همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان می خواهم بدانم ایکس باکس اسلیم 250 کپی خور اگر به لایو وصل شم کپی خورم خراب نمیشه؟؟؟؟؟؟/ ویک سوال دیگه من اینترنت 256 adsl2 دارم مودم دارم وایرلسی است می خوام تکمیل تکمیل راهنماییم کنید تا به لایو وصل شم ممنون

در مورد وصل شدن به هر صورتی به لایو تاپیک اموزشش هست
در مورد کپی خور شما اگه lt3 باشی مشکلی پیش نمیاد ولی اگه بازی وریفای شده برای لایو نداری و اطمینان نداری صد در صد هست یا نیست شما بازی توش نزار بدون بازی وصل شو اگه ال تی سه هست فقط احتمالا یه اپدیتی میخواد که باید ایپدیت کنی همین

سلام دوستان
برای خرید این آواتار آیتم ها با پوینت مشکل خاصی که نیست؟هست؟
مثل تحریم یا احتیاج به چیز پی ان؟
یعنی راحت میشه خرید و استفاده کرد؟

سلام دوستان
برای خرید این آواتار آیتم ها با پوینت مشکل خاصی که نیست؟هست؟
مثل تحریم یا احتیاج به چیز پی ان؟
یعنی راحت میشه خرید و استفاده کرد؟

سلام
هرگونه خرید از لایو به وی پی نیاز داره.(مگه اینکه جنس مجانی باشه)

چرا اتفاقا من همین 2 ماه پیش کلی با این قضیه مشکل داشتم میخواستم پک اسکایریم دانگارد رو دانلود کنم.. تمام پشتیبانی ماکروسافتو تاپیک xbox live اینجا رو زیرو رو کردم ..و متوجه شدم در واقع شما هر چیزی که بخواید از لایو دانلود کنید چه رایگان چه غیره باید پی پی ان شیر کنید .. اتفاقا شیر کردنش هم بسیار آسونه .. فقط یه پی پی ان میخواد راهنمایی کامل خواستی هم برو اینجا:

http://forum.bazicenter.com/thread43920/

نمیشه از سایت ایکس باکس با کامپیوتر خرید کرد؟

سلام دوستان
من اکانتم فکر کنم teen هست
الان خواستم دمو یک بازی رو بگیرم از لایو این رو گفت:
Purchase of this content is currently not allowed for child and teen accounts. If the Parental Settings for your Xbox LIVE account allow you to make purchases, you can purchase this content using your Xbox console.
من موقع ساخت اکانت یه اکانت parent هم برای بابام ساختم حالا چطوری میتونم این بازی رو بگیرم؟
یعنی چطوری میتونم از طرف بابام به خودم اجازه بازی رو بدم؟

چندماهی هست به لایو وصل نشدم و فقط میخوام با گیمرتگم وصل بشم تا گیم اسکورم رو اپدیت به روز کنم.حالا ببینم حتما باید به لایووصل شم ؟ راه دیگه نداره که باه لایو وصل نشم؟ آخه باید داشبوردمو آپدیت کنم و مشکلات بعدی ...........

با سلام به دوستان عزیز
فکر نکنم موج بن در کار باشه چون الان حدود5 سال هست که بن ویو نیومده
ولی توصیه می کنم نکات ایمنی رو رعایت کنی چون ممکنه مایکرو سافت غافلگیرمون کنه
ممنون

گفتن واسه رفتن به لایو باید دوباره اپدیت شه اون دکانی که من ازش ایکس باکسم رو خریدم گفت نباید اپدیت 15574 دوباره ریخت چون خراب میشه پس چی کار کنم

سلام
من ميخوام يه اكانت لايو بسازم ولي وقتي اطلاعات رو وارد ميكنم توي اون قسمتي كه مينويسه creating account ارور ميده و مينوسيه sorry, Xbox live sign up isn't available right now. Try again later
حالا بايد چكار كنم؟
راستي اين آپدىت جديده رو هم انجام دام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or