fmirdamadi
کاربر سایت
چرا،اکانت گلد میخواد ...
گلد هم پول فراوان![]()
دموی مولتی پلیر یعنی چی؟
یه بازی دمو که حالت مولتی پلیر باشه؟
از چه بازی رو میخواید؟(مسلمن بازیایی که واسه انلاین بازی کردنش کد میخواد رو شما میخوای دیگه؟)
چرا،اکانت گلد میخواد ...
گلد هم پول فراوان![]()
دموی مولتی پلیر یعنی چی؟
یه بازی دمو که حالت مولتی پلیر باشه؟
از چه بازی رو میخواید؟(مسلمن بازیایی که واسه انلاین بازی کردنش کد میخواد رو شما میخوای دیگه؟)
هیشکی نیس یعنی؟سلام دوستان
من تو xbox تایتل آپدیت ریختم - بازی 97% - هیلو 4 قبل از تاریخ عرضه و ...... الان هیچ راهی هست که بتونم لایو بازی کنم؟

سلام .
حرفی از دمو من نزده بودم !
قضیه درباره اینترنت اکسپلورر بود .
هیشکی نیس یعنی؟![]()
کلا پروفایل و بازیو همرو با هم پاک کردم بازم بنم؟دوست عزیز تنها راه پچ کردن وتست ایمیج بازی با برنامه abgx هست . بعد بازی رو رایت کن البته اگر تو abgx هیچ اروری نداد .ولی یه چیزی بگم تمام کسانی که helo 4 رو بازی کردن بن شدن یکیشون دوست خودم haj mehdi که شاید خیلیها بشناسن.

؟داداش من آسياتك دارم و ارور MTU !نتیجهٔ اخلاقی : مشکله کسایی که تو ایران ارورِ mtu دارن اگه از پارس انلاین سرویس میگیرین حل نشدنیه... (البته به جز پارس انلاین هیچ isp ئی این ارررو نمید ) من زنگ زدم پارس میگم که mtuِ منو ببرین بالا میگه شما برا game میخوای ؟ میگم بله . میگه که ما game رو ساپورت نمیکنیم ... این جوابی که به من داد یعنی اینکه میدونیم مشکلت چیه میتونیم حلش کنیم ولی حل نمیکنیم... پس نتیجهٔ اخلاقی رو میتونین تو امضام ببینین... حالا کل قورِ دانلدم رو پر کردم یه لحظه هم از دانلود دست نمیکشم تا نهایت استفاده رو از حداقل سرعت دانلود نسبتا خوبش بکنم حتا اگه سرعت دانلدمم بکنن ۱۶ بازم دانلود آرو قطع نمیکنم تا سرویس تموم شه بگم پورت مسخرشونو جم کنن من برم از شرکت "الاغان نت" سرویس بگیرم هم بهتر از اینه،
اینم از مشکله ارورِ mtu که پروندش بسته شد...
داداش من آسياتك دارم و ارور MTU !
راهي هست؟
البته هنوز با پشتيباني تماس نگرفتم
فكر نميكنم اصلا بدونند MTU چيه!
دوستان با تجربه لطفا یکی راهنماییی کنه مرسیسلام دوتا سوال دارم من برای بار اول میخوام برم لایو یک دیسک فورزا دارم که با apgچک شده و اکی شده برای لایو اما سوال من امکان بن شد برای دیسک کاملا با برنامعه apgچک شده وجود داره؟
دوم اینکه من یک بازی 97% بردرلند روی فلش نصب شده متصل به ایکس باکس دارم الان که برای اولین بار میخوام برم لایو ایم بخاطر کپی بودن و بدون سکو.ریتی بودن دچار مشکل نمیشم لطفا توضیح بدید ؟؟؟":منظورم اینه که نه این که بخوام با 97% برم لایو فقط همین که متصل به ایکس باکس مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟
نه عزیز اگه lt3 هستی باکت نباشهاقا من اينو دارم update ميكنم اشكالي نداره اقاااا؟