همه چیز درباره ی Xbox Live

آقا یکی جواب بده من میخوام MW3 رو آنلاین بزنم با همین دیسک های برن مکس اول اینکه برم لایو پول باید بدم؟اصلا چه طوریاست اگه بخوام mw3 لایو بزنم بدون پرداخت پولی؟ممنون

اول کنسول شما باید التی 3 باشه سپس شما باید بازی برنرمکس تهیه کنید بعدش باید کارت گلد تهیه کنید تا بتونید آنلاین بزنید

آخی قبل از اینکه تایتل آپدیت رو دانلود کنم بازی کار میکرد . صحیح و سالم

دوست عزیز این مشکلم رو خودم حل کردم ولی یه چیزی اونم اینکه هرچی تایتل آپدیت 12 مگی رو که اول بازی میگه دانلود کنم رو دانلود میکنم بعدش بازی رو اجرا میکنم دوباره ارور میده وقتی هم که این تایتل آپدیت 12 مگی رو از رو هارد پاک میکنم بازی اجرا میشه !!! چرا اینجوریه ؟؟؟

بچه ها میتونین میزان مصرف ترافیک بر اساس تعداد ساعت بازی کردن رو بدین؟
خیلی وقته بازی نکردم آمار از دستم در رفته :d

کسی میدونه کانال مسابقات ورزشی رو چه جوری میشه نگاه کرد؟اخه من برنامه espn رو دانلود کردم ولی ارور location داد و حتی اون رو هم عوض کرد همین ارور رو هم برای برنانه hbo go میداد

کسی میدونه کانال مسابقات ورزشی رو چه جوری میشه نگاه کرد؟اخه من برنامه espn رو دانلود کردم ولی ارور location داد و حتی اون رو هم عوض کرد همین ارور رو هم برای برنانه hbo go میداد
ESPN و HBO واسه ایالات متحده امریکاست.

قیمت گلد هارو به ترتیب بگید ممنون میشم.:|
یک ماه حدودا 22 تا 26 در میاد
سه ماه حدودا بین 36 تا 38 در میاد
دیگه بیشتر میخوایی تا 120 هم دیدم قیمت :دی

بچه ها میتونین میزان مصرف ترافیک بر اساس تعداد ساعت بازی کردن رو بدین؟
خیلی وقته بازی نکردم آمار از دستم در رفته :d

حدود یکی دوساعت 20-30 مگ میبره تقریبا :دی حالا یکم کمتر یا بیشتر دیگه نمیدونم ولی حدودا همین چیزا در میاد :دی

یه سوال دارم.
وقتی از marketplace مثلا دی ال سی رو دانلود میکنیم اگه با پروفایل دیگه هم بریم اونو بخریم دوباره باید دانلود بکنیم یا وقتی خرید انجام شد اگه روی کنسول باشه قابل استفاده برای پروفایل دیگه هم میشه؟ :d

سلام

سلام دوستان من قصد دارم كه چند تا بازی برنر مكس بخرم حالا اسم یه فروشگاهی رو بیارم نگید تبلیغه. فروشگاه وارنا گيم واقعا برنر مكسه بازی هاش?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or