کسی وجواب منو نممیده؟؟سلام دوستان.من میخوام از اکانت لایوی که تو ایکس باکس دارم ساین اوت کنم ولی نمیتونم.لطفا کمکم کنید.

سلام
میخوام به لایو وصل شم لطفا به سوالام جواب بدید
1.اگه وصل شیم به لایو و بن بشیم دیگه بازی هارو رو فلش هم کپی کنیم دستگاه نمیتونه بخونه؟
2.وقتی دستگاه بن بشه دیگه نمیتونه بازی هارو از روی دیسک اجرا کنه؟
3.چه جوری میتونیم بن نشیم؟اصلا راهی داره؟
این که ماله کپکامه.همون 48 ساعت که میده.فکر کنم الکی باشهیعنی چی کلا یه اکانت دیگه میخوای بری؟
برو تو صفحه ای که اواتارتو نشون میده اون گوشه نوشته sign in or out بعدشم که معلومه دیگه
قول نمیدم ولی گلیچ را تا شب میذارم
لینک یوتیوب
وسعی میکنم رو اپارات بذارمش
اگه احتیاج به کمک بود بگین
من خودم تست نکردم ( 360 تا 3 روز اینده ندارم )
ولی صد در صد میکنم بنم شدم به جهنم مهم نیست![]()

با این که مشکل ندارم.منظورم اینکه تو همین پروفایلی که دارم میخوام اکانت لایومو تغیر بدم ویه جدید بسازم ولی نمیتونم.تو ستینگ-پروفایل هم میرم ولی نمیدونم چیکار کنم که از اون اکانت ایکس باکس لایو بیام بیرون و یه اکانت جدید با همون پروفایل بسازم.یعنی چی کلا یه اکانت دیگه میخوای بری؟
برو تو صفحه ای که اواتارتو نشون میده اون گوشه نوشته sign in or out بعدشم که معلومه دیگه
قول نمیدم ولی گلیچ را تا شب میذارم
لینک یوتیوب
وسعی میکنم رو اپارات بذارمش
اگه احتیاج به کمک بود بگین
من خودم تست نکردم ( 360 تا 3 روز اینده ندارم )
ولی صد در صد میکنم بنم شدم به جهنم مهم نیست![]()
1.2.3 - اصلا راهی نداره که بخوای بن بشی ! بغیر از اینکه دستگاهت قبلا بن شده باشه.

یعنی اصلا راهی برای بن شدن نیست؟؟؟![]()
یعنی اصلا راهی برای بن شدن نیست؟؟؟![]()
ميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem
كممممكمثل اینکه کلا پکیده برا منم اینجوری شدهآقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميدهميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem
كممممك
آقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميدهميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem
كممممك
آره من الان تو سايتش خوندم گفتش كه يه مشكلي پيش اومدهمثل اینکه کلا پکیده برا منم اینجوری شده
بابا من بدون فورزا ميمرم.خدا كنه سريع تر بر طرف شه