Vanquisher
کاربر سایت
ESPN و HBO واسه ایالات متحده امریکاست.کسی میدونه کانال مسابقات ورزشی رو چه جوری میشه نگاه کرد؟اخه من برنامه espn رو دانلود کردم ولی ارور location داد و حتی اون رو هم عوض کرد همین ارور رو هم برای برنانه hbo go میداد
ESPN و HBO واسه ایالات متحده امریکاست.کسی میدونه کانال مسابقات ورزشی رو چه جوری میشه نگاه کرد؟اخه من برنامه espn رو دانلود کردم ولی ارور location داد و حتی اون رو هم عوض کرد همین ارور رو هم برای برنانه hbo go میداد
پس با ایکس باکس لایو زدن کلی خرج داره با پی سی راحت تره مجانی با حک بازیها ای بابانه داداش.حتما باید گولد بگیری.برای بازی کردن باید گولد داشته باشی که میتونی اینترنتی تهیه کنی.
U Pبچه ها میتونین میزان مصرف ترافیک بر اساس تعداد ساعت بازی کردن رو بدین؟
خیلی وقته بازی نکردم آمار از دستم در رفته :d
یک ماه حدودا 22 تا 26 در میادقیمت گلد هارو به ترتیب بگید ممنون میشم.![]()
بچه ها میتونین میزان مصرف ترافیک بر اساس تعداد ساعت بازی کردن رو بدین؟
خیلی وقته بازی نکردم آمار از دستم در رفته :d
حدود یکی دوساعت 20-30 مگ میبره تقریباحالا یکم کمتر یا بیشتر دیگه نمیدونم ولی حدودا همین چیزا در میاد
![]()

منم همین مشکل رو همین یکی دو روزه داشتم ولی راهشو پیدا کردم تو هر وقت که وارد بازی شدی و از لایو که دیسکانکت شدی بردار (از بازی در نیا)یه بار از پروفایلت ساین اوت شو و دوباره ساین این شو و به لایو متصل میشه اونوقت مله من که شددوستان تازگیا وارد لایو شدم ولی با بعضی از بازیا مشکل داره و نمی تونم آنلاین بازی کنم مثل گرز یا فورزا. وقتی وارد بازی میشم لایوم قطع میشه و زمانی که از بازی خارج میشم دوباره به لایو وصل میشه یه جورایی سر کارمون گذاشته . می دونید علت چیه؟با بازی اورج هم تست کردم همین جوری شد در معدود بازی ها می تونم آنلاین بازی کنم. البته اینو بگم که فقط روزای اول تونستم آنلاین بزنم . ولی الان هر بازی را که می ذارم اینترنت لایو قطع میشه و هر کاری می کنم نمی تونم بازی آنلاین کنم . احتمال بن شدنم هم صفره چون می تونم به لایو داشبورد دسترسی ذاشته باشم
در ضمن مختصات ارورم به شرح زیر است:
w:0000-000B
X:0000-F001
Y:0000-0000
Z:8015-1904
منتظر راهنمایی و کمک شما هستم
در همه بازی ها اینجوریه یعنی هر بازی که می ذارم از اینترنت خارج می شه حتی بازی ها اورج امتحان کردم
خاهشا دوستانی که قبلا تجربه داشتند راهنمایی کنند