همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من سری قبل که گلد خریدم ، 20 روز قبل از اینکه گلد قبلی تموم بشه کدش رو زدم اون 20 روز سوخت :| ، کد صفر شد از روز شارژ
راهی نداره که زودتر شارژ کنی اون چند روز باقی مونده از گلد قبلی از بین نره ؟

آقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميده:( ميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem:( كممممك

آقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميده:( ميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem:( كممممك
مثل اینکه کلا پکیده برا منم اینجوری شده

منم همین مشکلو دارم.ولی فک کنم موقتی باشه.از این مشکلا پیش میاد

سلام
یه مشکل عجیب : من تو لایو بودم بعد یهو پرید بیرون و بعدش با اینکه تو تست کانکشن همه گزینه ها سبز میشه و می زنه که کنسول می تونه به لایو وصل شه اما وقتی sign in می کنم همینجوری اون دو تا دایره وسط می چرخن و بعد از 1 دقیقه می زنه که وصل نمی شه برو تست کانکشن کن در حالی که اون می زنه می تونی وصل شی.
جریان چیست؟:-/
الان که پست های قبلی رو خوندم دیدم که بقیه هم اینجوری شدن. پس به زودی رفع میشه.

سلام
یه مشکل عجیب : من تو لایو بودم بعد یهو پرید بیرون و بعدش با اینکه تو تست کانکشن همه گزینه ها سبز میشه و می زنه که کنسول می تونه به لایو وصل شه اما وقتی sign in می کنم همینجوری اون دو تا دایره وسط می چرخن و بعد از 1 دقیقه می زنه که وصل نمی شه برو تست کانکشن کن در حالی که اون می زنه می تونی وصل شی.
جریان چیست؟
yahoo_7.gif

الان که پست های قبلی رو خوندم دیدم که بقیه هم اینجوری شدن. پس به زودی رفع میشه.

ما داریم یک ساعت در مورد چی صحبت میکنیم؟:d

دوستان مشکل موقتی هست و حل میشه بزودی.
هر وقت از اینجور مشکلا پیش اومد برین به این آدرس
وضعیت سرور ها و تمام سرویسهای لایو اینجا مشخصه
support.xbox.com/en-US/xbox-live-status

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or