همه چیز درباره ی Xbox Live

هیچ کد.ومو نزن برو تو بخش یادم نی دقیقا اما بزن فری ممبر شو بعدن اکانت گلد خریدی وارد کن

ثبت نام شدم.الان میرم تو بازیها تا آنلاین بازی کنم تو همه بازیها این خطا رو میده و وارد بازی نمیشه.

your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality

خوب دیگه داداش باید یه اکانت گلد بخری قبلنا 3 ماه مجانی بود اما الن بار ما ایرانی ها نی اکانت 3 ماهه فک کنم 40 تومن باشه 1 ماهه 25 تومن حدودا اما خیلی حال میده میارزه

خوب دیگه داداش باید یه اکانت گلد بخری قبلنا 3 ماه مجانی بود اما الن بار ما ایرانی ها نی اکانت 3 ماهه فک کنم 40 تومن باشه 1 ماهه 25 تومن حدودا اما خیلی حال میده میارزه

موقع ثبت نام خودش نوشته بود 1 ماه رایگان میخوای؟منم گفتم آره.یعنی چی که رایگان نیست

زدی اره خوب اما قبلنا بهت میداد اما الن فک کنم یه اطلاعاتی در مورد ویزا اکرت و کردیت کارت میخواد که باید بدی و 1 دلار کم میکنه اما ما ایرانی ها که نداریم پس پر

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

زدی اره بعد یه اطلاعاتی نمیخواست؟ در مورد کریدیت کارت؟

زدی اره خوب اما قبلنا بهت میداد اما الن فک کنم یه اطلاعاتی در مورد ویزا اکرت و کردیت کارت میخواد که باید بدی و 1 دلار کم میکنه اما ما ایرانی ها که نداریم پس پر

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

زدی اره بعد یه اطلاعاتی نمیخواست؟ در مورد کریدیت کارت؟

آره میخواست

دوستان من میخوام کانکت بشم میگه باید یه چیزی رو اپدیت کنی
اما وقتی میگم این کار رو بکن میگه اینترنت قطع هست.
لن بهش کانکت هستش و مشکلی از مودم نیست چون به دستگاه های دیگه وصل میکنم مشکل اینترنت ندارم
lt3 هم نصب هست روی دستگاه
باید چکار کنم تا اینترنت به دستگاه برسه؟
تا حالا به لایو وصل نشدم
مشکل network نمیده مشکل internet میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or