LA Noire_Arash
کاربر سایت
اره بابا مخصوص میخواد تا بتونی درست و صد در صد و چک لایو اینا رایت کنی اسمش رو یادم نیست فکر کنم lite-on بودجان من سوال بالا رو جواب بدید مهمه . یه سوال دیگه م دارم واسه رایت بازیای ایکس باکس دی وی دی رایتر مخصوصی لازمه ؟ بقیه کاراشو بلدم فقط می خوام بدونم دی وی دی رایتر خاصی باید بگیرم؟
اقا سلام خسته نباشید من یه سوال دارم
اینکه من التی 3 دارم با دیسک برنز و کارت گلد ! مطمئن که بن نمیشم
فقط میخواستم بدونم با اسپید 512 با پینگ 200 مشکلی واسه اجرا لایو بازی ها ندارم ؟! مرسی
psn فرق فوکوله داوشی اما حالا بازم دقیق نمیدونم
دوستان من یه سوال ابتدایی داشتم ( خواهشاً مسخره ام نکنید) من شنیدم کنسول نو یک سال اکانت گلد داره. من تقریباً ۱۸ ماه پیش یک الایت گرفتم و فقط یک بار به لایو وصل شدم و یک اکانت با ایمیل خودم ساختم. حالا اون اکانت یک ساله گلد رو چجوری اکتیو کنم؟ اصلا هنوز اعتبار داره؟ یک توضیح کامل بهم بدین ممنون میشم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلامدوستان میخواستم ببنم AC REVELATION نیاز به کد آنلاین داره؟
سلام
من یک 360 چندسالی هست که دارم, نمیدونم lt1 یا lt2 روشه, فقط میدونم یه lt روش هست.
حالا تصمیم گرفتم لایو هم تجربه کنم میخوام تو دو مورد راهنماییم کنید ببینم اصلا ارزششو داره یا نه؟!
1-من تا حالا هر بازی دستم اومده ریختم رو هارد و یا بازی کردم, الان اگه lt3 بریزم و بازی برنر استفاده کنم
بازم خطر بن شدن داره؟
2- با این پینگ, میتونم بازی مثل mw و یا فیفا رو راحت بازی کنم؟
![]()
از کجا میشه پوینت خرید؟
اقا سلام خسته نباشید من یه سوال دارم
اینکه من التی 3 دارم با دیسک برنز و کارت گلد ! مطمئن که بن نمیشم
فقط میخواستم بدونم با اسپید 512 با پینگ 200 مشکلی واسه اجرا لایو بازی ها ندارم ؟! مرسی