همه چیز درباره ی Xbox Live

داداش ایمیل و پسورد اکانتت با گیمرتگتو اگه بدونی بزنی ریکور میکنه اما اگه تو اون پروفایل چیزی دانلود کردی ینی مثلا 1 گیگ اینا باید صبر کنی تا دوباره دانلود کنه منم قبلا مسخواستم کنسولمو جی تگ کنم بخاطر این لایو بیخیالش شدم و تصمیم درستو گرفتم

داداش ایمیل و پسورد اکانتت با گیمرتگتو اگه بدونی بزنی ریکور میکنه اما اگه تو اون پروفایل چیزی دانلود کردی ینی مثلا 1 گیگ اینا باید صبر کنی تا دوباره دانلود کنه منم قبلا مسخواستم کنسولمو جی تگ کنم بخاطر این لایو بیخیالش شدم و تصمیم درستو گرفتم

مشکام اینجاست که پروفایل رو کنسولم نیست پاکش کردم. اره یه چیزی زده بودم برای دانلود یادمه.
الان چی کار کنم؟

سلام.
یه تعداد سوال داشتم.امیدوارم که جای درستی اومده باشم!

1- آیا این درست هست که برای آنلاین بازی کردن با 360 لازم نیست حتما آخرین اپدیت بازی رو داشته باشی؟(تو ps3 اجباری هست مثلا برای جهاد 3 وقتی میخوای وارد بازی بشی اگه آپدیت ها رو نداشته باشی بهت میگه مثلا آپدیت 1.04 هست میخوای دان کنی یا نه!؟ اگه نه بزنی از اکانتت خارج میشی و اگه آره بزنی باید آپدیت رو دان کنی هر چند تا که باشه تا بتونی آنلاین بزنی)

2- یکی از دوستانم میگفت فقط دفعه اول که وصل میشی به لایو یه آپ حجیم داره .!این دسته ؟ و اینکه حجمش چقدر هست؟

3- برای ساخت اکانت اروپا رو پیشنهاد میدین یا آمریکا؟

4- اگه امریکا بزنم و بعد بخوام از لایو بازی ارکید بگیرم روی دستگاه پال اجرا میشه؟‌(با توجه به قفل منطقه ای 360)

سلام.
یه تعداد سوال داشتم.امیدوارم که جای درستی اومده باشم!

1- آیا این درست هست که برای آنلاین بازی کردن با 360 لازم نیست حتما آخرین اپدیت بازی رو داشته باشی؟(تو ps3 اجباری هست مثلا برای جهاد 3 وقتی میخوای وارد بازی بشی اگه آپدیت ها رو نداشته باشی بهت میگه مثلا آپدیت 1.04 هست میخوای دان کنی یا نه!؟ اگه نه بزنی از اکانتت خارج میشی و اگه آره بزنی باید آپدیت رو دان کنی هر چند تا که باشه تا بتونی آنلاین بزنی)

2- یکی از دوستانم میگفت فقط دفعه اول که وصل میشی به لایو یه آپ حجیم داره .!این دسته ؟ و اینکه حجمش چقدر هست؟

3- برای ساخت اکانت اروپا رو پیشنهاد میدین یا آمریکا؟

4- اگه امریکا بزنم و بعد بخوام از لایو بازی ارکید بگیرم روی دستگاه پال اجرا میشه؟‌(با توجه به قفل منطقه ای 360)
2. اپدیت حجیم ؟ شاید اپدیت داشبورد و میگه که اگه اخرین داشبورد و داشته باشین نیست .
3. فرقی ندارن ! کسایی که میگن که مثلا پوینت اروپا نیست و از این جور جرفا برا خودشون میگن . کل فرقشون یه سری تخفیفاست که شاید واسه اون یکی دیگه نیاد . و صفحه ی اصلی داشبودر هم یکم فرق داره . و چندتا app
4. این ریجن کلا تو لایو مهم نیست ( تا جایی که من اطلاع دارم ) .
برای سوال 1 هم راستش Bf3 رو بازی نکردم اما فکر نکنم لازم باشه چیزیو دانلود کنی . اما برای بعضی بازیا ( مثلا MNC ) کلا خودش میگه یه اپدیتی رو باید دانلود کنی .

اقا یکی بگه این ایمیل من چرا این جوری شده؟تو سایت ایکس باکس لوگین نمیشه و این خطا ها رو میده تو ایکس باکس هم که recoveri profile رو میزنم ارور میده 100 بار هم امتحان کردم .
66936296954782085633.jpg

00991261797939937273.jpg

26705004979017664582.jpg

لطفا اگر راه حلی داره راهنمایی کنید.:-s

اقا یکی بگه این ایمیل من چرا این جوری شده؟تو سایت ایکس باکس لوگین نمیشه و این خطا ها رو میده تو ایکس باکس هم که recoveri profile رو میزنم ارور میده 100 بار هم امتحان کردم .
66936296954782085633.jpg

00991261797939937273.jpg

26705004979017664582.jpg

لطفا اگر راه حلی داره راهنمایی کنید.:-s

کسی نبود؟)x)x)x

چراداداش فک کنم یه ایمیلیو باید میدادی قبلا بهش غیر از ایمیل خود لایوت که الان به اون ایمیل یک کدی اومده که بایستی اونو تو کادرش بزنی برا من که اینتور بود (ط)

چراداداش فک کنم یه ایمیلیو باید میدادی قبلا بهش غیر از ایمیل خود لایوت که الان به اون ایمیل یک کدی اومده که بایستی اونو تو کادرش بزنی برا من که اینتور بود (ط)

داداش عکس اولی رو نگاه کن این gavvad@hotmail.com ایمیل منه .عکس دوم هم همون ms****@yahoo .com اون ایمیلی که بهش دادم تا 2 یا 3 روز پیش تا میزدم کد رو میفرستاد و وارد میشدم اما از دیشب تا الان هیچ کاری نمیکنه .

salam
من امروز اکانت لایو ساختم ولی بهم گلد یه ماهه رایگان نداد در صورتیکه پارسال ساختم بهم یه ماه گلد رایگان داد.
جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2.
برای سوال 1 هم راستش Bf3 رو بازی نکردم اما فکر نکنم لازم باشه چیزیو دانلود کنی . اما برای بعضی بازیا ( مثلا MNC ) کلا خودش میگه یه اپدیتی رو باید دانلود کنی .

من به عنوان نمونه جهاد 3 رو مثال زدم. در صورتی که برای همه بازیها اینجوری هست!و باید همه ی آپدیت های بازی رو داشته باشی که مثلا برای بازی جهنم دانته فکر کنم حدود 4-5 گیگ میشه! میخواستم ببینم برای 360 هم اینجوری هست؟

سلام دوستان من میخواام جهاد 3 را با برنر مکس بازی کنم ولی مشکل این هست که 800 پویند میخواد و میگن مثل نمیشه online pass رو خرید پس اینهایی که بازی میکنن چجوری هست اگر میشه یکی راهش رو بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or