همه چیز درباره ی Xbox Live

داداش من با یکی از اساتید کلی تلاش کردیم فهمیدیم پارس آنلاینه کصافت mtu رو روو 1272 قفل کرده باید با شرکت تماس بگیریم و بگیم mtu روو 1364 به بالا بزارن برامون... این کارو بکنن درست میشه

یعنی چی ؟؟؟ الان زنگ بزنم بگم mtu رو 1364 بزارن درست میشه؟؟؟

دوستان گلم سلام
بنده حدود یک سالی هست که xbox خریدم و تاحالا برا خودم بازی میکردم ولی خونه یکی از دوستام دیدم که فیفا 2013 رو آنلاین بازی میکرد که حیلی خوشم اومد
خواستم منو راهنمایی کنید
1: دستگاه من lt3 ‌هستش آیا با وصل شدن امکان بن شدن هسا ؟
2: اینترنت من 256 مخابراتیه آیا جوابگوی بازی آن لاین هست؟
3: برای xbox live ‌باید از جایی اکانت تهیه کرد و اگر اینجوریه هزینش جقدره؟

باتشکر بسیار زیاد از شما اساتید گرامی

دوستان گلم سلام
بنده حدود یک سالی هست که xbox خریدم و تاحالا برا خودم بازی میکردم ولی خونه یکی از دوستام دیدم که فیفا 2013 رو آنلاین بازی میکرد که حیلی خوشم اومد
خواستم منو راهنمایی کنید
1: دستگاه من lt3 ‌هستش آیا با وصل شدن امکان بن شدن هسا ؟
2: اینترنت من 256 مخابراتیه آیا جوابگوی بازی آن لاین هست؟
3: برای xbox live ‌باید از جایی اکانت تهیه کرد و اگر اینجوریه هزینش جقدره؟

باتشکر بسیار زیاد از شما اساتید گرامی

سلام دوست من
1-چون ال تی 3 داری خیالت راحت.با وصصل شدن به لایو چیزیش نمیشه فقط ممکنه اولش بگه داشبوردتو آپدیت کن
2-فکر کنم ok باشه
3-بله -یه نمه گرون شده الان 3 ماهه رو 50 میدن
در ضمن باید دیسکهاتم از نظر امنیتی ok باشه تا تو لایو بن نشی

سلام دوست من
1-چون ال تی 3 داری خیالت راحت.با وصصل شدن به لایو چیزیش نمیشه فقط ممکنه اولش بگه داشبوردتو آپدیت کن
2-فکر کنم ok باشه
3-بله -یه نمه گرون شده الان 3 ماهه رو 50 میدن
در ضمن باید دیسکهاتم از نظر امنیتی ok باشه تا تو لایو بن نشی

دوست عزیزم مرسی بابت پاسخگوئیت
فقط یه سوال اکانت رو از کجا میشه تهیه کرد؟

درود
دوستان من الان از روش TU دارم بازی های LT 2 رو روی LT3 بازی می‌کنم!
می‌خوام ببینم خطری برای لایو نداره؟!

شما باید آخرین آپدیت داشبرد+بازیهای xgd3 رایت شده به روش برنرمکس داشته باشید.غیر از این خطر داره

شما باید آخرین آپدیت داشبرد+بازیهای xgd3 رایت شده به روش برنرمکس داشته باشید.غیر از این خطر داره
نه داداش متوجه نشدی:دی
الان با روش Title Update می‌شه بازی های Lt 2 رو بدون رایت و... روی دستگاه Lt3 اجرا کرد!
می‌خوام ببینم این TU ها خطری داره یا نه!

دوستان این title update جریانش چیه؟؟؟ دیسکه؟ پچه؟ چه شکلیه؟؟؟
اگه استفاده کنیم برا بازیای lt2 و همون lt2 هارو لایو بازی کنیم خطر بن وجود داره؟؟؟​

دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم... :-s
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..

مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox

ممنون میشم کمکم كنيد
نتیجهٔ اخلاقی‌ : مشکله کسایی که تو ایران ارورِ mtu دارن اگه از پارس انلاین سرویس میگیرین حل نشدنیه... (البته به جز پارس انلاین هیچ isp ئی‌‌ این ارررو نمید ) من زنگ زدم پارس میگم که mtuِ منو ببرین بالا میگه شما برا game می‌خوای ؟ میگم بله . میگه که ما game رو ساپورت نمی‌کنیم ... این جوابی‌ که به من داد یعنی‌ اینکه می‌دونیم مشکلت چیه میتونیم حلش کنیم ولی‌ حل نمی‌کنیم... پس نتیجهٔ اخلاقی‌ رو می‌تونین تو امضام ببینین... حالا کل قورِ دانلدم رو پر کردم یه لحظه هم از دانلود دست نمی‌کشم تا نهایت استفاده رو از حداقل سرعت دانلود نسبتا خوبش بکنم حتا اگه سرعت دانلدمم بکنن ۱۶ بازم دانلود آرو قطع نمیکنم تا سرویس تموم شه بگم پورت مسخرشونو جم کنن من برم از شرکت "الاغان نت" سرویس بگیرم هم بهتر از اینه،
اینم از مشکله ارورِ mtu که پروندش بسته شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or