همه چیز درباره ی Xbox Live

جان من سوال بالا رو جواب بدید مهمه . یه سوال دیگه م دارم واسه رایت بازیای ایکس باکس دی وی دی رایتر مخصوصی لازمه ؟ بقیه کاراشو بلدم فقط می خوام بدونم دی وی دی رایتر خاصی باید بگیرم؟
اره بابا مخصوص میخواد تا بتونی درست و صد در صد و چک لایو اینا رایت کنی اسمش رو یادم نیست فکر کنم lite-on بود

اقا سلام خسته نباشید من یه سوال دارم
اینکه من التی 3 دارم با دیسک برنز و کارت گلد ! مطمئن که بن نمیشم
فقط میخواستم بدونم با اسپید 512 با پینگ 200 مشکلی واسه اجرا لایو بازی ها ندارم ؟! مرسی

فقط میخواستم بدونم با اسپید 512 با پینگ 200 مشکلی واسه اجرا لایو بازی ها ندارم ؟! مرسی

ببین دوست عزیز اگر از بازی هایی که تا الان داشتی خیالت راحت هستش که مشکلی نداشتند بله راحت وصل شو و استفاده کن اگر هم قبلا بازی های که دی وی دی شون از لحاظ امنیتی کامل نبوده استفاده کردی بهتره وصل نشی چون واقعا بن میشی در زمانی که بن ویو بیاد بخاطر اینکه شما از قبل فلگ شدی و با اولین وصل شدن به لایو مشخصات فلگ شما در لیست بن ثبت خواهد شد . پس اول از دی وی دی هات مطمئن شو بد وصل اگر هم دستگاه رو نو خریدی و دی وی دی ها مشکلی ندارن برو و لذت ببر...

دوستان من یه سوال ابتدایی داشتم ( خواهشاً مسخره ام نکنید) من شنیدم کنسول نو یک سال اکانت گلد داره. من تقریباً ۱۸ ماه پیش یک الایت گرفتم و فقط یک بار به لایو وصل شدم و یک اکانت با ایمیل خودم ساختم. حالا اون اکانت یک ساله گلد رو چجوری اکتیو کنم؟ اصلا هنوز اعتبار داره؟ یک توضیح کامل بهم بدین ممنون میشم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

دوستان من یه سوال ابتدایی داشتم ( خواهشاً مسخره ام نکنید) من شنیدم کنسول نو یک سال اکانت گلد داره. من تقریباً ۱۸ ماه پیش یک الایت گرفتم و فقط یک بار به لایو وصل شدم و یک اکانت با ایمیل خودم ساختم. حالا اون اکانت یک ساله گلد رو چجوری اکتیو کنم؟ اصلا هنوز اعتبار داره؟ یک توضیح کامل بهم بدین ممنون میشم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

1 ماهه بوده اگه اون موقع اکتیوش نکرده باشید تو قسمت اکانتتون، ممبرشیپتون می تونید اکتیوش کنید.

سلام
من یک 360 چندسالی هست که دارم, نمیدونم lt1 یا lt2 روشه, فقط میدونم یه lt روش هست.
حالا تصمیم گرفتم لایو هم تجربه کنم میخوام تو دو مورد راهنماییم کنید ببینم اصلا ارزششو داره یا نه؟!

1-من تا حالا هر بازی دستم اومده ریختم رو هارد و یا بازی کردم, الان اگه lt3 بریزم و بازی برنر استفاده کنم
بازم خطر بن شدن داره؟

2- با این پینگ, میتونم بازی مثل mw و یا فیفا رو راحت بازی کنم؟

05898734351937251588.jpg

دوستان میخواستم ببنم AC REVELATION نیاز به کد آنلاین داره؟
سلام
. نه دوست عزيز كد نميخواد . ( البته براي كنسولها نميخواد )
رو x360 ‌كه بايد پوينت مايكروسافت داشته باشي براي بازي تو شبكه لايو و psn سوني هم كه رايگانه ، به شرط اينكه بازيت اورجينال باشه .
اما رو pc اگه بخواي به سرور هاي يوبي سافت وصل بشي ، حتمي بايد كد انلاين ( فعال كردن بازي ) رو بخري تا بتوني بازي كني .

---------- نوشته در 05:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 AM ارسال شده بود ----------

سلام
من یک 360 چندسالی هست که دارم, نمیدونم lt1 یا lt2 روشه, فقط میدونم یه lt روش هست.
حالا تصمیم گرفتم لایو هم تجربه کنم میخوام تو دو مورد راهنماییم کنید ببینم اصلا ارزششو داره یا نه؟!

1-من تا حالا هر بازی دستم اومده ریختم رو هارد و یا بازی کردم, الان اگه lt3 بریزم و بازی برنر استفاده کنم
بازم خطر بن شدن داره؟

2- با این پینگ, میتونم بازی مثل mw و یا فیفا رو راحت بازی کنم؟

05898734351937251588.jpg

خيلي خلاصه :

1- نه
2- نه ( بهتره پينگت پايين تر باشه ) . 200 خوبه تا 250 . شما پينگت اصلا ثابت نيست .

---------- نوشته در 05:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 AM ارسال شده بود ----------

از کجا میشه پوینت خرید؟

يه جايي هست بهش ميگن گوگل : دكتر خوبيه ‌: توش همين كلمه رو سرچ كني : هزاران هزار فروشگاه مجازي رو برات مياره .

---------- نوشته در 05:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 AM ارسال شده بود ----------

بن شدن ربطي به اين ها نمداره . اين هايي كه شما ميگي فقط و فقط احتمال بن شدن شما رو به صفر ميرسونه . نه خود صفر . پيشنهاد من اينه كه اگه از لايو استفاده ميكنيد ، وقتي كه بازيهاي انحصاري و بزرگ ميان ، انلاين نشيد ، بذاريد چند روز بگذره بعد انلاين بشيد تا ( به اصطلاح موج بن از بين بره )

در مورد دوم هم نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or