همه چیز درباره ی Xbox Live

اقا ما اخر نفهمیدیم 1 ماه اول ایگان میشه بازی کرد یا نه ؟ من الان 1 اکانت ساختم میتونم بازی کنم یا باید گلد کنم ؟
و اینکه یادم نیست کشور رو امریکا زدم یا اروپا کجا میتونم ببینم تو سایت ایکسباس پیدا نکردم لطفا سریع تر جواب بدید ؟

اقا ما اخر نفهمیدیم 1 ماه اول ایگان میشه بازی کرد یا نه ؟ من الان 1 اکانت ساختم میتونم بازی کنم یا باید گلد کنم ؟
و اینکه یادم نیست کشور رو امریکا زدم یا اروپا کجا میتونم ببینم تو سایت ایکسباس پیدا نکردم لطفا سریع تر جواب بدید ؟
قبلا 3 تا اکانت لایو می ساختی بهت یک ماه گلد رایگان می داد الان نمی دونم هنوز هست یا نه؟الان با 2 یورو یا 1 دلار می توانی یک ماه گلدبگیری منتهی باید credit card داشته باشی.برای اینکه ببینی چی هستی برو تو biling information و ببین location کجا خورده اگر خودت انتخاب نکردی احتمالا english است.بایت برای خرید point حتما EU باشه .
موفق باشید.

سلام

عزیزان یه چندتا سوال

1. الان که میخوام به اینترنت وصل کنم کنسول میگه باید برای live شدن اول یه آپدیت کنی ... که اگه no رو بزنی نمیتونم لایو شم .... آپدیت کنم ؟

2.آیا برای بازی کردن در حالت لایو حتما Gold باید داشت ؟

3.از کجا باید خرید ؟

با تشکر از شما دوستان

سلام

عزیزان یه چندتا سوال

1. الان که میخوام به اینترنت وصل کنم کنسول میگه باید برای live شدن اول یه آپدیت کنی ... که اگه no رو بزنی نمیتونم لایو شم .... آپدیت کنم ؟

2.آیا برای بازی کردن در حالت لایو حتما Gold باید داشت ؟

3.از کجا باید خرید ؟

با تشکر از شما دوستان
برای اینکه کلا بتونی تو لایو فعالیت کنی باید حتما اون آپدیت را انجام بدی خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد.
برای لایو بازی کردن هم حتما باید گلد داشته باشی برای یکسری بازی علاوه بر گلد داشتن باید حتما point هم داشته باشی که بیشتر بازی های EA احتیاج به point داره
برای خرید هم برات پ.خ فرستادم .
موفق باشید.

دوستان من این اپدیت رو که هی میخوام نصب کنم ولی ارور میده!اینترنت و همه چیم هم اوکی هست و رد میشه فقط اپدیت که میخواد بکنه ارور میده....چیکار کنم؟

دوستان من این اپدیت رو که هی میخوام نصب کنم ولی ارور میده!اینترنت و همه چیم هم اوکی هست و رد میشه فقط اپدیت که میخواد بکنه ارور میده....چیکار کنم؟

از اینجا دانلود کن بزن روی فلش (fat , بشتر از 2 گیگ نباشه ممکن که نشناسه) فایل را extract کن بزن توی فلش فلدر $systemupdat بعد بزن به دستگاه حالا روشن کن بقیش رو خودش انجام می ده.

سلام مجدد

یک سوال کلی ...

چه موقع بن میشم ؟ .... روش مناسب جلوگیری از بن شدن چیست ؟

شما وقتی از دیسکای غیر امن استفاده کنی فلگ میشی و هر وقت بن ویو اومد بن میشی(البته 3-4 ساله هنوز بن ویو نیومده )

روش مناسب هم استفاده از lt3 و دیسکای burner max و sealth هست

اقا من این اپدیت رو هم نصب کردم ولی باز بعد اینکه اینترنتش درست شد واسه وصل شدن به لایو ارور میده ولی اپدیت نمیخواد!!!چیکار کنم؟!چرا اینجوریه اخه؟!

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:09 AM ارسال شده بود ----------

عکسم گزاشتم ببینین مشکل چیه!؟

78252697607658157180.jpg
62699425877952436801.jpg

قبلا 3 تا اکانت لایو می ساختی بهت یک ماه گلد رایگان می داد الان نمی دونم هنوز هست یا نه؟الان با 2 یورو یا 1 دلار می توانی یک ماه گلدبگیری منتهی باید credit card داشته باشی.برای اینکه ببینی چی هستی برو تو biling information و ببین location کجا خورده اگر خودت انتخاب نکردی احتمالا english است.بایت برای خرید point حتما EU باشه .
موفق باشید.

اقا ممنون از جوابت کشور رو پیدا کردم ولی اکانت گلد خیر - من وقتی گیمترگ ساختم از سایت نوع اکانت رو زدم free و الان تو پروفایلم نوشته free accont باید موقع انتخاب اکانت گلد میزدم ؟ 1 نوضیح بدبد لطفا من کنسولم اولین باره وصل میکنم لایو پس باید اکانت گلد رایگان داشته باشم چرا ندارم ؟ :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or