همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی چی؟
الان راهی هست که من اکانت رو از طریق دیگه ای بسازم و نیاز به طی کردن اون مراحل مذخرف نباشه...؟
چون واقعا دیگه کفرم رو درآورده
بعد چند سال اومدیم بریم لایو دهنمون سرویس شد
منم مشکل دوستمونا دارم راهنمایی کنید ممنون میشم

من یه مشکلی دارم mark of the ninja رو از سایت xbox.com خریدم ولی وقتی میخوام دانلود کنم رو یک درصد گیر می کنه چند دفعه دانلودو قطع کردم و دوباره زدم ولی از یک درصد جلوتر نمیره لطفا کمک کنید

من یه مشکلی دارم mark of the ninja رو از سایت xbox.com خریدم ولی وقتی میخوام دانلود کنم رو یک درصد گیر می کنه چند دفعه دانلودو قطع کردم و دوباره زدم ولی از یک درصد جلوتر نمیره لطفا کمک کنید
اول نسخه ی trial ـش رو با خود ایکس باکس دانلود کن و بعد از طریق سایت xbox.com بخرش.

دوستان این ا÷دیته جدید امروز اومده گویا منم دانلود کردم حدوده 1 ساعت طول کشید خیلی زیاده حجمش گویا
حال فک میکنین به لایو وصل شم یا نه واسه فیفا بازی کردن lt3 هستم دسکم هم برنر هست ؟
halo4 هم تا حال تو دستگام نذاشتم و دیسکش رو تو خونمون هم نیاوردم کسی ایده ای نداره

دوستان این ا÷دیته جدید امروز اومده گویا منم دانلود کردم حدوده 1 ساعت طول کشید خیلی زیاده حجمش گویا
حال فک میکنین به لایو وصل شم یا نه واسه فیفا بازی کردن lt3 هستم دسکم هم برنر هست ؟
halo4 هم تا حال تو دستگام نذاشتم و دیسکش رو تو خونمون هم نیاوردم کسی ایده ای نداره
بعد 2 ساعت ارور داد در حالی که دانلودش یکم مونده بود به اخر و قطع شد حالا یک سری ظاهر داشبرد عوض شده ولی همه چی توش خالیه بازیهم اجرا میکنه فقط میگه واسه لایو
باید د.باره ا÷دیت کنم اقا اگه کسی انجام داده و مشکلی نداشته بیاد بگه من دیگه ترسیدم یهو فعلا ا÷دیت نمیکنم

چقدر خوشگل شده این داشبورد بعد از آپدیت کلی شاد شدیم :d
خیلی حال کردم واقعا دمشون گرم . یه چرخی هم توی IE زدم واقعا عالیه . فقط حیف که بدون چیز پی اِن به درد نمیخوره :d
خیلی خوشگل و روون است . وب گردی تو لایو خیلی بیشتر حال میده به نظرم :d

دوستان یه سوال: من الان فورزا رو روی دیسک معمولی گرفتم و مثلا اگه بخوام برم لایو رکوردهام رو ثبت کنم مشکلی پیش میاد؟با توجه به گفته بعضیا که مایکروسافت بن دیگه نمیکنه و اینا.....؟ و اینکه انلاینش پوینت میخواد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or