همه چیز درباره ی Xbox Live

داداش تست زدم ، نتیجه:
Loss = 0%
ping =323
و همچنان MTU error با اسیاتک.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
منم مشکل mtu داشتم یه جا نوشته بود تو تنظیمات روتر Unpnp رو تیکشو ورداری درست میشه منم امتحان کردم درست شد امتحان کن اگه روتر داری شاید درست شه.

مخابرات بهترینه من 256 دارم عالی هستش مخصوصا شبها اخر وقت مد پرو فیفا رو 5به 5 به بالا راحت اجرا میشه
1 مگ هم میدن من خودم دوستم داره هیچ محدودیتی تا 1 مگ نداره

راستی داشبورد رو بعد از سه یا چهار بار تلاش اپ کردم فیفا 13 رو اجرا کردم مشکلی نداشت و راجت ان بازی کردم مشکلی نداشتم

دوستان من بازی black ops 2 رو به صورت برنر مکس خرید کردم ولی کنسولم اون رو شناسایی نمیکنه!!! به فروشنده زنگ زدم گفت دی وی دی های ویترن تو بازار نیست ولی بازیتون رو دی وی دی معمولی رایت برنر مکس شده و سالمه به من گفت لنز ایکس باکس شما باید عوض بشه حدود 50000 هزار تومان هم میشه کنسول من elite هست و تا الان همه بازی ها با رایت برنر مکس رو گرفته به نظر شما چیکار کنم؟دوستان شما ادرس سایت بازی دارید که با دی وی دی ویترن بازی ها رو رایت کنه؟ادرس فروشگاهی در شیراز ندارید

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید

دوستان من بازی black ops 2 رو به صورت برنر مکس خرید کردم ولی کنسولم اون رو شناسایی نمیکنه!!! به فروشنده زنگ زدم گفت دی وی دی های ویترن تو بازار نیست ولی بازیتون رو دی وی دی معمولی رایت برنر مکس شده و سالمه به من گفت لنز ایکس باکس شما باید عوض بشه حدود 50000 هزار تومان هم میشه کنسول من elite هست و تا الان همه بازی ها با رایت برنر مکس رو گرفته به نظر شما چیکار کنم؟دوستان شما ادرس سایت بازی دارید که با دی وی دی ویترن بازی ها رو رایت کنه؟ادرس فروشگاهی در شیراز ندارید

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------

دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
اون فروشنده دروغ میگه . مگه نمیگی همه ی بازیهای دیگرو اجرا میکنه ؟ پس لنز مشکل نداره
از یه جا دیگه بگیر بازیو
فکر کنم منظورت دی وی دی ورباتیم باشه ؟

مخابرات بهترینه من 256 دارم عالی هستش مخصوصا شبها اخر وقت مد پرو فیفا رو 5به 5 به بالا راحت اجرا میشه
1 مگ هم میدن من خودم دوستم داره هیچ محدودیتی تا 1 مگ نداره

راستی داشبورد رو بعد از سه یا چهار بار تلاش اپ کردم فیفا 13 رو اجرا کردم مشکلی نداشت و راجت ان بازی کردم مشکلی نداشتم

تازه 512 داشتی باشیا عالیتر میشه . مخابرات خوبه رفیقم داره خیلی راضیه 512 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or