نه داداش متوجه نشدیشما باید آخرین آپدیت داشبرد+بازیهای xgd3 رایت شده به روش برنرمکس داشته باشید.غیر از این خطر داره
الان با روش Title Update میشه بازی های Lt 2 رو بدون رایت و... روی دستگاه Lt3 اجرا کرد!
میخوام ببینم این TU ها خطری داره یا نه!
نه داداش متوجه نشدیشما باید آخرین آپدیت داشبرد+بازیهای xgd3 رایت شده به روش برنرمکس داشته باشید.غیر از این خطر داره
خواهش میکنم
از مغازه ها -از سایتهای مختلف-از amazon و ...........
matrixgame.ir
igift24.com
game-ir.com
.
.
.
سلام
کنسول رو وصل کردم به اینترنت و وقتی میخوام ثبت نام کنم میگه باید یه چیزایی آپدیت بشه این خطری نیست؟!

نتیجهٔ اخلاقی : مشکله کسایی که تو ایران ارورِ mtu دارن اگه از پارس انلاین سرویس میگیرین حل نشدنیه... (البته به جز پارس انلاین هیچ isp ئی این ارررو نمید ) من زنگ زدم پارس میگم که mtuِ منو ببرین بالا میگه شما برا game میخوای ؟ میگم بله . میگه که ما game رو ساپورت نمیکنیم ... این جوابی که به من داد یعنی اینکه میدونیم مشکلت چیه میتونیم حلش کنیم ولی حل نمیکنیم... پس نتیجهٔ اخلاقی رو میتونین تو امضام ببینین... حالا کل قورِ دانلدم رو پر کردم یه لحظه هم از دانلود دست نمیکشم تا نهایت استفاده رو از حداقل سرعت دانلود نسبتا خوبش بکنم حتا اگه سرعت دانلدمم بکنن ۱۶ بازم دانلود آرو قطع نمیکنم تا سرویس تموم شه بگم پورت مسخرشونو جم کنن من برم از شرکت "الاغان نت" سرویس بگیرم هم بهتر از اینه،دوستان هرکس بتونه مشکله منو حل کنه 3تا کد که دارمو بهش میدم...
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
من هم با اتوماتیک تست کردم mtu error داد هم با مانول تست کردم بازم همین آشو همین کاسه...
تو ساپورت نوشته mtu باید بالای 1364 باشه ماله من خودش بالا تره ولی بازم مشکله
من مطمنم آی پی ها رو هم درست وارد میکنم چون همونایی که توو مانول وارد میکنم روو حالت اتوماتیکم همیناس...
اعصابم داغونه من قبلا هم با شاتل با همین مودم هم با وایمکس مبین نت وصل شدم اتوماتیک مشکلی نبود الان نمیدونم چشه..
مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox
ممنون میشم کمکم كنيد
چرا،اکانت گلد میخواد ...
گلد هم پول فراوان![]()
دموی مولتی پلیر یعنی چی؟
یه بازی دمو که حالت مولتی پلیر باشه؟
از چه بازی رو میخواید؟(مسلمن بازیایی که واسه انلاین بازی کردنش کد میخواد رو شما میخوای دیگه؟)
هیشکی نیس یعنی؟سلام دوستان
من تو xbox تایتل آپدیت ریختم - بازی 97% - هیلو 4 قبل از تاریخ عرضه و ...... الان هیچ راهی هست که بتونم لایو بازی کنم؟

سلام .
حرفی از دمو من نزده بودم !
قضیه درباره اینترنت اکسپلورر بود .
هیشکی نیس یعنی؟![]()
کلا پروفایل و بازیو همرو با هم پاک کردم بازم بنم؟دوست عزیز تنها راه پچ کردن وتست ایمیج بازی با برنامه abgx هست . بعد بازی رو رایت کن البته اگر تو abgx هیچ اروری نداد .ولی یه چیزی بگم تمام کسانی که helo 4 رو بازی کردن بن شدن یکیشون دوست خودم haj mehdi که شاید خیلیها بشناسن.