همه چیز درباره ی Xbox Live

یه سایت برای خرید کرت گلد می خواهم لطفا راهنمایی کنید
ممنون می شم

بهترین سایت واسه خرید اکانت و پوینت به نظرم ماتریکس گیمه . قیمتشم نسبت به بقیه جاها مناسب تره .البته من تا حالا ازش نگرفتم اینو دوستان بهم معرفی کردن. خودمم مقایسه کردم دیدم مناسبه.

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

2 تا سوال داشتم .
1-من برای اولین بار به لایو متصل شدم . از من پرسید میخوای اکانت گلد 1 ماهه فعال بشه من زدم نه ممنون .حالا دقیقا از کدوم قسمت باید برم فعالش کنم؟؟؟؟؟
2-پوینت فقط واسه خرید از لایو هست؟و گلد واسه بازی آنلاین و دمو؟؟؟؟؟؟؟

يه سوال دوستان عزيز
من تا يه ماه ديگه گولدم تموم ميشه حالا مي خوام قبل از اينكه تموم بشه يه گولد يه ساله بخرم و كدش را وارد كنم آيا دوباره يه سال ديگه تمديد ميشه يا نه بايد بذارم قبلي كاملا تموم و منقضي بشه و بعد كد را وارد كنم .؟ يه جوري نشه كه بگه كد فعلا فعال نشه و يه چند روز دستم بمونه و بعد هك بشه و ... و از اين جور بدبختيا در مورد پوينتت هم همينطور 1900پوينت دارم 4000 تا اضافه كنم را خو مي پذيرتش ؟

يه سوال دوستان عزيز
من تا يه ماه ديگه گولدم تموم ميشه حالا مي خوام قبل از اينكه تموم بشه يه گولد يه ساله بخرم و كدش را وارد كنم آيا دوباره يه سال ديگه تمديد ميشه يا نه بايد بذارم قبلي كاملا تموم و منقضي بشه و بعد كد را وارد كنم .؟ يه جوري نشه كه بگه كد فعلا فعال نشه و يه چند روز دستم بمونه و بعد هك بشه و ... و از اين جور بدبختيا در مورد پوينتت هم همينطور 1900پوينت دارم 4000 تا اضافه كنم را خو مي پذيرتش ؟

بهتره یه سوال از بقیه هم بپرسی اینجانب تازه کارم

يه سوال دوستان عزيز

اگر کد گلد یک سال رو وارد کنید بقیه یک ما میپره و یه یکساله میاد جاش
در مورد mp ام که میتونی دو تا کد بزنید با هم جمع میشه

سلام
من از پروفایل دوستم یه دی ال سی فورزا دانلود کردم(خریده بود)

الان فقط میتونم با پروفایل دوستم پورشه سواری کنم

یعنی داخل هاردم هست ولی داخل پروفایل اصلیم نمیتونم بازی کنم:(

کمک:(
یک راه داره ولی ممکنه خطری باشه
اول با پروفایل دوستت برو تو بازی بعد پرو فایلتو تو بازی عوض کن

سلام
من یه اکانت در سایت ایکس باکس ساختمو وارد شدم وقتی در قسمت Redeem Code میرم 1 کد به مایلم میفرسته بعد که کد وارد کردم مشخصات میخواد ..چی باید وارد کنم...کد پستی میحواد و.... اگر امکان داره راهنمایی کنید من تاز کارم و تاز به live وصل شدم در مورد اکانت گلد هم توضیح دهید چطوری بخریم و وارد کنیم... وکلا درlive چه تنظیماتی را باید انجام دادچه در اکانت چه در ایکس باکس ..

یک راه داره ولی ممکنه خطری باشه
اول با پروفایل دوستت برو تو بازی بعد پرو فایلتو تو بازی عوض کن
خطرش چی میتونه باشه
با پروفه دوستم میرم

---------- نوشته در 03:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من از پروفایل دوستم یه دی ال سی فورزا دانلود کردم(خریده بود)

الان فقط میتونم با پروفایل دوستم پورشه سواری کنم

یعنی داخل هاردم هست ولی داخل پروفایل اصلیم نمیتونم بازی کنم:(

کمک:(

کمکم کنید

خواهشا به سوالای من جواب بدین مخصوصا اولی ؟
1-من برای اولین بار به لایو متصل شدم . از من پرسید میخوای اکانت گلد 1 ماهه فعال بشه من زدم no thanks .حالا دقیقا از کدوم قسمت باید برم فعالش کنم؟؟؟؟؟نپریده باشه؟
2-پوینت فقط واسه خرید از لایو هست؟و گلد واسه بازی آنلاین و دمو؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or