همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان 1 سوال نت من 128 نامحدوده مخابراته با گوگل و یاهو و 4.2.2.4 پینگم زیر 200 هست ولی با این ping 206.210.68.123 -f -l 1364 بالای 320 میخواستم ببینم برا لایو چطوره؟

متن پنهان
شمایی که 256 و 512 دارید چطوری میگیرید(ماکه دانشجو مانشجو و اینا نیستیم چه کنیم؟؟؟=(()
چطوری اسپولیر بذارم

یاعلی(ع)

سلام
دوستان من کنسول ایکس باکسم رو به لایو وصل کردم و خیلی راحت همه چی کار میکنه مثلا میتونم تریلر ها رو ببینم یا نرم افزار دانلود کنم خلاصه مشکلی نیست تا اینکه رفتم با ۵۰۰ پوینتی که دارم یه اواتار دانلود کنم که موقع دانلودش این ارور رو میده : 80153410
بعد رفتم تو سایت xbox.com/errorhelp تا ببینم معنیش چیه که دیدم ظاهرا مربوط میشه بن شدن دستگاه ! در حالی که من به لایو وصل میشم حالا میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه ؟‌ باید چکار کنم ؟

سلام
دوستان من کنسول ایکس باکسم رو به لایو وصل کردم و خیلی راحت همه چی کار میکنه مثلا میتونم تریلر ها رو ببینم یا نرم افزار دانلود کنم خلاصه مشکلی نیست تا اینکه رفتم با ۵۰۰ پوینتی که دارم یه اواتار دانلود کنم که موقع دانلودش این ارور رو میده : 80153410
بعد رفتم تو سایت xbox.com/errorhelp تا ببینم معنیش چیه که دیدم ظاهرا مربوط میشه بن شدن دستگاه ! در حالی که من به لایو وصل میشم حالا میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه ؟‌ باید چکار کنم ؟

منم این مشکل چند وقت پیش داشتم مربوط به بن شدن نیست.
بخاطر آی پی ایران هست.
من چیزی که می خواستم دانلود کنم را با پراک.......سی رفتم رو سایت گرفتم و زدم تو دانلود کیو.بعد که با دستگاه وصل لایو شدم خود بخود دانلود میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or