همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من 2 روزه به یه مشکل برخوردم که بدجوری داره اعصابم رو بهم میریزه . تو اتصال به لایو قسمت اخر رو مشکل میگیره یعنی نمیتونه به لایو وصل شه ! داشتم بازی میکردم دیدم سرعت اومده پایین از قسمت مولتی اومدم بیرون و مودم رو ریست کردم ( از بازی بیرون نیومدم ) بعد که دوباره خواستم متصل شم دیگه متصل نشد . همه ی کمکهایی که تو خود سایت xbox گفته شده انجام دادم اما نتیجه نداد ، هم کابل رو جدا کردم هم مودم رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم اما بازم فرقی نکرد . تنظیمات مودم رو انجام دادم بازم تاثیری نداشته . امکانش هست بن شده باشم ؟! مگه بن کردن به صورت همگانی نیست ؟ اکانت گلدم رو هم 1 هفته پیش دوباره شارژ کردم و مشکل از تموم شدن اکانتم نیست .

آخرین ویرایش:
دوستان یه تم فوق العاده زیبا با کیفیت فول اچ دی برای کاربران لایو رسیده به دستم. 4 عکس از بازی های : Hitman Absolutin-Darksider II-Assassin'S Creed III-Tomb Raider

لینک دانلود

توجه: این تم رو با استفاده از برنامه ی Modio بریز رو یه فلش و بعد انتقال بدید به کنسولتون.
توجه:به هیچ وجه این تم رو آفلاین به دستگاتون منتقل نکنید چون باعث فریز شدن پروفایلتون می شه و اکانتتون از بین می ره. فقط وقتی به لایو هستی (برای اولین بار) این تم رو انتخاب کنید و بعد از انتخاب می تونید در حالت آفلاین هم از آن استفاده کنید.

منم به لایو پیوستم بالاخره !
حالا چندتا سوال که ممنون میشم جواب بدید.
1- این پوینت ها و اکانت های لایو که پسوند uk , us دارن دقیقا به چی مرتبطند؟ به ریجن کنسول و
با به محلی که برای پروفایل انتخاب کردم؟
2- میشه یک سایت معتبر و منثف برای خرید اکانت و پوینت برام پ.خ کنید؟
3- همه بازی ها احتیاج به پوینت دارن برای بازی کردن؟
4-من اولین بار که آنلاین فیفا رو وقتی که بایو کانکت بودم بازی کردم یه چیزایی در مورد online pass خواست
این یعنی علاوه بر پوینت باید online pass هم داشته باشم؟!!

با تشکر

درود ..

دوستان من الان 3 روزه که وقتی می خوام لایو وصل بشم می زنه که به اینترنت وصل نیستید ! و این در حالی هست که تو تست کانکشن ip رو می گیره مشکلی نیست ولی قسمت وصل شدن به اینترنت ارور می ده قبل اینکه به شبکه لایو برسه ! هر کاری هم کردم نشد که نشد با اینکه به اینترنت راحت هم به pc هم به psn راحت وصل می شم ولی این نمی دوم چرا قاطی کرده ؟
گفت مودمو ریست کن، کردم همه چی رو چک کردم کابل رو هم عوض کردم حتی مستقیم هم کردم با مودم، ولی بازم مثل اینکه به اینترنت وصل نیستم در حالی که هستم و ip هم 360 می گیره ! کسی می دونه مشکل از چیه ؟

با تغییرات تنظیمات مودم از PPPoE به Bridge مشکل حل شد .

سلام دوستان من دیشب بلاخره تصمیم گرفتم به محیط لایو بیام و تقریبا بدون هیچ مشکلی اومدم و اکانت هم ساختم - ولی چند تا سوال دارم -
برای بازی کردن باید اکانتم رو گلد کنم ؟ و هر کاری کردم نتونستم بازی رو به صورت انلاین انجام بدم -؟ بهد 1 سوال هر بازی که بخ.ام انجام بدم باید نسخه برنر مکسش رو تهیه کنم ؟

سلام دوستان.یه سوال داشتم. راهی هست که DLC بازی ها رو بدون وصل شدن به لایو دانلود کنیم و به بازی اضافه کنیم؟ برای مثال من می تونم DLC رایگان بازی Street fighter X tekken رو دانلود کنم و با فلش به کنسول و بازی انتقال بدم؟
مرسی.

از کجا بفهمم اکانتی که دارم گلده یا سیلور؟
اکانت سیلور برای همه رایگان است برای اکانت گلد هم باید پول بدی تا تبدیل بشی به گلد که هم توی داشبورد هم توی پروفایلت در سایت اصلی می زنه Gold Member.بعد از اتمام دوره گلد دوباره Silver می شی.

من یک بار دیگه این سوالو کردم ولی جواب نگرفتم .
وقتی می خوام وصل شم لایو باید چند بار مودمو خاموشی روشن کنم تا همه چیز تیک بخوره .شاید روزی 6 بار مودمو خاموش ،روشن کردم تا به لایو وصل شده.
مشکل از کجاست؟

اقا ترو خدا کسی نیست؟مردم اینقدر برای لایو زجر کشیدم.

سلامی خدمت دوستان .
اقا من بعد از دو یا سه روز که کنسولمو بردم بفروشم .امروز پشیمون شدم دیدم که بدون لایو نمیتونم .اون روز که بردم برای فروش پروفایلم رو پاک کردم .
اما امروز که میخاستم profile recoveri رو بزنم هی اخطار میداد. با pc رو سایت xbox گفتم لوگین میکنم دیدم این اخطارو داد. ایا راه حلی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
Capture-1343167782.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or