p.h.d
کاربر سایت
یعنی اصلا راهی برای بن شدن نیست؟؟؟![]()
اگربرای بازی های xgd3 از دیسک برنرمکس استفاده نکنید ممکنه بن بشید
ميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem
كممممكمثل اینکه کلا پکیده برا منم اینجوری شدهآقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميدهميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem
كممممك
آقا من همين الان در حال فورزا زدن بودم كهديدم گفت ديسكانكتد فرام لايو...بعدالان هر كاري ميكنم وصل نميشه،ميرم تو نتوورك ستينگ اونجا تست ميكنم سالمه هنش يعني تا ايكس باكس لايوم ميره ولي وقتي ميخوام ساين اين شم ارور ميدهميرم تو سايتشم ميگه oh there must be some glitch in ststem
كممممك
آره من الان تو سايتش خوندم گفتش كه يه مشكلي پيش اومدهمثل اینکه کلا پکیده برا منم اینجوری شده
بابا من بدون فورزا ميمرم.خدا كنه سريع تر بر طرف شهآره من الان تو سايتش خوندم گفتش كه يه مشكلي پيش اومدهبابا من بدون فورزا ميمرم.خدا كنه سريع تر بر طرف شه

سلام
یه مشکل عجیب : من تو لایو بودم بعد یهو پرید بیرون و بعدش با اینکه تو تست کانکشن همه گزینه ها سبز میشه و می زنه که کنسول می تونه به لایو وصل شه اما وقتی sign in می کنم همینجوری اون دو تا دایره وسط می چرخن و بعد از 1 دقیقه می زنه که وصل نمی شه برو تست کانکشن کن در حالی که اون می زنه می تونی وصل شی.
جریان چیست؟![]()
الان که پست های قبلی رو خوندم دیدم که بقیه هم اینجوری شدن. پس به زودی رفع میشه.