همه چیز درباره ی Xbox Live

اقای editEhsan من هم پیگیر شدم چون اکانت من هم ماله انگلیس بود و می خواستم عوض کنم اما متاسفانه نمیشه به هیچ وجه این ماله خوده xbox live است من وارد بخش ماکروسافت paymet هم شدم اما Country بسته بود.اما درمورد ماکرت که گفتی برای من ***** نبود اصلا و براحتی توی تمام بخش هاش رفتم فقط یک تم مجانی می خواستم دانلود کنم که گفت به منطقه شما نمی خوره.
Code:
[h=2]Overview[/h][LEFT]You can change the name, address, phone number, or email associated with your Xbox LIVE billing account. Here’s how.[B]Note[/B] If you want to change the credit card associated with your Xbox LIVE membership, please see [URL="http://forum.bazicenter.com/billing-and-subscriptions/manage-payment-options/change-xbox-live-payment-option"]Change your Xbox LIVE payment option[/URL].[B]Note[/B] You cannot change the country that is associated with your Xbox LIVE account. If you have switched countries and want to access Xbox LIVE from your new location, you have to create a new Xbox LIVE account in your new region.[/LEFT]
یک سوال دوستان این Theme های رایگان که توی صفحه xbox.com است برای کنسول را نمیشه دانلود کرد؟!من با دو تا چیز پی ان امتحان کردم گفت برای منطقه شما نیست.درحالی که من اکانتم ماله EU است و چیز پی ان هم برای آلمان.​

سلام
من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید.
من بازی back ops رو میتونم لایو بازی کنم ولی 3 4 روزه که mw3 وقتی میخوام بازی کنم با اینکه به لایو وصل هستم ولی ارور lost connection میده (در صورتی که به لایو وصل هستم)و فقط تو mw3 این مشکل رو دارم.
ممنون

سلام
شاید پچ ال تی 3 نکردیش

بله میتونید
من اپدیت کردم و مشکلی پیش نیومده

حالا سوال من
من اکانت هم ساختم یه جا نوشت اکانت گلد فری هستش اما بعد از یک ماه از کردیت کارد شما کم میشه که ازم کردیت خواست ، که من گزینه no thanks رو زدم
یعنی الان نمیتونم بازی کنم؟؟یا میشه

مثلا تو بازی فیفا 2010 ، همیشه میگه نمیتونه به سرور وصل بشه

من اکانت هم ساختم یه جا نوشت اکانت گلد فری هستش اما بعد از یک ماه از کردیت کارد شما کم میشه که ازم کردیت خواست ، که من گزینه no thanks رو زدم
یعنی الان نمیتونم بازی کنم؟؟یا میشه

مثلا تو بازی فیفا 2010 ، همیشه میگه نمیتونه به سرور وصل بشه.

خیر نمیشه.وقتی که گلد ممبر نباشید،از لایو دیس میشه میرید تو بازی.

موفق باشید.

میشه منو راهنمایی کنید من چجوری میتونم بازی رو اپدیت کنم مثلا روی PS3 CALL OF DUTY MW3 رو که میزارم میگه اپدیت 1.3 براش امده ؟ یا PES 2012 میخوای بری توش میکه اپدیت 1.6 امده
حالا XBOX چجوری میشه بازیو به اخرین ورژن اپدیت کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ???????????????????????????

میشه منو راهنمایی کنید من چجوری میتونم بازی رو اپدیت کنم مثلا روی PS3 CALL OF DUTY MW3 رو که میزارم میگه اپدیت 1.3 براش امده ؟ یا PES 2012 میخوای بری توش میکه اپدیت 1.6 امده
حالا XBOX چجوری میشه بازیو به اخرین ورژن اپدیت کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ???????????????????????????
مثل ps3ـیه
به لایو وصل شی بری تو بازی بهت میگه آپدیت داره تو هم میتونی آپدیت کنی میتونی بیای بیرون

آقا من همه ی دیتا پک های pes رو گرفتم ولی فقط می تونم quick match بازی کنم جام می خوام بازی کنم می که دیتا پکت کامل نست تنها دیتا پکی که نگرفتم ، دیتا پک کل بازیه وحالا باید چی کار کنم کل بازیه ماله آپریل 2012 هست ؟ 2400 تا پونتم می خواد 5 گیگم هست که دانلود کردنشم خیلی سخته حالا نمی دونم به نظرتون چی کارکنم

آخرین ویرایش:
سلام به همگی لطفا من رو ببخشید که میخوام فینگلیش تایپ کنم چون کیبوردم فارسی نداره و اینم با گوگل نوشتم و خواهش میکنم پاکش نکتید
khob man yek sale ke umadam australia va ta ghable in ke biam rahat dashtam online bazi mikardam vali az vaghti ke umdam hasrate online xbox bazi kardan tu delam munde albate ye xbox ba RGH hack daram ke bazi ha ro mostaghim download mikonam mizanam too hard drive va bazi mikonam vali hala ke dg max payne va MWF3 hast vaghean bayad ina ro online bazi konam mikhastam bebinam age ye xbox 360 arcade lt+ 3.0 az ebay begiram mitunam khodam bazi hasho az jayi download konam va ba raveshe burner max roo dvd ye verbatim writesh konam chon man dvd writere lite-on nadaram va computere desktop ham nadaram ke yeki begiram vaslesh konam be laptop va laptopam asus hastesh ba dvd writere khodesh :(( mishe lotfan maraheli ke bade kharide xbox bayad anjam bedam va chizayi ke bayad bekharam ro begid , albate inja be hich vajh nemishe bazie copy gereft va bishtar az $250000 jarime dare pas bayad ye joori downloadesh konam pachesh konam va bad writesh konam ta be she bedune ban shodan live bazi konam
kheili mamnoon

سلام به همگی لطفا من رو ببخشید که میخوام فینگلیش تایپ کنم چون کیبوردم فارسی نداره و اینم با گوگل نوشتم و خواهش میکنم پاکش نکتید
khob man yek sale ke umadam australia va ta ghable in ke biam rahat dashtam online bazi mikardam vali az vaghti ke umdam hasrate online xbox bazi kardan tu delam munde albate ye xbox ba RGH hack daram ke bazi ha ro mostaghim download mikonam mizanam too hard drive va bazi mikonam vali hala ke dg max payne va MWF3 hast vaghean bayad ina ro online bazi konam mikhastam bebinam age ye xbox 360 arcade lt+ 3.0 az ebay begiram mitunam khodam bazi hasho az jayi download konam va ba raveshe burner max roo dvd ye verbatim writesh konam chon man dvd writere lite-on nadaram va computere desktop ham nadaram ke yeki begiram vaslesh konam be laptop va laptopam asus hastesh ba dvd writere khodesh :(( mishe lotfan maraheli ke bade kharide xbox bayad anjam bedam va chizayi ke bayad bekharam ro begid , albate inja be hich vajh nemishe bazie copy gereft va bishtar az $250000 jarime dare pas bayad ye joori downloadesh konam pachesh konam va bad writesh konam ta be she bedune ban shodan live bazi konam
kheili mamnoon
خب شما کنسولی که کپی خور شده رو خریدی
میتونی بری دی وی دی های مخصوص رو که خودت بلدی بخری (تعداد که ارزون باشه)بعد به درایو دی وی دی رایتر اکسترنال که لایت ان باشه و اون مشخصات مخصوص برای رایت رو داشته باشه بگیر ایمیج هاشم هست توی سایت ها و تورنت ها البته روششم توی انجمن هست بگردی نوشته چطوری ۱۰۰٪ رایت کنی و وریفای کنیو این جور قضایا
پبدا نکردی بگو تا لینک بدم
همه رو خودت بلدی و گفتی کاری دیگه نداره که
(: (;

آقا من همه ی دیتا پک های pes رو گرفتم ولی فقط می تونم quick match بازی کنم جام می خوام بازی کنم می که دیتا پکت کامل نست تنها دیتا پکی که نگرفتم ، دیتا پک کل بازیه وحالا باید چی کار کنم کل بازیه ماله آپریل 2012 هست ؟ 2400 تا پونتم می خواد 5 گیگم هست که دانلود کردنشم خیلی سخته حالا نمی دونم به نظرتون چی کارکنم

جان من سوال بالا رو جواب بدید مهمه . یه سوال دیگه م دارم واسه رایت بازیای ایکس باکس دی وی دی رایتر مخصوصی لازمه ؟ بقیه کاراشو بلدم فقط می خوام بدونم دی وی دی رایتر خاصی باید بگیرم؟

جان من سوال بالا رو جواب بدید مهمه . یه سوال دیگه م دارم واسه رایت بازیای ایکس باکس دی وی دی رایتر مخصوصی لازمه ؟ بقیه کاراشو بلدم فقط می خوام بدونم دی وی دی رایتر خاصی باید بگیرم؟

فکر نکنم.فقط باید برنامه مخصوصشو داشته باشی.البته فکر کنم.

دوست عزیز اگه از ورباتین استفاده کنین که خیلی عالیه و به شدت توصیه میشه . موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or