همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان یه سایت مورد اعتماد برای گلد می خوام لطفا اگه واقعا خودتون ازش خریدید معرفی کنید.
بازی های برنر مکس چطور؟؟؟؟
پی**تا چطوره؟ بازی هاش واقعا برنر مکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آپدیت امروز مشکلی نداره؟!
سلام دوستان یه سایت مورد اعتماد برای گلد می خوام لطفا اگه واقعا خودتون ازش خریدید معرفی کنید.
بازی های برنر مکس چطور؟؟؟؟
پی**تا چطوره؟ بازی هاش واقعا برنر مکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://matrixgame.ir/shop
من از این پریشب 1ماهه گرفتم کار کرد;)
پیناتا هم واقعا بازی هاش برنر مکسه من امتحان هم کردم آنلاین:D

آپدیت امروز مشکلی نداره؟!
http://matrixgame.ir/shop
من از این پریشب 1ماهه گرفتم کار کرد;)
پیناتا هم واقعا بازی هاش برنر مکسه من امتحان هم کردم آنلاین:D
ممنون
ببینم جریان این آپدیت چیه؟

راستی دوستان دو تا بازی که مولتی شون خوبه رو برای آنلاین بهم معرفی کنید که با سرعت 512 بشه راحت بدون باگ بازی کرد.

آقا یکی جواب مارو درست بده.یکی میگه بن میشی یکی میگه نه.بلاخره میشیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((
من LT3 دارم.

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اسم کامل سایت پیناتا چیه؟؟؟؟

ممنون
ببینم جریان این آپدیت چیه؟

راستی دوستان دو تا بازی که مولتی شون خوبه رو برای آنلاین بهم معرفی کنید که با سرعت 512 بشه راحت بدون باگ بازی کرد.
خواهش میکنم:D
آپدیت هیچ مشکلی نداره من آپدیت کردم 2-3 ساعت هم آنلاین زدم بدون مشکل!:D
آقا یکی جواب مارو درست بده.یکی میگه بن میشی یکی میگه نه.بلاخره میشیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((
من LT3 دارم.

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اسم کامل سایت پیناتا چیه؟؟؟؟
آپدیت سالمه(واسه من که اینطور بوده)
آدرس کامل رو فکر نکنم بتونم بدم چون تبلیغات حساب میشه اگه خواستید بگید تا بهتون P.M بدم;)

آقا بالاخره آپدیت کنیم یا نه؟ تو رو خدا یکی کمک کنه؟!!:( یکی از بچه ها آپدیت کرده و بازیاش اجرا می شن.ولی ممکنه بعدا مشکی پیش بیاد؟

دوست عزیز اگه lt3 دارین با خیال راحت اپدیت کنین . و مشکلی پیش نمیاد . موفق باشین .

میگن واقعیته دادا (راستی بربچ من حدیدا به jtag علاقه پیدا کردم فجیع) یکی از دوستام بازی la noire رو بدون درایو پپشت سرهم بازی میکرد تازه میگفت هر 3 دی وی دی رو هادش نصبه و نیازی به درایو نی

منم آپدیت کردم مشکلی پیش نیومد.اگه LT3 دارین آپدیت کنین.در ضمن به نظر من مایکروسافت فعلا بن نمیکنه.یکی هم آدرس کامل سایت پیناتا رو واسم پی ام کنه.ممنون

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

من یه اکانت ویندووز لایو ساختم.بعد از طریق ایمیل پاکش کردم.حالا وقتی میخوام با اون پروفایلم وارد لایو شم ایمیل و رمز میخواد وقتی هم ایمیل و رمز رو میزنم پیام میاد و میگه بعدا امتحان کن.چند بار اینکارو کردم همین پیامو میده چیکار کنم؟؟؟؟لطفا یکی جواب مارو بده.الان هم با پروفایل جدید میرم لایو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or