همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سوال :s
من موقع ساخت اکانت کشورو زدم uk ولی میرم توی پروفایلم دست راست همه چیز پره ولی لوکیشن رو خالی نوشته !
حالا که من پشیمون شدم میخوام امریکا بزنم (us) اونجا خالیه اگه برم از تو کنسول ستینگ و لوکیشن دستگاه رو بزنم us میشه پوینت امریکارو بزنم ؟
من اینکارو کردم یعنی لوکیشن دستگاهو امریکا کردم اما بازم همونجا خالیه !

یه سوال :s
من موقع ساخت اکانت کشورو زدم uk ولی میرم توی پروفایلم دست راست همه چیز پره ولی لوکیشن رو خالی نوشته !
حالا که من پشیمون شدم میخوام امریکا بزنم (us) اونجا خالیه اگه برم از تو کنسول ستینگ و لوکیشن دستگاه رو بزنم us میشه پوینت امریکارو بزنم ؟
من اینکارو کردم یعنی لوکیشن دستگاهو امریکا کردم اما بازم همونجا خالیه !

اونجا مهم نیست مثل همین محل سکونتی که تو انجمن هاسته:
فکر نکنم بشه وقتی اکانت رو ساختی دیگه ریجنش رو عوض کنی

شما توی تست کانکشن ببین کنسولت دقیقا کجا ارور می ده تا بتونیم راهنمایی کنیم.
توی مرحله آخر وقتی که می خواد به live وصل بشه test failed میده که وقتی more info رو میزنم مینویسه live connection error . هر وقت هم کنسولو روشن میکنم باید حتما مدمو ریستارت کنم وگرنه mtu error میده.

توی مرحله آخر وقتی که می خواد به live وصل بشه test failed میده که وقتی more info رو میزنم مینویسه live connection error . هر وقت هم کنسولو روشن میکنم باید حتما مدمو ریستارت کنم وگرنه mtu error میده.

شما برو تو تنظیمات مودم دنبال mtu یا mss بگرد که معمولا تو قسمت سکیوریتی مودم هستن هر کدومو پیدا کردی عددشو بکن 1500 بعد دوباره امتحان کن ببین کانکت می شه یا نه؟

یه اتفاق خیلی مسخره ای پیش اومده اینه که این ارور 8015401d گویا مربوط به تاریخ پروفایله
من پروفایل پیش فرضم رو دو سه ساله بدون لایو استفاده میکنم
یه جایی نوشته ممکنه از این باشه
الان یه پروفایل جدید درست کردم
بدون هیچ مشکلی رفت توی لایو
الان اون پروفایلم با اون 20 30 هزار تا گیمر اسکور بدون استفاده شده؟
نمیشه کاریش کرد؟

یه اتفاق خیلی مسخره ای پیش اومده اینه که این ارور 8015401d گویا مربوط به تاریخ پروفایله
من پروفایل پیش فرضم رو دو سه ساله بدون لایو استفاده میکنم
یه جایی نوشته ممکنه از این باشه
الان یه پروفایل جدید درست کردم
بدون هیچ مشکلی رفت توی لایو
الان اون پروفایلم با اون 20 30 هزار تا گیمر اسکور بدون استفاده شده؟
نمیشه کاریش کرد؟

من دیشب پروفایل قدیمیمو دانلود کردم و بی مشکل دانلودم شد . یجارو یه اشتباهی انجام میدین .

برای آنلاین بازی کردن اگه دیسک بورنر مکس 97 یا 100 باشه فرقی نداره؟ایکس باکس من اسلیمه.میشه آنلاین بازی کرد؟آپدیت LT 3 هم ریختم.

فکر میکنم 97 همون معمولی باشه و با دیسک معمولی اگه برید خطرناک هست.
ولی برنر مکس همه میرن و راضی هستن

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 AM ارسال شده بود ----------

واسه انلاین بازی کردن هم LT3 باید داشته باشید بخاطر امنیتش
ایکس باکس هم همه نوئش رو میشه انلاین شد باهاش.
ولی انلاین بشید نمیتونید بازی کنید باید گلد بشید تا بتونید انلاین بازی کنید ولی برای توی لایو چرخیدن به گلد شدن احتیاجی نیست

سلام خدمت تمامی دوستان
من داشبوردمو آپدیت کردم،وقتی به لایو وصاثل میشم بی مشکل وصل میشه بعد حدود ۳۰ یا ۴۰ ثانیه تو صفحه هیچی نمیاد فقط دایره میچرخه و آخر ارور مطابق شکل زیر میده!
مشکل از کجاست؟

ImageUploadedByTapatalk1351115900.173531.jpg

سلام خدمت تمامی دوستان
من داشبوردمو آپدیت کردم،وقتی به لایو وصاثل میشم بی مشکل وصل میشه بعد حدود ۳۰ یا ۴۰ ثانیه تو صفحه هیچی نمیاد فقط دایره میچرخه و آخر ارور مطابق شکل زیر میده!
مشکل از کجاست؟

View attachment 37837

شما به احتمال 99.9999999% مشکل از نتته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or