همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان کسی مشکله منو نفهمید ؟

خوب از کجا شروع کنم !!؟
خوب بذار از اینجا بگم :
قبلا یه مدم داشتم که فقط یه لن بهش می خورد و برای اینترنت رفتنمم کانکشن داشتم ولی یه 1 ماهی هستش که یه مدم جدید گرفتم که هم وایرلس داره و هم 4 تا لن و برای اینکه بشه همزمان اینترنت رفت کانکشن براش نساختم .
حالا وقتی می خوام برم لایو نمی تونم وصل شم ، که یکی از دوستان گفت ممکنه به چیز پی ان نیاز داشته باشه ولی من دیشب اومد همون مدم قبلیمو زدم و رفت . حالا کسی می دونه موضوع چیه !؟:biggrin1:

بعد یه مشکل دیگه :
هر وقت به لایو وصل میشم زمانی که گیم اسکورم آپدیت میشه 5 تا بازیه آخرو یه بازی های دیگه ای میزنه که جزو 5 تا بازی آخرم نیست . اینو می دونین مشکلش چیه ؟:|:biggrin1:

سلام دوستان شایعاتی هست مبنی بر اینکه کریسمس امسال ماکرو میزنه کنسولایی رو که کپی خورن یا با آپدیت یا با بن ناک اوت میکنه! قبل کریسمس با امنیت کامل برم لایو؟ یا صبر کنم بعدش چون شایعات مو سیخ کن اعصاب مبارک رو مورد عنایت قرار داده:d

سلام دوستان شایعاتی هست مبنی بر اینکه کریسمس امسال ماکرو میزنه کنسولایی رو که کپی خورن یا با آپدیت یا با بن ناک اوت میکنه! قبل کریسمس با امنیت کامل برم لایو؟ یا صبر کنم بعدش چون شایعات مو سیخ کن اعصاب مبارک رو مورد عنایت قرار داده:d
این شایعات از کجا اومده؟:-b

دوستان عزیز یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)که ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...و اینکه بن شدن چطوری؟وقتی بن میشیم چه اتفاقی می افته؟و اینم بگم که دستگاهم کپی خوره LT3

دوستان عزیز یه سوال داشتم ازتون؟خیلی ممنون میشم جواب رو به صورت پیام خصوصی یا هم تو صفحه من بنویسید...من چن وقت پیش(حدودا 2 ماه)که ایکس باکسم آپدیتش جدید نبود یه بازی با آپدیت جدید داخل دستگاهم گذاشتم...بعد 2 تا گزینه داد:update now & no...منم گزینه آپدیت رو زدم و کنسول صفحه اش شد سیاه . یه اروری داد و چن تا شماره ه نوشته بود و هرچه قدر کنسولو روشن خاموشش کرد بازم اون صفحه موند...تا اینکه دادم بیرون درستش کردن...اول اینکه چرا این اتفاق افتاد و دوم اینکه اگه من الان بخوام از طریق اینترنت آپدیتش کنم بازم این مشکل رو میده یا راحت آپدیت میشه؟(راستی اینم بگم که تا حالا وارد اینترنت نشدم با ایکس باکسم)خیلی ممنون میشم جواب منو بدید...و اینکه بن شدن چطوری؟وقتی بن میشیم چه اتفاقی می افته؟و اینم بگم که دستگاهم کپی خوره LT3
خب دوست عزیز شما سوالت رو تو یه جا مطرح کنی هم بچه ها بهت جواب میدنا.شما اومدی تو 60 تا صفحه سوالت رو تکرار کردی.....!!!!!!!!!!!!!!!

خب دوست عزیز شما سوالت رو تو یه جا مطرح کنی هم بچه ها بهت جواب میدنا.شما اومدی تو 60 تا صفحه سوالت رو تکرار کردی.....!!!!!!!!!!!!!!!

تو 60 جا گذاشتم ولی هنو کسی جواب نداده...تو اگه میدونی جواب بده...مرسی!
ایکس باکستو خودت آپدت میکنی یا بیرون میدی آپدیت میکنن؟

تو 60 جا گذاشتم ولی هنو کسی جواب نداده...تو اگه میدونی جواب بده...مرسی!
ایکس باکستو خودت آپدت میکنی یا بیرون میدی آپدیت میکنن؟

عرفان جان دردسرش زياد اپديت تو خونه
ببر بيرون برات اپديت كنن خلاص

Sent from my iphone 5
Using tapatalk

شما حتما دیسکی رو گذاشتید تو دستگاه که lt3 بوده ولی کنسول شما lt3 نبوده.تعمبرکار اومده lt رو ریخته رو دستگاه و مشکل حل شده.در مورد آپدیت هم خیلی ها آپ کردن و مشکلی پیش نیومده.در ضمن با آپدیت کردن از طریق اینترنت داشبورد شما جدید میشه و مستلزم این هست که حتما lt3 رو داشته باشید...وقتی بن میشید فقط دسترسی شما به لایو قطع خواهد شد.بدرود

آقا من ACIII رو گرفتم می‌خوام برم Uplay رو تست کنم...نمی‌خوام مولتی بازی کنم..فقط می‌خوام از تو بازی برم تو Uplay و اگه چیزی آورد باشه بگیرم،دیسک بازی هم بنرمکس نیست..نظر شما برم بن میشم یا نه؟

آقا من ACIII رو گرفتم می‌خوام برم Uplay رو تست کنم...نمی‌خوام مولتی بازی کنم..فقط می‌خوام از تو بازی برم تو Uplay و اگه چیزی آورد باشه بگیرم،دیسک بازی هم بنرمکس نیست..نظر شما برم بن میشم یا نه؟
بازی های 97% به طور اتفاقی یه سری سکتور ها رو ندارن حالا اگه وقتی به لایو وصل بشی و اون سکتور ها لازم باشن بن میشی و اگه لازم نباشن نمیشی.
یعنی شانسیه و ریسک داره:d

شما حتما دیسکی رو گذاشتید تو دستگاه که lt3 بوده ولی کنسول شما lt3 نبوده.تعمبرکار اومده lt رو ریخته رو دستگاه و مشکل حل شده.در مورد آپدیت هم خیلی ها آپ کردن و مشکلی پیش نیومده.در ضمن با آپدیت کردن از طریق اینترنت داشبورد شما جدید میشه و مستلزم این هست که حتما lt3 رو داشته باشید...وقتی بن میشید فقط دسترسی شما به لایو قطع خواهد شد.بدرود

آقا مرسی...پس اگه اونطوره اون تعیرکار lt3 ریخته توش دیگه؟پس چرا من وقتی بازی assassins creed III رو داخل کنسولم میکنم بازم همون 2 تا گزینه رو میده؟میگه update now & no...منم چون تجربه کردم میدونم که نباید گزینه آپدیت رو بزنم چون بازم اونجوری میشه...باید چی کار کنم که بازی باز بشه؟از طریق اینترنت خودم آپدیت کنم میشه بازی کرد؟و اینکه خطری نداره از اینترنت اپدیت کنم...منظورم بن شدن نیس ... منظورم اینه که بازم مثله اون دفعه یه وخ هنگ نکنه؟

دوستاي لايو بازم من یه سوال دارم , من با هزار بدبختی هدست ه Xbox رو پيدا کردم و به دسته بيسيمم وصل کردم ولی نه صدایی ازش میاد نه صدای من ميره :-؟؟
هدست خراب شده یا باید چيزه خاصی رو تنطيم کنم؟؟

سلام
اقایون ممنون میشم جواب بدهید من هیلو 4 را بازی کردم افلاین و اچیومنت ازش گرفتم و الان میخوام برم لایو میتونم با پروفایل فعلیم کانکت بشوم ؟ یا باید یک پروفایل دیگه بسازم ؟
2. اگه 1 ماه بگذره و بخوام دوباره با پروفایل اصلیم 1 کانکت بشوم ممکنه بن بشوم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or