همه چیز درباره ی Xbox Live

الان یه 4000 پوینت مایکروسافت گرفتیم و سر خرید ها بهمون ارور میده. قضیه اش چیه؟ باید V****PN شیر کرد برای دانلودشون ؟

بله.باید اینکارو بکنید.در حالتی دیگه میتونید برید از سایت ایکس باکس با اکانتتون لاگین شید و با یک پرو*سی فا*ر با آی پی آمریکا به راحتی خریداری کنید و در ادامه با اتصال به لایو از طریق ایکس باکس شاهد دانلود برنامه ی مورد نظر خواهید بود.

بله.باید اینکارو بکنید.در حالتی دیگه میتونید برید از سایت ایکس باکس با اکانتتون لاگین شید و با یک پرو*سی فا*ر با آی پی آمریکا به راحتی خریداری کنید و در ادامه با اتصال به لایو از طریق ایکس باکس شاهد دانلود برنامه ی مورد نظر خواهید بود.

دمت گرم. رفتم از سایت خریدم و تو کنسول اومد. خیلی راحت بود. بسیار ممنون.

یه سوال دارم.
وقتی از marketplace مثلا دی ال سی رو دانلود میکنیم اگه با پروفایل دیگه هم بریم اونو بخریم دوباره باید دانلود بکنیم یا وقتی خرید انجام شد اگه روی کنسول باشه قابل استفاده برای پروفایل دیگه هم میشه؟ :d

یعنی واقعا کسی نیست یه همچین موردی براش پیش بیاد؟ :|
سوالم اینه اگه با یه پروفایل دیگه فایلی رو بخریم که قبلا با یه پروفایل دیگه اونو خریدیم و روی حافظه هست باید اونو دوباره دانلود بکنیم. یا وقتی خریدیم اون فایل برای هر دو پروفایل قابل استفاده میشه؟

سوالم اینه اگه با یه پروفایل دیگه فایلی رو بخریم که قبلا با یه پروفایل دیگه اونو خریدیم و روی حافظه هست باید اونو دوباره دانلود بکنیم. یا وقتی خریدیم اون فایل برای هر دو پروفایل قابل استفاده میشه؟

وقتی دانلود میکنی رو هارد کنسولت ذخیره میشه پس با هر پروفایلی بخوای میتونی از بازی ای که دان کردی لذت ببری

2168692364.png

این سرعتش چجوریه برای لایو؟512 مخابراتی هست/سرعت دانلودم معمولا 60 تا 70 هست!(با سرور باکو تستش کردم)

تازه می تونی پروفایلی که از طریق اون بازی مورد نظرت رو خریدی بدی به یکی از دوستات و اون هم دانلود کنه. :دی

به به.آقا یکی نیست این پروفایلش رو که توش دی ال سی های فورزا4 رو خریده یه شب به ما قرض بده؟:d

جان خودت اگر داشتم بهت می دادم :دی
یعنی میشه 2 نفری آنلاین پس فیفا خرید و استفاده کرد ؟!:دی

بله. یکی از دوستاتون که بالفرض یه چیزی رو خریده، ازش اکانتش رو میگیرین. (میل و پسوورد) بعدش تو دستگاه خودتون پروفایلش رو ریکاور می کنین و بعدش که تو پروفایل اون شخص میرید تو Download History ــش هر چیزی که دانلود کرده رو می تونین از اونجا دوباره دانلود کنین.

همه بازی ها رو ما داریم اینطوری می خریم و پولش هم نصف می کنیم. خیلی به صرفه اس :دی.

بله. یکی از دوستاتون که بالفرض یه چیزی رو خریده، ازش اکانتش رو میگیرین. (میل و پسوورد) بعدش تو دستگاه خودتون پروفایلش رو ریکاور می کنین و بعدش که تو پروفایل اون شخص میرید تو Download History ــش هر چیزی که دانلود کرده رو می تونین از اونجا دوباره دانلود کنین.

همه بازی ها رو ما داریم اینطوری می خریم و پولش هم نصف می کنیم. خیلی به صرفه اس :دی.

باید با همون پروفایل هم استفاده کرد دیگه؟
منظورم اینه چیزی که من دانلود کردم رو مثلا برادرم هم میتونه ازش تو پروفایل خودش استفاده کنه؟ اگه نه و باید خرید باید دوباره اونو دانلود کرد؟
ببخشید اگه زیاد سوال میکنم یکمی گیج شدم. الان لایو هم ندارم تست کنم.

این قسمتش رو متوجه نشدم:دی یکم بیشتر توضیح بده:دی

خب پسر تو که کارت اینه یوزر و پستو بده ماهم بازیهایی که دان کردیو دان کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or