همه چیز درباره ی Xbox Live

command prompt رو باز کن بعد لینک ping 4.2.2.4 -f -l X رو توش کپی کن و به جای X عدد 1472 رو تایپ کن باید هر 4 تا پیام هم اکی بشن یعنی اینکه 100% کامل بشن و lost نباشن اگه lost داشتی 10 تا 10 تا بیا پایین تا همشون 100% بشن بعد عدد بدست اومده رو بعلاوه 28 بکن و تو قسمت mtu مودم وارد بکن
داداش
خیلی دقیق گفتی , مطمني این روش درست میکنه کار

1 دقیقه کار میبره خودت اونوقت میتونی به سوالت جواب بدی
الان تست میکنم ....
جوابو میزارم اینجا

---------- نوشته در 03:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 AM ارسال شده بود ----------

داداش من با هیچ عددی pocket lost ندارم ... 1472 1492 1364 کلا پاکت لاست ندارم... ولی بازم نمیشه

دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم... :-s
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..

مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox

ممنون میشم کمکم كنيد

command prompt رو باز کن بعد لینک ping 4.2.2.4 -f -l X رو توش کپی کن و به جای X عدد 1472 رو تایپ کن باید هر 4 تا پیام هم اکی بشن یعنی اینکه 100% کامل بشن و lost نباشن اگه lost داشتی 10 تا 10 تا بیا پایین تا همشون 100% بشن بعد عدد بدست اومده رو بعلاوه 28 بکن و تو قسمت mtu مودم وارد بکن

ec2442aa04c1.png

از اساتید محترم لطفا به مشکل این دوستمون هم رسیدگی کنید چون منم تقریبا چند ماهه که مشکل mtu رو دارم منم از وقتی که پارس آنلاین گرفتم این پیغام پدیدار شد
انواع و اقسام روشها رو تست کردم اما بی نتیجه بود
لطفا راهنمایی کنید
plzzzzzzzzzzzzz heeeeeeeeelp me :((

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم... :-s
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..

مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox

ممنون میشم کمکم كنيد

از اساتید محترم لطفا به مشکل این دوستمون هم رسیدگی کنید چون منم تقریبا چند ماهه که مشکل mtu رو دارم منم از وقتی که پارس آنلاین گرفتم این پیغام پدیدار شد
لطفا راهنمایی کنید

چجوری سنمو تغییر بدم؟
الکی یک تاریخی زدم
الان گیر داده سنت کمه نمیتونی هیتمن(قرارداد هاشو) بازی کنی اینها....
چیکارش کنم؟
یک پروفایل دیگه بسازم برم؟

سلام دوستان
من یک مبتدی هستن که تا الان XBOX LIVE نرفتم
اون زمان که LT2 داشتم اومدم برم که بعداز این که وصل شد و آپدیت شد دستگاه دیگه هیچ بازی کپی رو اجرا نکرد
بعد که تعمیرش کردم طرف بهم گفت که دیگه نباید وصل شی دوباره همینجوری میشه و ممکنه تعمیر نشه
الان که منLT3 دارم آیا می‌تونم به LIVE وصل شم
مشکلی‌ پیش نمیاد آپدیت بشه
ممکنه وصل شم بن بشم
لطفا کامل توضیح بدید

لطفا راهنمایی کنید

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

لطفا راهنمایی کنید

داداش من با یکی از اساتید کلی تلاش کردیم فهمیدیم پارس آنلاینه کصافت mtu رو روو 1272 قفل کرده باید با شرکت تماس بگیریم و بگیم mtu روو 1364 به بالا بزارن برامون... این کارو بکنن درست میشه

سلام دوستان
من یک مبتدی هستن که تا الان XBOX LIVE نرفتم
اون زمان که LT2 داشتم اومدم برم که بعداز این که وصل شد و آپدیت شد دستگاه دیگه هیچ بازی کپی رو اجرا نکرد
بعد که تعمیرش کردم طرف بهم گفت که دیگه نباید وصل شی دوباره همینجوری میشه و ممکنه تعمیر نشه
الان که منLT3 دارم آیا می‌تونم به LIVE وصل شم
مشکلی‌ پیش نمیاد آپدیت بشه
ممکنه وصل شم بن بشم
لطفا کامل توضیح بدید
امکان بن همیشه هست منتها اگه lt3 هستی شما با خیال راحت برو فقط بازیت باید 100% رایت باشه و برنر مکس
وگرنه مشکلی نیست الان

---------- نوشته در 12:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 AM ارسال شده بود ----------

چجوری سنمو تغییر بدم؟
الکی یک تاریخی زدم
الان گیر داده سنت کمه نمیتونی هیتمن(قرارداد هاشو) بازی کنی اینها....
چیکارش کنم؟
یک پروفایل دیگه بسازم برم؟
مطمعنی قسمت فامیلی ستینگ خاموشه یا روی رده سنی پایین نیست
اگه نه که شما میتونی بری توی سایت ایکس باکس لایو ساین این شو اونجا اطلاعاتت رو عوض کن فکر کنم بشه

---------- نوشته در 12:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

داداش من با یکی از اساتید کلی تلاش کردیم فهمیدیم پارس آنلاینه کصافت mtu رو روو 1272 قفل کرده باید با شرکت تماس بگیریم و بگیم mtu روو 1364 به بالا بزارن برامون... این کارو بکنن درست میشه
فکر نکنم چون من دوباره مودمم رو عوض کردم و تی پی لینک رو گذاشتم با تست اول وصل شد یه جای دیگه مشکل داره

فکر نکنم چون من دوباره مودمم رو عوض کردم و تی پی لینک رو گذاشتم با تست اول وصل شد یه جای دیگه مشکل داره
داداش من هرکاری کردم نشد یکی‌ از دوستان همین فروم باهم نشستیم باهاش ور رفتیم و فهمیدیم که فقط مشکل از آی‌اس‌پی حل می‌شه هیچ‌جوره نمی‌شه حالش کرد ، حالا شما‌ام از پرسنلین میگیری؟ بعد داداش تو که قبلا تست کرده بودی با این مودم درست می‌شه چرا میای اینجا جو میدی به قضیه بعد میبینی‌ کسی‌ راه حل نداره خودت میری مودم عوض میکنی‌ ردیف می‌شه، خخخخ D:
البته من امروز از دوستم مودمشو میگیرم مدمش از این تک پورت قدیمیاس حالا آخرین تیر رو هم تو تاریکی‌ می‌زنیم ببینیم چی‌ می‌شه ولی‌ من با تست هایی که دیشب انجام دادیم و نتیجه‌ای که دیدم بعید میدونم ربطی‌ به عوض کردن مودم داشته باشه ،
نتیجه رو اینجا میام میگم ، شانس گند ماس دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or