اکانت سیلور برای همه رایگان است برای اکانت گلد هم باید پول بدی تا تبدیل بشی به گلد که هم توی داشبورد هم توی پروفایلت در سایت اصلی می زنه Gold Member.بعد از اتمام دوره گلد دوباره Silver می شی.از کجا بفهمم اکانتی که دارم گلده یا سیلور؟
من یک بار دیگه این سوالو کردم ولی جواب نگرفتم .
وقتی می خوام وصل شم لایو باید چند بار مودمو خاموشی روشن کنم تا همه چیز تیک بخوره .شاید روزی 6 بار مودمو خاموش ،روشن کردم تا به لایو وصل شده.
مشکل از کجاست؟
حدودای 40 میلیوندوستان تعداد کل اعضای xbox live چقدره؟ تو تایپک psn گفتم گفتن برا psn 90 میلیون است حالا برا لایو چقدره > ؟
دوست عزیز شما تنظیمات مودم روی Bridge هست یا PPPOPe?اقا ترو خدا کسی نیست؟مردم اینقدر برای لایو زجر کشیدم.
داداش ایمیل و پسورد اکانتت با گیمرتگتو اگه بدونی بزنی ریکور میکنه اما اگه تو اون پروفایل چیزی دانلود کردی ینی مثلا 1 گیگ اینا باید صبر کنی تا دوباره دانلود کنه منم قبلا مسخواستم کنسولمو جی تگ کنم بخاطر این لایو بیخیالش شدم و تصمیم درستو گرفتم
بابا گزینه ی ریکوور برا همینه دیگه مودمو وصل کن بغد رو گزینهی ریکوور پروفایل بزن
2. اپدیت حجیم ؟ شاید اپدیت داشبورد و میگه که اگه اخرین داشبورد و داشته باشین نیست .سلام.
یه تعداد سوال داشتم.امیدوارم که جای درستی اومده باشم!
1- آیا این درست هست که برای آنلاین بازی کردن با 360 لازم نیست حتما آخرین اپدیت بازی رو داشته باشی؟(تو ps3 اجباری هست مثلا برای جهاد 3 وقتی میخوای وارد بازی بشی اگه آپدیت ها رو نداشته باشی بهت میگه مثلا آپدیت 1.04 هست میخوای دان کنی یا نه!؟ اگه نه بزنی از اکانتت خارج میشی و اگه آره بزنی باید آپدیت رو دان کنی هر چند تا که باشه تا بتونی آنلاین بزنی)
2- یکی از دوستانم میگفت فقط دفعه اول که وصل میشی به لایو یه آپ حجیم داره .!این دسته ؟ و اینکه حجمش چقدر هست؟
3- برای ساخت اکانت اروپا رو پیشنهاد میدین یا آمریکا؟
4- اگه امریکا بزنم و بعد بخوام از لایو بازی ارکید بگیرم روی دستگاه پال اجرا میشه؟(با توجه به قفل منطقه ای 360)
دوست عزیز شما تنظیمات مودم روی Bridge هست یا PPPOPe?
از کجا نت می گیری؟!
Xbox مستقیم به مودم وصل یا هاب؟