همه چیز درباره ی Xbox Live

آره باید با پوینت از لایو بگیری . بستگی به DLC اش داره ولی معمولا 400 پوینت تا شاید 800 900 پوینت باید بدی برای هر DLC

من الان اکانت لایو فری است می توانم فقط point بگیرم یا باید حتماقبلش گلد بشم بعد با پوینت خرید کنم؟!

ببخشید من میخواستم یه کد که مخصوص تمام اکانتای لایو رو بگیرم به نظر شما از کدوم سایت بگیرم بهتره؟

بعدشم اگه تو سایت xbox.com بخوام کدو وارد کنم کشور و مشخصاتشو ایران بزنم یا فرقی نداره؟

خواهشا یکی جواب منو بده شدیدا تو خماری لایوم...

من الان اکانت لایو فری است می توانم فقط point بگیرم یا باید حتماقبلش گلد بشم بعد با پوینت خرید کنم؟!

بله ميتونى پوينت بخرى و DLC يا ... را دانلود كنى اما براى امكانات اضافه بايد پول هاى بيشترى بدى و اكانت گلد رو بخرى تا بجز بازى كردن از امكانات اضافه هم

بهره مند بشى.

خواهشا یکی جواب منو بده شدیدا تو خماری لایوم...

و شما دوست عزيز ، شما بايد يا اكانت آمريكا بخريد يا اكانت اروپا . و براى اكانت آمريكا بايد يك ايميل با مشخصات آمريكا ( قسمت كشور هم. United states رو انتخاب كن ) بعد وقتى تو اكس باكس هستى برو آواتارت رو انتخاب كن و باهاش برو لايو وقتى كه لايو ميرى ايميل آمريكايى كه درست كردى رو وارد كن و بعد از اين سايت Generate a Random Name - Fake Name Generator مشخصات مرتبط با ءمريكا رو وارد و تمام. به دنياى لايو خوش آمدى.
براى اكانت اروپايى فقط لازم ايميلت رو به جاى مشخصات آمريكايى با مشخصات اروپايى وارد كنى. و تو قسمت مشخصات تو لايو هم مشخصات اروپا رو ( از همون سايتى كه دادم ميتونى كمك بگيرى ) وارد كنى.

ببخشيد اگر غلط املايى دارم چون با موبايل نوشتم و فونت عربيه يك سخته فارسى بنويسم.

دوستان من سر در نمیارم آخه اکانت اروپا یا آمریکا یعنی چی من توی لایو آی دی چیزی ازم نخواست فقط تو اکانت گفته بود که motto , nickname و .... یه چیزی هم بود به اسم locaition که من اونو united kingdom زدم لطفا راهنمایی کنید.........

دوستان من سر در نمیارم آخه اکانت اروپا یا آمریکا یعنی چی من توی لایو آی دی چیزی ازم نخواست فقط تو اکانت گفته بود که motto , nickname و .... یه چیزی هم بود به اسم locaition که من اونو united kingdom زدم لطفا راهنمایی کنید.........
تو هم اشتباه منو کردی... من می خواستم اکانتم واسه آمریکا باشه ولی united kingdom زدم که همون انگلیس هست...
چرا اتفاقا برای ثبت نام هموناولش اسم آی دی می خواد

دوست عزیز همون اول که ایمیلت رو وارد میکنی اگر امریکا باشه تو قسمت مشخصات شهرهاش ماله امریکاست اگرم ایمیلت رو با مشخصات انگلیس ساختی تو قسمت مشخصات لایو شهرش ماله امریکا نیست و باید خودت وارد کنی و به جای zip code امریکا postal code انگلیس رو باید بنویسی . ( هرچی باشه با اکانت لایوی که گرفتی باید مرتبط باشه )

سلام،من الان دارم واسه لایو ثبت نام میشم.یه قسمت داره که میگه ایمیلتو وارد کن،ایمیلم باید مال همون کشوری باشه که گفتم اونجام؟خوب تو یاهو باید واسه پستال کد آمریکا چی بنویسم؟من واقعا از ثبت نام لایو چیزی نمیدونم.لطفا یکی از اول راهنماییم کنه.از اول اول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or