برم لایو ! این واکینگ دد رو هم بازی کردم رو دستگاه ! الان اگه برم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟!!

بچه ها وضعیت بن چجوریه ؟؟؟ من یکم می ترسم وصل بشم لایو ! مشکلمم اینه که فک کنم قبل از عرضه رسمی بازی blackops 2 یه اچیومنت گرفتم ! :( از اون موضع هم ترسیدم برم لایو ! این واکینگ دد رو هم بازی کردم رو دستگاه ! الان اگه برم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟!!
نه باو برو هیچ خبری نیست:دی

سلام دوستان 2سوال دارم لطفا کسایی که استادن جواب بدن:xمن چند بار گلد رایگان گرفتم دیروز واسه یکی از دوستام ساختم وپسوردشو واسش فرستادم بعدش خواستم واسه خودم بسازم دیگه گلد نداد!!)xمن با دستگام تا الان4بار با پروفایلهای مختلف گلد گرفتم کسی دلیلشو میدونه چرا دیگه گلد نمیده؟سوال بعدی اینه که من فقط مدال جدیدو انلاین میزنم تا الانشم با هر پروفایل حدود10تا15تا 2روزه free گرفتم که خوده بازی بهم میداد اما چند روزی هست دیگه free نمیده کسی دلیلشو میدونه؟:((لطف کنید زود جواب بدید تشکر

سلام دوستان 2سوال دارم لطفا کسایی که استادن جواب بدن:xمن چند بار گلد رایگان گرفتم دیروز واسه یکی از دوستام ساختم وپسوردشو واسش فرستادم بعدش خواستم واسه خودم بسازم دیگه گلد نداد!!)xمن با دستگام تا الان4بار با پروفایلهای مختلف گلد گرفتم کسی دلیلشو میدونه چرا دیگه گلد نمیده؟سوال بعدی اینه که من فقط مدال جدیدو انلاین میزنم تا الانشم با هر پروفایل حدود10تا15تا 2روزه free گرفتم که خوده بازی بهم میداد اما چند روزی هست دیگه free نمیده کسی دلیلشو میدونه؟:((لطف کنید زود جواب بدید تشکر

بهتره برا کسی نگیری یا میگری صبر کنی 2 روز اون تموم شه ...
ضمنا بهتره 2 روز دو روز بگیری نه هرروز ...

راستی سعی کن بعد هربار گرفتن دیگه پروفایل نسازی ...

بهتره برا کسی نگیری یا میگری صبر کنی 2 روز اون تموم شه ...
ضمنا بهتره 2 روز دو روز بگیری نه هرروز ...

راستی سعی کن بعد هربار گرفتن دیگه پروفایل نسازی ...
نه آقا اصلا این خبرا نیست :d
من خودم یه بار حدود 10 12 تا کد پشت سر هم گرفتم
هیچ مشکلی پیش نمیاد
نمیدونم چرا به این دوستمون نمیده . شاید یه اشتباهی میکنه تو مراحل گرفتن کد

سلام دوستان تو روخدا کمکم کنید من از شاتل اینترنت ۱ مگ میگیرم الان ۲ هفته ای که تو لابی مودرن ۳ بازی پیدا نمیکنه نه این که کلا پیدا نمیکنه,پیدا می کنه ولی جوین نمیشه مثلا اون گوشه می نویسه ۱۰ تا از ۵۰ تا گیم پیدا شده ولی جوین هیچ کدوم نمیشه*

خواهشا سریعتر کمکم کنید واقعا حوصله ام سر رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or