همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی چی کلا یه اکانت دیگه میخوای بری؟
برو تو صفحه ای که اواتارتو نشون میده اون گوشه نوشته sign in or out بعدشم که معلومه دیگه
قول نمیدم ولی گلیچ را تا شب میذارم
لینک یوتیوب
وسعی میکنم رو اپارات بذارمش
اگه احتیاج به کمک بود بگین
من خودم تست نکردم ( 360 تا 3 روز اینده ندارم )
ولی صد در صد میکنم بنم شدم به جهنم مهم نیست:دی

آخرین ویرایش:
سلام
میخوام به لایو وصل شم لطفا به سوالام جواب بدید
1.اگه وصل شیم به لایو و بن بشیم دیگه بازی هارو رو فلش هم کپی کنیم دستگاه نمیتونه بخونه؟
2.وقتی دستگاه بن بشه دیگه نمیتونه بازی هارو از روی دیسک اجرا کنه؟
3.چه جوری میتونیم بن نشیم؟اصلا راهی داره؟

سلام
میخوام به لایو وصل شم لطفا به سوالام جواب بدید
1.اگه وصل شیم به لایو و بن بشیم دیگه بازی هارو رو فلش هم کپی کنیم دستگاه نمیتونه بخونه؟
2.وقتی دستگاه بن بشه دیگه نمیتونه بازی هارو از روی دیسک اجرا کنه؟
3.چه جوری میتونیم بن نشیم؟اصلا راهی داره؟

1.2.3 - اصلا راهی نداره که بخوای بن بشی ! بغیر از اینکه دستگاهت قبلا بن شده باشه.

برو تو صفحه ای که اواتارتو نشون میده اون گوشه نوشته sign in or out بعدشم که معلومه دیگه
لینک یوتیوب
این که ماله کپکامه.همون 48 ساعت که میده.فکر کنم الکی باشه:((

لینک یوتیوب
با این که مشکل ندارم.منظورم اینکه تو همین پروفایلی که دارم میخوام اکانت لایومو تغیر بدم ویه جدید بسازم ولی نمیتونم.تو ستینگ-پروفایل هم میرم ولی نمیدونم چیکار کنم که از اون اکانت ایکس باکس لایو بیام بیرون و یه اکانت جدید با همون پروفایل بسازم.

دوستان من سری قبل که گلد خریدم ، 20 روز قبل از اینکه گلد قبلی تموم بشه کدش رو زدم اون 20 روز سوخت :| ، کد صفر شد از روز شارژ
راهی نداره که زودتر شارژ کنی اون چند روز باقی مونده از گلد قبلی از بین نره ؟

آقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميده:( ميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem:( كممممك

آقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميده:( ميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem:( كممممك
مثل اینکه کلا پکیده برا منم اینجوری شده

منم همین مشکلو دارم.ولی فک کنم موقتی باشه.از این مشکلا پیش میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or