همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان تو gta : episodes from liberty city در بخش آنلاين نميشه رمز خاصى انجام داد ؟ يا چيز هاى عجيب و غريب مثل كد خاصى چيزى . ميخوام بقيه رو كامل لوله كنم به خاطره همين :d

سلام.من امروز داشتم لایو بازی می کردم یهو هنگ کرد.بعد که خواستم دوباره وصل بشم ارور می داد.وقتی وارد سایت ایکس باکس شدم نوشته بود t appears you've found a glitch in the system.چی کار باید بکنم؟ :(

آخرین ویرایش:
سلام.من امروز داشتم لایو بازی می کردم یهو هنگ کرد.بعد که خواستم دوباره وصل بشم ارور می داد.وقتی وارد سایت ایکس باکس شدم نوشته بود t appears you've found a glitch in the system.چی کار باید بکنم؟ تازه یه 4 ماهه خریده بودم:(

سلام دوست عزیز این مشکلی که شما میگید در حال حاضر من باهاش مواجه شدم گویا سیستم لایو دچار مشکلاتی شده ولی معلوم نیست از چیه فقط برای روشن شدن بگم این مشکل برای خارجی ها هم هست.
ارورشم اینه:

Uh oh... that shouldn't have happened.
It appears you've found a glitch in the system.
date: 7/6/2012 3:11:24 PM
code:
s:
id:
req:
500

سلام دوست عزیز این مشکلی که شما میگید در حال حاضر من باهاش مواجه شدم گویا سیستم لایو دچار مشکلاتی شده ولی معلوم نیست از چیه فقط برای روشن شدن بگم این مشکل برای خارجی ها هم هست.
ارورشم اینه:

Uh oh... that shouldn't have happened.
It appears you've found a glitch in the system.
date: 7/6/2012 3:11:24 PM
code:
s:
id:
req:
500
الان چند وقته شما این مشکلو دارید؟؟ شنیدم همه گیم اسکور ها و رنک ها در همه بازیا ریست می شه ، اگه که درست شه تازه.نمی دونید باید چی کار کرد؟

الان چند وقته شما این مشکلو دارید؟؟ شنیدم همه گیم اسکور ها و رنک ها در همه بازیا ریست می شه ، اگه که درست شه تازه.نمی دونید باید چی کار کرد؟

عرضم به حضورتون که همین ۴۵ دقیقه پیش مجبور شدم پروفایلمو SIGN OUT کنم که وقتی خواستم SIGN IN کنم با این مشکل مواجه شدم تنها راهشم فعلا صبر کردنه گویا این مشکل داره فراگیر میشه یعنی این مشکل واسه همه یک دفعه به وجود نیومده نفر به نفر بازم میگم معلوم نیست مشکل از کجاست اینم چند تا لینک کسایی که همین امروز مشکل پیدا کردن.
Can't log in to xbox or xbox.com. What happened to my account? - Yahoo! Answers

Cant connect to xbox live even though it says my connection is fine? - Yahoo! Answers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or