همه چیز درباره ی Xbox Live

بله درسته دوست عزیز منظورم دی وی دی ورباتیم هست اسمش رو درست نمیدونستم...همه بازی هایی که دارم رایت شده با دی وی دی ورباتیم هست این بازی هم از پیناتا خریدم 4 سال هست ازش خرید میکنم یک بار هم نشده دی وی دی خراب بهم بده شما سایتی سراغ نداری که بازی با دی وی دی ورباتیم بفروشه؟؟؟من بعد مدت ها لایو خریدم فقط برای black ops 2 الان هم داری بیخودی هدر میره هنوز هم بازیو ندارم :(

---------- نوشته در 10:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 PM ارسال شده بود ----------

بله درسته دوست عزیز مظورم دی وی دی ورباتیم هست اسمش رو درست نمیدونستم...همه بازی هایی که دارم رایت شده با دی وی دی ورباتیم هست این بازی هم از پیناتا خریدم 4 سال هست ازش خرید میکنم یک بار هم نشده دی وی دی خراب بهم بده شما سایتی سراغ نداری که بازی با دی وی دی ورباتیم بفروشه؟؟؟من بعد مدت ها لایو خریدم فقط برای black ops 2 الان هم داری بیخودی هدر میره هنوز هم بازیو ندارم

منم مشکل mtu داشتم یه جا نوشته بود تو تنظیمات روتر Unpnp رو تیکشو ورداری درست میشه منم امتحان کردم درست شد امتحان کن اگه روتر داری شاید درست شه.

تیک رو برداشتم اصلا دیگه مودم کانکت نشد!!!(هیچ صفحه ای واسه نت دیگه باز نمیکرد)
دوستان کمک کنند

سلام دوتا سوال دارم من برای بار اول میخوام برم لایو یک دیسک فورزا دارم که با apgچک شده و اکی شده برای لایو اما سوال من امکان بن شد برای دیسک کاملا با برنامعه apgچک شده وجود داره:>؟
دوم اینکه من یک بازی 97% بردرلند روی فلش نصب شده متصل به ایکس باکس دارم الان که برای اولین بار میخوام برم لایو ایم بخاطر کپی بودن و بدون سکو.ریتی بودن دچار مشکل نمیشم لطفا توضیح بدید ؟؟؟":منظورم اینه که نه این که بخوام با 97% برم لایو فقط همین که متصل به ایکس باکس مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟

دوستان یعنی منی که به عنوان کاربر خانگی هستم،به من اینترنت 512 میدن؟اگه آره 512 با حجم دانلود 2GB با قیمت 16 هزار تومان برا بازی چطوره؟با حجم 6GB هم هست که میشه 24 تومان.شرکت هم مخابرات

سلام.
باز اپدیت جدید اومدش(بعد اکسپلورر یعنی همین الان که وصل شدم گفت اپدیت کن) منم زدم.ست اول رو سریع رفت رسید به اون مستطیل سفید بزرگ دانلود.اونم پر شد کنسول ری استارت شد.بعد اپدیت بعدیو شروع کرد.خیلس حجیمه ظاهرا حجمش چقدره? وسطش کنسلش کردم چون حجم نتم کم بود. اومدم دیدم اواتارام سفید شدند.میدونم بارها در این مورد پرسیدند ولی من جوابشو نمیدونم.اول اینکه فردا دوباره برا اپدیت بزنم از ادامه امشب میره?تا اواسطش رفته بود. دوم اینکه کامل اپدیت بشه آواتار برمیگرده؟اگه ن روششو بگید

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام.
باز اپدیت جدید اومدش(بعد اکسپلورر یعنی همین الان که وصل شدم گفت اپدیت کن) منم زدم.ست اول رو سریع رفت رسید به اون مستطیل سفید بزرگ دانلود.اونم پر شد کنسول ری استارت شد.بعد اپدیت بعدیو شروع کرد.خیلس حجیمه ظاهرا حجمش چقدره? وسطش کنسلش کردم چون حجم نتم کم بود. اومدم دیدم اواتارام سفید شدند.میدونم بارها در این مورد پرسیدند ولی من جوابشو نمیدونم.اول اینکه فردا دوباره برا اپدیت بزنم از ادامه امشب میره?تا اواسطش رفته بود. دوم اینکه کامل اپدیت بشه آواتار برمیگرده؟اگه ن روششو بگید

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

آپدیت بین 100 تا 110 مگ هست ولی متاسفانه خیلی کند پیش میره.
اگر آپدیت را کامل کنید مشکل آواتار درست میشه اما اگر نمی خواهید کند پیش بره از سایت دانلود کنید و با فلش بریزید سریعتر انجام میشه.

سلام دوستان 1 سوال نت من 128 نامحدوده مخابراته با گوگل و یاهو و 4.2.2.4 پینگم زیر 200 هست ولی با این ping 206.210.68.123 -f -l 1364 بالای 320 میخواستم ببینم برا لایو چطوره؟

متن پنهان
شمایی که 256 و 512 دارید چطوری میگیرید(ماکه دانشجو مانشجو و اینا نیستیم چه کنیم؟؟؟=(()
چطوری اسپولیر بذارم

یاعلی(ع)

سلام
دوستان من کنسول ایکس باکسم رو به لایو وصل کردم و خیلی راحت همه چی کار میکنه مثلا میتونم تریلر ها رو ببینم یا نرم افزار دانلود کنم خلاصه مشکلی نیست تا اینکه رفتم با ۵۰۰ پوینتی که دارم یه اواتار دانلود کنم که موقع دانلودش این ارور رو میده : 80153410
بعد رفتم تو سایت xbox.com/errorhelp تا ببینم معنیش چیه که دیدم ظاهرا مربوط میشه بن شدن دستگاه ! در حالی که من به لایو وصل میشم حالا میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه ؟‌ باید چکار کنم ؟

سلام
دوستان من کنسول ایکس باکسم رو به لایو وصل کردم و خیلی راحت همه چی کار میکنه مثلا میتونم تریلر ها رو ببینم یا نرم افزار دانلود کنم خلاصه مشکلی نیست تا اینکه رفتم با ۵۰۰ پوینتی که دارم یه اواتار دانلود کنم که موقع دانلودش این ارور رو میده : 80153410
بعد رفتم تو سایت xbox.com/errorhelp تا ببینم معنیش چیه که دیدم ظاهرا مربوط میشه بن شدن دستگاه ! در حالی که من به لایو وصل میشم حالا میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه ؟‌ باید چکار کنم ؟

منم این مشکل چند وقت پیش داشتم مربوط به بن شدن نیست.
بخاطر آی پی ایران هست.
من چیزی که می خواستم دانلود کنم را با پراک.......سی رفتم رو سایت گرفتم و زدم تو دانلود کیو.بعد که با دستگاه وصل لایو شدم خود بخود دانلود میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or