danial.wwf
کاربر سایت
میگه کد پستیت صحیح نیست.با منطقه مطابقت نداره.ایناهاش:
![]()
گفتم که کد پستی رو بزار 99501:d
شهر هم اگه داره بزار آلاسکا.
لوکیشن کونسولت آمریکاس دیگه ؟اخه اول گزاشته بودم 99501 ولی باز قبول نکرد.دیگه نمیدونم چیکار کنم.
.
خیلی حس بدی دارم.به لایو وصلم.گلد هم دارم . اما نمیتونم فعالش کنم.
ماله شما ها رو هم وارد کردم ولی همچنان :
البته من فکر کنم تو انتخاب کشورها،امریکای مرکزی رو انتخاب کرده بودم.central usa فک کنم
.![]()
---------- نوشته 14-11-2012 در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 13-11-2012 در 11:44 PM ارسال شده بود ----------
نشد.همه کار کردم.اشکال نداره.
از شمایی که کمک کردین هم سپاسگزارم
شب خوش
بی خیال دانیال من با پروفایل اصلیم هم لایو میرم هم قبل از ریلیز بازی میکنمممنون داداش.امروز صبح زور موفق شدم وصل شم.یادم رفت بیام اینجا هم بگم.
واقعا هم ازت و اون دوستان که راهنمایی کردن،ممنونم.
.......
من کلا یه پروفایل جدید واسه لایو ساختم و با اون قدیمی،فقط اقلاین بازی میکنم.الان باز خطر بن شدن دارم؟اخه سر COD BDII شیطونی کردم (زودتر بازی کردم:d)
البته از الان به بعد دیگه هیچوقت بازی رو قبل از ریلیز بازی نمیکنم.فقط به عشق لایو.
اگه بدوننین امروز موقع بازی،چه حسی داشتم.تازه هنوز هیلو رو لایو بازی نکردم.
...

سلام . همون اول که یه سری IP و DNS بود که باید set میکردی که احتمالا انجام دادی که الان به لایو وصل شدی.حالا میخوای یه بار دیگه از اینجا چک کن.سلام به تمامی شما دوستان عزیز .
من تازه امروز برای دفه اول به لایو متصل شدم و کمی بازی کردم و متاسفانه به مشکلی برخورد کردم . من یه مودم وایمکس 1024 دارم ولی وقتی که به لایو وصل میشم و بازی میکنم سرعتم خیلی پایین هست .
در پست های قبلی نوشته بود حتی 128 هم کافیه ، پس مشکل چیه ؟ من وقتی به لایو وصل شدم و کنسولم آپدیت شد یه اکانت لایو ساختم و بعد با استفاده از راهنمایی شما دوستان عضویتم رو طلایی کردم . ولی در قسمت network setting کاری انجام ندادم . مشکل همینجاست ؟ من تویه یه پست خوندم که باید IP و ... رو تغییر بدم ولی اصلا متوجه نشدم باید چکار کنم . لطفا کمک کنید![]()
![]()
![]()
سلام
من اگر با بازی های قدیمی تر مثل kinect sport , mw3 , .... با ابنکه برنر مکس نیست برم لایو برام مشکلی پیش میاد و همینطور اگر با بازیی مثل انگری برد وصل بشم بن می شم؟
برای کینکت اسپرتها من رفتم لایو و چند تا addon که بود گرفتم و آپدیت کردم ولی تا حالا لایو نزدم.....اگر بزنم مشکلی نیست؟
و اینکه برای بازی هایی مثل wwe و nba حتما برنر بگیرم؟
سلام . همون اول که یه سری IP و DNS بود که باید set میکردی که احتمالا انجام دادی که الان به لایو وصل شدی.حالا میخوای یه بار دیگه از اینجا چک کن.
http://forum.bazicenter.com/thread9817/
بعد از سایت www.speedtest.net سرعت دانلود و اپلود و پینگت رو بدست بیار و اینجا اعلام کن.تا از سرعتت هم مطمعن بشی.

یکی نیست جواب سوال منم بده.....