همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بر همه
خوب من تازه اینترنتم وصل شده و چند تا سوال دارم
برای اولین بار میخوام به live وصل بشم
1.مودم باید تنظیمات خاصی داشته باشه؟
2.نیاز به p.n./\ هست؟
3.این آپدیت و ... خطرناک نیست؟
کلا راهش بندازم یا نه فعلا؟

سلام بر همه
خوب من تازه اینترنتم وصل شده و چند تا سوال دارم
برای اولین بار میخوام به live وصل بشم
1.مودم باید تنظیمات خاصی داشته باشه؟
2.نیاز به p.n./\ هست؟
3.این آپدیت و ... خطرناک نیست؟
کلا راهش بندازم یا نه فعلا؟
۱- نه
۲-نه
۳-نه (مگه اینکه lt3 نریخته باشی)
چرا که نه . (البته به این تاپیک ها یه سر بزن تا بتونی مجانی گلد باشی و لازم به خرید نباشه . )
فعال سازی یک ماه گلد رایگان! xbox live 14 day gold trial

سلام
این لعنتی چه مرگشه
هر کاری میکنم ارور میده
میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم و گیمر تگ بسازم
ممکنه بدون وی ... ان میرم اینطوری شده باشه یا ربطی نداره؟
همه اش هم این دو تا ارور رو میده
8016ce52 & 8015401d
باید کشور خاصی رو انتخاب کنم برای ثبت نام؟

سلام
این لعنتی چه مرگشه
هر کاری میکنم ارور میده
میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم و گیمر تگ بسازم
ممکنه بدون وی ... ان میرم اینطوری شده باشه یا ربطی نداره؟
همه اش هم این دو تا ارور رو میده
8016ce52 & 8015401d
باید کشور خاصی رو انتخاب کنم برای ثبت نام؟
من فکر می کنم لایو یک مشکلی پیدا کرده اصلا نمیشه از کنسول Join Live کرد من هم دیروز امتحان کردم نشد از خوده سایت Xbox.com بدون مشکل است.

یعنی چی؟
الان راهی هست که من اکانت رو از طریق دیگه ای بسازم و نیاز به طی کردن اون مراحل مذخرف نباشه...؟
چون واقعا دیگه کفرم رو درآورده
بعد چند سال اومدیم بریم لایو دهنمون سرویس شد

یعنی چی؟
الان راهی هست که من اکانت رو از طریق دیگه ای بسازم و نیاز به طی کردن اون مراحل مذخرف نباشه...؟
چون واقعا دیگه کفرم رو درآورده
بعد چند سال اومدیم بریم لایو دهنمون سرویس شد
منم مشکل دوستمونا دارم راهنمایی کنید ممنون میشم

من یه مشکلی دارم mark of the ninja رو از سایت xbox.com خریدم ولی وقتی میخوام دانلود کنم رو یک درصد گیر می کنه چند دفعه دانلودو قطع کردم و دوباره زدم ولی از یک درصد جلوتر نمیره لطفا کمک کنید

من یه مشکلی دارم mark of the ninja رو از سایت xbox.com خریدم ولی وقتی میخوام دانلود کنم رو یک درصد گیر می کنه چند دفعه دانلودو قطع کردم و دوباره زدم ولی از یک درصد جلوتر نمیره لطفا کمک کنید
اول نسخه ی trial ـش رو با خود ایکس باکس دانلود کن و بعد از طریق سایت xbox.com بخرش.

دوستان این ا÷دیته جدید امروز اومده گویا منم دانلود کردم حدوده 1 ساعت طول کشید خیلی زیاده حجمش گویا
حال فک میکنین به لایو وصل شم یا نه واسه فیفا بازی کردن lt3 هستم دسکم هم برنر هست ؟
halo4 هم تا حال تو دستگام نذاشتم و دیسکش رو تو خونمون هم نیاوردم کسی ایده ای نداره

دوستان این ا÷دیته جدید امروز اومده گویا منم دانلود کردم حدوده 1 ساعت طول کشید خیلی زیاده حجمش گویا
حال فک میکنین به لایو وصل شم یا نه واسه فیفا بازی کردن lt3 هستم دسکم هم برنر هست ؟
halo4 هم تا حال تو دستگام نذاشتم و دیسکش رو تو خونمون هم نیاوردم کسی ایده ای نداره
بعد 2 ساعت ارور داد در حالی که دانلودش یکم مونده بود به اخر و قطع شد حالا یک سری ظاهر داشبرد عوض شده ولی همه چی توش خالیه بازیهم اجرا میکنه فقط میگه واسه لایو
باید د.باره ا÷دیت کنم اقا اگه کسی انجام داده و مشکلی نداشته بیاد بگه من دیگه ترسیدم یهو فعلا ا÷دیت نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or