همه چیز درباره ی Xbox Live

salam
من امروز اکانت لایو ساختم ولی بهم گلد یه ماهه رایگان نداد در صورتیکه پارسال ساختم بهم یه ماه گلد رایگان داد.
جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما یه بار استفاده کردی دیگه نمیشه......
بعدشم امسال اون یک ماه رو به کسی نمیده باید برای فعال کردنش یک دلار بپردازید که تو ایران امکانش نیست....

کدام گزینه های ضربدر می خوره موقع چک کردن؟!ارور اگر میده شماره ارور و متنش را اینجا بزار.

ارور نمیده میگه مودمو خاموش کن 30 ثانیه بزار بعد وصل کن.گزینه اول صربدر میخوره همون network .اما وقتی تیک میخوره بقیه هم تیک میخورن.

گفتم 4-5 بار تست میکنم و مودمو خاموش روشن میکنم درست میشه!

آخرین ویرایش:
شما یه بار استفاده کردی دیگه نمیشه......
بعدشم امسال اون یک ماه رو به کسی نمیده باید برای فعال کردنش یک دلار بپردازید که تو ایران امکانش نیست....

نه اون یه بار با پروفایل اولم بود.امروز با پروفایل دومم ساختم.گفته بود 1 دلار بده.قضیه ی هر پروفایل=یک ماه گلد رایگان کنسل شده؟؟؟؟؟؟؟قرار هم نیست بده؟؟؟؟

سلام به همه دوستان لایو باز
من از امروز تصمیم گرفتم که دیگه لایو بازی کنم اما هیچی از لایو نمیدونم فقط میدونم خیلی حال میده بنابر این از دوستان عزیز خواهش میکنم به سوالات من پاسخ بدهند.ممنون
1-چیکار کنم بن نشم؟
2-اگر بن شدم چیکار کنم؟
3-اصلا بن شدن چه مضراتی داره؟
4-چه جوری بفهمم سرعت اینترنتتم برای لایو بازی کردن خوبه؟
5-این قضیه اکانت گولد و سیلور چیه؟از کجا باید بخریم؟قیمتش چقده؟
6-من یک ساله دستگاه رو خریدم ایا اکانت گولد یا سبلور دارم یا نه؟

سلام به همه دوستان لایو باز
من از امروز تصمیم گرفتم که دیگه لایو بازی کنم اما هیچی از لایو نمیدونم فقط میدونم خیلی حال میده بنابر این از دوستان عزیز خواهش میکنم به سوالات من پاسخ بدهند.ممنون
1-چیکار کنم بن نشم؟
2-اگر بن شدم چیکار کنم؟
3-اصلا بن شدن چه مضراتی داره؟
4-چه جوری بفهمم سرعت اینترنتتم برای لایو بازی کردن خوبه؟
5-این قضیه اکانت گولد و سیلور چیه؟از کجا باید بخریم؟قیمتش چقده؟
6-من یک ساله دستگاه رو خریدم ایا اکانت گولد یا سبلور دارم یا نه؟

1.اگه ال تی 3 داری باید بازیهای برنرمکی و پچ شده بخری تا بن نشی

2.هیچ کاری نمیششه کرد جز تعویض کنسول (من 2008 بن شدم و کنسولم رو با پسر عموم که اصن لایو نمیاد عوض کردم :d )

3.دیگه لایو رو باس دورش خط بکشی

4.به سرعت ربط نداره .. پبنگ مهمه ... 128 ب پینگ پایین هم بخوبی ج میده

5.فقط با اکانت گلد میتونی انلاین بازی کنی ....( هزینه ی 3 ماهش 30 تومنه )

6.گلد نداری .... اونی هم که بازی کردی احتمالا تریال بوده ... فردا پس فردا اکسپایر میشه

سلام
میخوام اکانت گلد 3 ماهه بخرم.چند تا سوال دارم:
1-از کجا بخرم؟ارزون باشه-بعد از اینا نباشه که اس ام اس کنه به گوشیت کدارو-شماها از کجا میخرید؟؟
2-زمانیکه کدو وارد کردم 3ماهم شروع میشه.میتونم یه ماهشو بازی کنم بقیشو 4 ماه بعد استفاده کنم؟؟؟

سلام
میخوام اکانت گلد 3 ماهه بخرم.چند تا سوال دارم:
1-از کجا بخرم؟ارزون باشه-بعد از اینا نباشه که اس ام اس کنه به گوشیت کدارو-شماها از کجا میخرید؟؟
2-زمانیکه کدو وارد کردم 3ماهم شروع میشه.میتونم یه ماهشو بازی کنم بقیشو 4 ماه بعد استفاده کنم؟؟؟
از اینجا بخر >>>> خرید
نه نمیشه این کارو کرد/:)

---------- نوشته در 05:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 AM ارسال شده بود ----------

دوستان این ویدیو رو ببینید اکانتم این جوری شده لطفا راهنمایی کنید .

ویدیو

اقا قضیه اکانتم درست شد ولی نمیدونم چرا وقتی لوگین میکنم این جوری میشه .
53166337492519074585.jpg

برای لایو بازی کردن حتما باید اکانت گولد داشته باشی؟با سیلور نمیشه؟قضیه گولد رایگان یک ماهه برای تازه واردا چیه؟

آخرین ویرایش:
یه سوال !
اگه من با یه اکانت یه کد آنلاین برای یه بازی بخرم می تونم اون کد رو برای یه اکانت دیگه استفاده کنم ؟
در ضمن موقعی که می خوام 1 ماه رایگان گولد رو فعال کنم ارور 80070057 می گیرم :(

آخرین ویرایش:
یه سوال !
اگه من با یه اکانت یه کد آنلاین برای یه بازی بخرم می تونم اون کد رو برای یه اکانت دیگه استفاده کنم ؟
در ضمن موقعی که می خوام 1 ماه رایگان گولد رو فعال کنم ارور 80070057 می گیرم :(
سوال اولت را نمی دونم جوابش را،سوال دوم هم اگر اکانت یک ماه گلد رایگان باشه یعنی از ساخت 3 اکانت گرفته باشی این ارور را می ده که اگر یکم صبر کنی دوباره امتحان کنی درست میشه ولی اکثرا اکانت جدید می سازن تا از این استفاده کنند.شاید دوستان راهکار و راه حل بهتری بدونند.
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or