همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یه سوال:

اگه کسی از اکانت رایگان لایو کنسول که برای اولین بار هست استفاده نکرده باشه یعنی اصلا به لایو وصل نشده باشه ولی بخواد با یه اکانت یک ماهه که خودش خریده وصل بشه میشه اینکارو انجام داد یا باید حتما اول از اکانت رایگان استفاده کرد؟
اکانت رایگان تموم شده دیگه.از همون اول پولیه.

یعنی چی تموم شده؟مگه کنسولی برای اولین بار بخواد به لایو وصل 1 ماه اکانت رایگان نداره؟بیشتر توضیح بدید لطفا

قبلا می شد ولی الان باید $1 بپردازی و کارت اعتباری جانی داشته باشی که تو ایران دردسر داره

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید منظورم جهانی بود

قبلا می شد ولی الان باید $1 بپردازی و کارت اعتباری جانی داشته باشی که تو ایران دردسر داره

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید منظورم جهانی بود

خب چه دردسر هایی داره؟کارت اعتباری رو چطور میشه گیر آورد؟یعنی راهی نداره؟

مشکل اینجاست که تو ایران به علت (ت ه ر ی م) این کارت گیر نمی آید واگه باشه 300تومانی کارت می شه دیگه باید شارز کنی و.....
قیدش رو بزنی به صرفه تره
در خدمتیم

سلام دوستان
اکانت Gold چیه؟ Silver چیه؟ برای بازی کردن در لایو به چی نیازه؟

اکانت سیلور وقتی هست که هنوز گلد نشده باشی باید گلد بخری تا از یک سری امکانات مثل لایو بازی کردن بتونی استفاده بکنی ولی سیلور که اکانت معمولی هست نمیتونی لایو بازی کنی و یه سری امکانات محدود داره

واسه پوینت داشتن باید اکانت رو گلد کرد؟

---------- نوشته در 09:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید منظورم جهانی بود
visa card کار میکنه تو ایران میشه ازش استفاده کرد واسه 1$؟

1 ماه گلد رایگان

سلام
من میخواستم از اون 1 ماه گلد مجانی استفاده کنم
لطفا هرکی استفاده کرده یا میدونه کامل برا من توضیح بده چه طوریه
فقط میدونم از طریق سایت paypal که مثل ویزاکارت یا مستر کارته میشه 1 ماه رو گرفت

لطفا کمکم کنید. دقیق از اول برام توضیخ بدین ، ممنون میشم

سلام
من میخواستم از اون 1 ماه گلد مجانی استفاده کنم
لطفا هرکی استفاده کرده یا میدونه کامل برا من توضیح بده چه طوریه
فقط میدونم از طریق سایت paypal که مثل ویزاکارت یا مستر کارته میشه 1 ماه رو گرفت

لطفا کمکم کنید. دقیق از اول برام توضیخ بدین ، ممنون میشم

اولا که وقتی که دارین برای گلد ماهی یک دلار هم میدین پس در واقع مجانی نیست. دارین پول میدین واسش :دی

دوما من شخصا امتحان نکردم ولی شنیده ها حاکی از اینه که بهتره که به جای اینکه برید دنبال ویزا کارت و از این جور چیزا برید از یه سایتی اکانت گلد بخرین و خیاله خودتو رو راحت کنین. الان هم که قیمتاش فوق العاده مناسب شده و می صرفه خریدش. اگر یه اکانت 12 ماهه بخرین میوفته حدود 80 تومان که میشه چیزی در حدود ماهی 6500 تومان.
زیاده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or