همه چیز درباره ی Xbox Live

میگه کد پستیت صحیح نیست.با منطقه مطابقت نداره.ایناهاش:
72313658567038579880.jpg

اخه اول گزاشته بودم 99501 ولی باز قبول نکرد.دیگه نمیدونم چیکار کنم.
.
خیلی حس بدی دارم.به لایو وصلم.گلد هم دارم . اما نمیتونم فعالش کنم.
لوکیشن کونسولت آمریکاس دیگه ؟
از این استفاده کن ببین میشه :
address: 801 Medical Dr
city: Lima
state: OHio
Country: USA آمریکا
zip: 45804
phone: 4192226622

ماله شما ها رو هم وارد کردم ولی همچنان :

البته من فکر کنم تو انتخاب کشورها،امریکای مرکزی رو انتخاب کرده بودم.central usa فک کنم
.
90663435704265086379.jpg

---------- نوشته 14-11-2012 در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 13-11-2012 در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

نشد.همه کار کردم.اشکال نداره.
از شمایی که کمک کردین هم سپاسگزارم:)
شب خوش

ماله شما ها رو هم وارد کردم ولی همچنان :

البته من فکر کنم تو انتخاب کشورها،امریکای مرکزی رو انتخاب کرده بودم.central usa فک کنم
.
90663435704265086379.jpg

---------- نوشته 14-11-2012 در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 13-11-2012 در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

نشد.همه کار کردم.اشکال نداره.
از شمایی که کمک کردین هم سپاسگزارم:)
شب خوش

ZIP Code / Postal Code : 11052
Country : LK - Sri Lanka
billing addres: Ambagaspitiya
10712 Puwakpitiya
11000 Gampaha
11030 Udugampola
11040 Bemmulla
11043 Pethiyagoda
11054 Udathuthiripitiya
11056 Mudungoda
11061 Mandawala
11063 Naranwala
11066 Nedungamuwa
11100 Veyangoda
11102 Dewalapola
11116 Ellakkala
11120 Attanagalla
11126 Urapola
11134 Bopagama
11142 Ruggahawila
11144 Kahatowita
11146 Walgammulla
11720 Buthpitiya

phone(202) 745-8000.(202) 234-0700.(202) 638-6600.(202) 347-4200

1127 Connecticut Avenue Northwest
Washington
(202) 347-3000

480 L'Enfant Plaza Southwest
Washington
(202) 484-1000

ممنون داداش.امروز صبح زور موفق شدم وصل شم.یادم رفت بیام اینجا هم بگم.
واقعا هم ازت و اون دوستان که راهنمایی کردن،ممنونم.
.......
من کلا یه پروفایل جدید واسه لایو ساختم و با اون قدیمی،فقط اقلاین بازی میکنم.الان باز خطر بن شدن دارم؟اخه سر COD BDII شیطونی کردم (زودتر بازی کردم:d)
البته از الان به بعد دیگه هیچوقت بازی رو قبل از ریلیز بازی نمیکنم.فقط به عشق لایو.
اگه بدوننین امروز موقع بازی،چه حسی داشتم.تازه هنوز هیلو رو لایو بازی نکردم.
...

ممنون داداش.امروز صبح زور موفق شدم وصل شم.یادم رفت بیام اینجا هم بگم.
واقعا هم ازت و اون دوستان که راهنمایی کردن،ممنونم.
.......
من کلا یه پروفایل جدید واسه لایو ساختم و با اون قدیمی،فقط اقلاین بازی میکنم.الان باز خطر بن شدن دارم؟اخه سر COD BDII شیطونی کردم (زودتر بازی کردم:d)
البته از الان به بعد دیگه هیچوقت بازی رو قبل از ریلیز بازی نمیکنم.فقط به عشق لایو.
اگه بدوننین امروز موقع بازی،چه حسی داشتم.تازه هنوز هیلو رو لایو بازی نکردم.
...
بی خیال دانیال من با پروفایل اصلیم هم لایو می‌رم هم قبل از ریلیز بازی می‌کنم:دی
MS دیگه بن نمی‌کنه!

کمک

سلام به تمامی شما دوستان عزیز .
من تازه امروز برای دفه اول به لایو متصل شدم و کمی بازی کردم و متاسفانه به مشکلی برخورد کردم . من یه مودم وایمکس 1024 دارم ولی وقتی که به لایو وصل میشم و بازی میکنم سرعتم خیلی پایین هست .:-s
در پست های قبلی نوشته بود حتی 128 هم کافیه ، پس مشکل چیه ؟ من وقتی به لایو وصل شدم و کنسولم آپدیت شد یه اکانت لایو ساختم و بعد با استفاده از راهنمایی شما دوستان عضویتم رو طلایی کردم . ولی در قسمت network setting کاری انجام ندادم . مشکل همینجاست ؟ من تویه یه پست خوندم که باید IP و ... رو تغییر بدم ولی اصلا متوجه نشدم باید چکار کنم . لطفا کمک کنید :-s :-s :((

سلام به تمامی شما دوستان عزیز .
من تازه امروز برای دفه اول به لایو متصل شدم و کمی بازی کردم و متاسفانه به مشکلی برخورد کردم . من یه مودم وایمکس 1024 دارم ولی وقتی که به لایو وصل میشم و بازی میکنم سرعتم خیلی پایین هست .:-s
در پست های قبلی نوشته بود حتی 128 هم کافیه ، پس مشکل چیه ؟ من وقتی به لایو وصل شدم و کنسولم آپدیت شد یه اکانت لایو ساختم و بعد با استفاده از راهنمایی شما دوستان عضویتم رو طلایی کردم . ولی در قسمت network setting کاری انجام ندادم . مشکل همینجاست ؟ من تویه یه پست خوندم که باید IP و ... رو تغییر بدم ولی اصلا متوجه نشدم باید چکار کنم . لطفا کمک کنید :-s :-s :((
سلام . همون اول که یه سری IP و DNS بود که باید set میکردی که احتمالا انجام دادی که الان به لایو وصل شدی.حالا میخوای یه بار دیگه از اینجا چک کن.
http://forum.bazicenter.com/thread9817/
بعد از سایت www.speedtest.net سرعت دانلود و اپلود و پینگت رو بدست بیار و اینجا اعلام کن.تا از سرعتت هم مطمعن بشی.

سلام

من اگر با بازی های قدیمی تر مثل kinect sport , mw3 , .... با ابنکه برنر مکس نیست برم لایو برام مشکلی پیش میاد و همینطور اگر با بازیی مثل انگری برد وصل بشم بن می شم؟

برای کینکت اسپرتها من رفتم لایو و چند تا addon که بود گرفتم و آپدیت کردم ولی تا حالا لایو نزدم.....اگر بزنم مشکلی نیست؟
و اینکه برای بازی هایی مثل wwe و nba حتما برنر بگیرم؟

یکی نیست جواب سوال منم بده.....

سلام . همون اول که یه سری IP و DNS بود که باید set میکردی که احتمالا انجام دادی که الان به لایو وصل شدی.حالا میخوای یه بار دیگه از اینجا چک کن.
http://forum.bazicenter.com/thread9817/
بعد از سایت www.speedtest.net سرعت دانلود و اپلود و پینگت رو بدست بیار و اینجا اعلام کن.تا از سرعتت هم مطمعن بشی.

اول از همه ممنون از جواب دادنتون . :x
من الان رفتم و ip و ... را چک کردم ، دقیقا همون طوری بود که توی لینک داده شده بود .
درمورد سرعت ، اون سایتی که لینکشو گذاشتین هر کاری کردم نشد ولی اول باید بدونم واحد سرعتی که میگین چیه ؟ کیلوبیت یا کیلوبایت ؟ اگه بیته خب همون 1024 kb/s ، اگه بایته من معمولا با سرعت 125 تا 140 kB/s دانلود میکنم . اگه انجوری حل نمیشه پس لطفا یه لینک دیگه برای تست سرعت بزارین . یه سوال دیگه ، شما خودتون با چه سرعتی وص میشین ؟ ( لطفا به kb/s بگید . )
منون از وقتتون :d .

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

یکی نیست جواب سوال منم بده.....

من خودم زیاد وارد نیستم ولی تا اون جایی که من میدونم از اون موقعی که کنسول ها lt3 شدن فقط با بازی های 100% یا همون برنرمکس مشه لایو بازی کرد ، مثل این که قبل از اون اصلا نمیشد .
من خودم mw3 تو لایو بازی مییکنم ، با این که یه 97% داشتم رفتم و یه 100% گرفتم و با خیال راحت نشستم بازی کردم ، شماهم ازمن میشنوی بدون دیسک های 100% این کارو نکن . نمی ارزه . اگه بن شی کلی دردسر داره .
موفق باشی ، امیدوارم جوابم کمکی کرده باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or