همه چیز درباره ی Xbox Live

من رفتم.برای خرید کد یوپلی 800 پوینت میخواست و اینکه 3 روز هم مجانی داره برای آنلاین و من 3 روزو زدم و دارم بازی میکنم.همون آنلاین پس میخواد.ممنون.

تو شبكه لايو از هرچيزي كه بخواي استفاده كني بايد پوينت داشته باشي . فقط گشتن تو اين شبكه رايگانه !!! حتي قديمي ترين ابجكتهاي اين شبكه هم 100 پوينت رو ازت كم ميكنه !

---------- نوشته در 01:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

واسه منم اینجوری میشد ولی درست شد.
به احتمال زیاد مشکل اینترنته.
اینترنت نامحدود داری؟

نوشته شده توسط hadi sh سوال اولتون و نمیدونم ولی سوال دوم هیچی نمیخواد...
دوستان زمانی که MW3 بازی میکنم قطع میشه یهو دی سی میشه مشکل از اینترنته ایا؟؟؟(امروز صبح درست بود از بعد از ضهر اینجوری میشه)

دوستان مشكل شما كه از نت ميپرسيد بيرون پينگ هاي متغيير و بالاي شماست . نه اينترنت . پينگ براي بازي انلايني مثل call of duty ‌بايد چيزي بين 150 تا 220 و با تغييرات بسيار پايين باشه . اينجا اصلا سرعت اينترنت مهم نيست . حتي اگه سرعت خط شما 256 باشه اما ping شما پايين باشه ، به راحتي ميتونيد بازي كنيد .

ميتونيد از راهنماي زير هم استفاده كنيد :

[h=1]اموزش عیب یابــــــــــــــــی اینترنت و پینگ بــــــــــــــــرای بازی های انلاین[/h]

تو شبكه لايو از هرچيزي كه بخواي استفاده كني بايد پوينت داشته باشي . فقط گشتن تو اين شبكه رايگانه !!! حتي قديمي ترين ابجكتهاي اين شبكه هم 100 پوينت رو ازت كم ميكنه !

یعنی چی برادر من.سرکار گذاشتی مارو؟ من هر روز لایوم اینی که شما میگی رو نمیبینم.

سلام
من الان LT2 دارم و اون زمان که سری اول forza 4 اومده بود بازی کردم و فکر کنم دستگام (X360 slim 250g) فلگ شده
اگه به lt3 آپدیت کنم میتونم live بازی کنم؟ فلگ میره؟
کسی آموزش کامل کامل نحوه رفتن به live از اولش رو میزاره؟
یه سوال دیگه:
چجوری میشه اکانت قبلیه xbox live رو حذف کرد و با ایمیلش یه اکانت دیگه ساخت؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
Microsoft Point چجوری کار میکنه؟یعنی واسه هر ساعت بازی کردن چقدر کم میشه؟کلا نحوه ی کارشم توضیح بدید ممنون میشم.
دوست عزیز پوینت واحد پول ماکرو سافت هست و تعدادی از بازی ها پوینت میخواد...مثلا اگه میخواید فیفا و .... بازی کنید 800 پوینت میدید بازی میکنید ساعتی کم نمیکنه دائمیه...(تا اونجا که من میدونم تموم بازی های EA پوینت میخواد)

دوست عزیز پوینت واحد پول ماکرو سافت هست و تعدادی از بازی ها پوینت میخواد...مثلا اگه میخواید فیفا و .... بازی کنید 800 پوینت میدید بازی میکنید ساعتی کم نمیکنه دائمیه...(تا اونجا که من میدونم تموم بازی های EA پوینت میخواد)
واسه هر بار وصل شدن؟
یعنی اگر یه بار وصل شیم و چند ساعت پشت سر هم بازی کنیم همون 800 تا کم میشه؟
وقتی ایکس باکس میخریم داخلش پوینت و اکانت گلد و از اینا نداره؟از همون اول صفره؟
ممنون.

واسه هر بار وصل شدن؟
یعنی اگر یه بار وصل شیم و چند ساعت پشت سر هم بازی کنیم همون 800 تا کم میشه؟
وقتی ایکس باکس میخریم داخلش پوینت و اکانت گلد و از اینا نداره؟از همون اول صفره؟
ممنون.
پوینت یه بار همیشه فقطم همون بازی مثلا اگه برا fifa12 پوینت میدید میتونید دائم بازی کنید ولی اگه میخواید fifa13 هم لایو بازی کنید باید پوینت بدید..
نه یه اکانت گلد یک ماهه داره که اونم با مستر کارد باید فعال کنید که تو ایران نمیشه...

بچه ها من یه سوال مهههههههههههههههههم درمورد xbox marketplace دارم

من 1600 پوینت خریدم میخواستم skyrim dawnguard رو از marketplace بخرم ولی میگه can't retreive information from xbox live و از این مضخرفات ...

چکاااااااااار کنم .. رفتم تو سایت xbox.com میخواستم از اونجا از طریق اکانتم از سایت خرید کنم میگه چون parental controls رو پروفایلته و جز teen ها هستی نمیتونی از سایت بخری بلکه باید از طریق کنسول از marketplace خرید کنی که اونورم این ارور رو میدهcan't retreive information from xbox live ؟ نه این ور نه اون ور .. ماکروسافته مفت خور کثثثثثثثافت .. تمام پول دنیا رو کرده تو حلقش اینقد خون به جگر نداشته ی ما میکنه ..خودمون کم بدبختی داریم؟

راستی راهی نیس این parental controls مضحک رو برداشت؟
من 1 با این اتفاق برام افتاد چون سال تولدم رو زیر 19 سال انتخاب کرده بودم. نمی دونم شما هم همین مشکل رو داری یا نه. پروفایل بعدیم سنم رو 25 سال زدم دیگه هیچ مشکلی نداشت. راستی برای خرید کردن (بعضی از خریدها) باید چیز پی ان شیر کنی. پک پورشه فرزا رو اینطوری خریدم!

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من الان LT2 دارم و اون زمان که سری اول forza 4 اومده بود بازی کردم و فکر کنم دستگام (X360 slim 250g) فلگ شده
اگه به lt3 آپدیت کنم میتونم live بازی کنم؟ فلگ میره؟
کسی آموزش کامل کامل نحوه رفتن به live از اولش رو میزاره؟
یه سوال دیگه:
چجوری میشه اکانت قبلیه xbox live رو حذف کرد و با ایمیلش یه اکانت دیگه ساخت؟

1- خیر به هیچ وجه فلگ نمی ره.
2-
[h=3]طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش[/h]3- وقتی با یک ایمیل یه اکانت ایکس باکس لایو (گیمرتگ) می سازی دیگه نمی تونی اوونو پاک کنی و یه پروفایل جدید باهاش بسازی. مجبوری یه ایمیل جدید بهش بدی!

دوست گلم از کجا فهمیدی فلگ شدی؟ بعدشم ماکرو دیگه بن نمیکنه بنظرمن بااین اپدیت فک کردم بن میکنه اما نه داداش بن نمیکنه خیالت رتحت اما گلیچ نکن یا پروفایلتو دستکاری نکن که اونطوری امکان بن هست

دوست گلم از کجا فهمیدی فلگ شدی؟ بعدشم ماکرو دیگه بن نمیکنه بنظرمن بااین اپدیت فک کردم بن میکنه اما نه داداش بن نمیکنه خیالت رتحت اما گلیچ نکن یا پروفایلتو دستکاری نکن که اونطوری امکان بن هست

آخه میگفتن سری اولش فلگ میکنه حالا اگه فلگ شده باشم بعد به LT3 آپدیت کنم بازم برم لایو بن میشم؟(با این xbox ـم تا حالا live نرفتم)

نتونستم با وایرلس وصل شم به خاطر همین مستقیم مودم رو به xbox وصل کردم ولی وایرلس رو کمک کنین خیلی ممنون میشم
کشوری که باید انتخاب کنیم1- سنترال امریکا رو باید انتخاب کنم یا central(u.s&canada)-2رو انتخاب کنم؟
ایمیلی که میخوام بسازم باید hotmail.com باشه یا live.com؟
اسمی که تو ایمیل و xbox میخوام بنویسم اسم خودم و میتونم بنویسم یا باید اسم اینجا رو بنویسم؟ کلا مشخصات ایمیل باید با چیزی که میخوایم تو xbox بنویسیم همخوانی داشته باشه یا نه؟

هممممممممممم آره .. من اگر بخوام از طریقه کنسول و خوده marketplace لایو skyrim dawnguard رو با پوینت بخرم و دانلود کنم این ارور can't retreive information from xbox live رو میده ولی اگه بخوام از خوده سایت xbox.com بخرم میگه چون parental controls رو پروفایلته و پایینه 18 هستی باید از خوده کنسول skyrim dawnguard رو دانلود کنی(بدبختی).. همین الان هم با این پشتیبان ایکس باکس لایو چتیدم حدود 1 ساعت تمام من طبق دستورات پشتیبان کلی کار برا حل این مشکل انجام دادیم مثلا پروفایلمو پاک کردم آپدیتمو پاک کردم و غیره و آخرش هم نتیجه نگرفت و هنوز تو marketplace همین مشکل وجود داره و این اروره لعنتی رو میده .. خود پشتیبانش گفت که این موضوع رو با متخصصا درمیون میزاره و جوابشو سه یا چهار روز دیگه بهم میده ... حالا نمیدونم این مشکل فقط تو کشور ایرانه یا جای دیگه هم هست .. خوب اگه با شیر کردنه این پی ان میشه حلش کرد خوب یکی اگه بتونه آموزشه کاملشو بزاره بسی می تشکرم (راستی با پریوکسی نمیشه؟) ...

درضمن ببخشید میشه سنمو عوض کنم ... مثلا بزنم 100 سال که محکم کاری بشه .. یا مثلا میشهparental controle رو remove کرد؟اگه جواب بدی ممنون میشم ..

تنها راه اینه که از راه شیر کردن چیز پی ان از توی خود کنسول اونو دانلود کنی. این آموزش:

[h=3]اموزش اتصال V-P-N به اكس باكس[/h]
با ****** هم نمی شه.
-
هیچ راهی نیست که سنتو عوض کنی. اون اولش باید به اینچیزا دقت می کردی!

---------- نوشته در 11:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 AM ارسال شده بود ----------

یعنی دیگه نمیتونم برم live ؟ بن میشم؟
عزیزم من همونطور که دوستم گفت هیچ راهی نیست که بتونی مطمئن شی فلگ شدی یا نه. در ضمن این به این معنا نیست که نمی تونی بری لایو. می تونی بری از بن ویو هم خبری نیست. اما کوچک ترین اشتباه مثل دستکاری کردن پروفایلت (ریخت تم و گیمرپیکچر و گلیچ آچیومنت) باعث بن شدنت می شه. اگه اینکارا رو نکنی احتمالش خیلی کم هست

عزیزم من همونطور که دوستم گفت هیچ راهی نیست که بتونی مطمئن شی فلگ شدی یا نه. در ضمن این به این معنا نیست که نمی تونی بری لایو. می تونی بری از بن ویو هم خبری نیست. اما کوچک ترین اشتباه مثل دستکاری کردن پروفایلت (ریخت تم و گیمرپیکچر و گلیچ آچیومنت) باعث بن شدنت می شه. اگه اینکارا رو نکنی احتمالش خیلی کم هست

یعنی چی؟
لباسم نمیتونم واسه آواتارم دانلود کنم؟
گیمرپیکچر و گلیچ آچیومنت چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or