همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
آپدیت جدیدی تو لایو اومده
16091
چیکارش کنیم؟؟؟؟؟؟
البته من امروز لایو بودم بهم نگفت آپدیت کن.الان هم از سایت c4 فهمیدم
بگید مشکل داره یا نه؟

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

کسی مشکل مارو حل نمیکنه؟ ارور لایو کانکشن میده...همه کارا رو هم امتحان کردم ولی نشد! این nat رو اگه یکی مردونه اموزش بده خیلی خوبه....مودمم هم dlink هست قسمت nat پیدا کردم ولی از اونجا به بعدش رو بلد نیستم...

من هم دقيقا همين مشكل رو داشتم كه اخرش فهميدم مشكل از خطه تلفن .يه بار امتحاني مودمتو ببر به يه خطه ديگه وصل كن ببين جواب ميده(يا يه پريزه ديگه) باس من كه حل شد ...​

آقا من 15574 دارم، با ال تی 3، تا حالا وصل نشدم لایو، ولی همین که می خوام وصل شم می زنه اتوماتیک آپدیت کنه، چی کارش کنم؟ تو سایت c4eva چیزی ندیدم. دشبورد جدید هم یه دونه بتا اومده که هنوز پابلیک نیس، یه دونه گیرز 2 با stealth patch کامل فقط ران شده رو کنسول، چی کار کنم؟ بذارم آپدیت رو انجام بده یا نه؟ چی هست اصن این؟

آقا من 15574 دارم، با ال تی 3، تا حالا وصل نشدم لایو، ولی همین که می خوام وصل شم می زنه اتوماتیک آپدیت کنه، چی کارش کنم؟ تو سایت c4eva چیزی ندیدم. دشبورد جدید هم یه دونه بتا اومده که هنوز پابلیک نیس، یه دونه گیرز 2 با stealth patch کامل فقط ران شده رو کنسول، چی کار کنم؟ بذارم آپدیت رو انجام بده یا نه؟ چی هست اصن این؟

مطمئنی؟
من که داشبوردم 14 نمیدونم چی چی بود وصل شدم به لایو آپدیت کرد تازه شد 15574نکنه کینکت به کنسولت وصله؟اگه آره بزن بره
اگه نه شک دارم.کینکتو نزن به کنسول برو لایو ببین بازم آپدیت میخواد؟
در ضمن به لایو وصل شی اکانت هم بسازی بهت گلد رایگان یه ماهه نمیده
باید خودت از سایتها بخری
در ضمن من امروز gears 2 رو گذاشتم هیچ کسیو پیدا نکردم.فکر کنم همه رفتن gears 3

سلام دوستان
میشه در این مورد کمکم کنید؟
موقع اتصال به لایو و گرفتن اکانت 1 ماهه این ارور رو میده: 80070057
کسی میدونه باید چیکار کرد؟

سلام
اکانت یه ماهه که ......خدافظ
دیگه مایکرو به کسی اکانت گلد یه ماهه نمیده.باید 1 دلار بدی تا بهت بده

سلام ببخشید الان اتصال به لایو مشکلی نداره اپدیت آخرم ال تی 3
یه سوال دیگه من اگه یه فرمت فیلم مثل mp4 از لایو یگیرم برای دیدنش دوباره باید به لایو وصل شم

سلام نه نمیبونی با هر dvd بری تو لایو برا بازی های با قفل xdg3 شهریور 90 به بعد اکثر بازی ها با این قفلن حتما باید برنر مکس باشه قبلی ها هم full stealth

---------- نوشته در 01:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال :D الان من lt3 دارم با هر dvd میتونم بازی کنم ؟ بن نمیشم ؟؟

سلام نه نمیبونی با هر dvd بری تو لایو برا بازی های با قفل xdg3 شهریور 90 به بعد اکثر بازی ها با این قفلن حتما باید برنر مکس باشه قبلی ها هم full stealth

ببین الان دیگه بن نمیشی جز دست بردن در پروفایل راستی من الان این تایتل اپدیت 170 مگی بتلو از ایکس باکس حال نداشتم بازی کنم از کامپیتر منتقلش

یه سوال :D الان من lt3 دارم با هر dvd میتونم بازی کنم ؟ بن نمیشم ؟؟

البته دوست عزیز موج بن ویو دیگه در کار نیست.دیگه با کار بر روی کنسول نسل بعد و مشغولیت آنها خبری نیست. با عناوین قدیمی مشکلی نیست ولی اگر میخواهید با اطمینان بروید باید دیسک بازی های LT+3 را با دیسک های برنر مکس استفاده کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or